Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

ödevim için yardımcı olabilir misiniz?

REKLAM ALANI
    AYBERK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ezgi hn... birazda siz kendiniz bahstseniz nasıl olur... neden vespa'yı seçtiniz,end.tasarımda okuyorsunuz ok.,vespa'nın kendi sitesine illaki bakmışsınızdır sanırım.... peki daha bizden öğrenmek istediğiniz şeyler varmı?

elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışalım... ama kendinizi biraz bizlere tanıtmalısınız diye düşünüyorum...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ezgisab adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba ,
    ben itü endüstriyel tasarım 3.sınıf öğrencisiyim ve Vespa ile ilgili bir ödev hazırlıyorum. Kullanıcılarla bir anket yapmam gerekiyor ve sanırım burası motorseverleri bulmam için çok doğru bir yer vespa kullanmıyor ve sevmiyor olsanız bile anketime yardımcı olmaya çalışırsanız, gerçekten çok işime yarayacaktır, çok teşekkür ederim!!

1)Vespa'nın işlev ve biçim olarak size çağrıştırdıkları nelerdir?
    2)Vespa'nın reklam kampanyaları hakkında yorumlarınız nelerdir?
    3)Vespa motorsikletlerine duyduğunuz sevgi ilk ne zaman başladı,neden? Vespa'yı size göre çekici kılan nedir?
    4)Tarih boyunca gelişirilen Vespa modelleri içinde favoriniz hangisi, neden?
    5)Kullanımda değiştirdiğiniz ya da kişiselleştirdiğiniz bir yeri var mı? Böyle örnekler gördünüz mü çevrenizde?

eğer başka tarzda motorsikletlere ilgi duyuyorsanız, Vespa ile karşılaştırarak yorumlarınızı yazarsanız çokçok memnun olurum!
    teşekkürler!

1-şehir içinde genelde eskiden kalma ehli kamil dediğimiz, hızı, aksiyonu sevmeyen yaşlı amcalarımız kullanır
    2-ben reklamını anımsayamadım(demekki iyi bir kampanya yapmıyor)
    3-hiç ilgim yok
    4-scooter sevmediğim için favorim yok.varsa yoksa NAKED
    5-alırsanız hayırlı olsun demek düşer

TORAMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Scarabeo 200 ie
    Kocaeli'nde bayisi bile olmayan Vespa eski İtalyan aşk filmlerini hatırlatıyor bana önde romantik jön arkada klasik saçıyla İtalyan bir hanımefendiyi çağrıştırıyor bazen çenesi açık yarım kaskla bazen kasksız gezintiler şimdilerdeyse en son Kavak Yelleri dizisinde Efe rolündeki arkadaşın yemeklerini dağıtmak için kullandığı araç olarak gördüm. Pardon eski bölümlerinde kaldı bu durum...

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus

3)Vespa motorsikletlerine duyduğunuz sevgi ilk ne zaman başladı,neden? Vespa'yı size göre çekici kılan nedir?
    5)Kullanımda değiştirdiğiniz ya da kişiselleştirdiğiniz bir yeri var mı? Böyle örnekler gördünüz mü çevrenizde?

1-Tamamen orjinallik akıyor her noktasından... Yıllar geçsede değerinden birşey kaybetmiyor...
    2- Reklam yapmasına gerek yok..Zaten dünyaca tanınmış bir marka.... Scooter diyince akla ilk gelen Vespa dır....
    3-1985 yılında...Arkadaşım babası ile gezerdi mahallede..Babasının da r60 ı vardı...Ona külüstür derdik ama Vespa gözümüzde ilahlaşmıştı.... Çekici kılmasının sebebi sanırım ufak görüp kullanabileceğimizi düşünmekti....
    4-Cosa......
    5-Değişikliğe hiç gerek görmüyorum... Gayet hoş modeller..1-2 ekleme yapılabilir...Onlarda arka çanta veya dolap takmak v.b.
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

mach1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial zn125 (pırpır)
    1)Vespa sehir içi kullanımlar için üretilmiştir.İtalyada genellikle orta seviyenin kullandığı motorlardı ama Türkiyede orta ve üst düzeyin kullandığı motorlardır
    2)Vespanın reklamını gördüm ama kampanyasını görmedim.Vespanın reklamı gençler için rahatlığı,pratikliği,sağlamlığı önplana koyuyor
    3)Eskiden scooter dendimi genellikle tek bir marka geliyordu ordan beri içimde güzel bir sevgi besliyorum.Çekici kılan yanı kendine özgür tasarımı olması
    4)Valla benim favorim 2 tane var biri et4 diğeri 300 gts
    5)Benim arkadaşımdan var o motoru aldığından beri beraber dolaşıyoruz çelik kasa olduğu için ufak tefek vuruklardan etkilenmiyor tek diyeceğim evladiyelik
    Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
    Drift Religion

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ezgisab adlı üyeden alıntı Mesajı göster

1-) Sıcacık bir keyif..
    2-) Pek reklam kampanyasını görmedim ama en iyi reklam kulaktan kulağa taşınandır! Vespa da bunu iyi beceriyor!
    3-) 14 yaşındaydım sanırım. Bir abimizin benden daha yaşlı bir vespasına binmiştik birlikte.. Neşeliydi! Bambaşka bir ruhu vardı! Birşeyi ya ilk yaparsın; yada en iyisini yaparsın! Vespa bunların ikisinide başarıyla uyguluyor!
    4-) XL serisi.. Klasiklerin ruhu, modern zamanın çizgileri..
    5-) Antalyada yedek lastiği farın çevresine oturtmuş bir Vespa görmüştüm. Çok hoşuma gitmişti. 94 modelmiş, 57.000km'deydi.
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

alkadras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650
    vespa kullanıcıları arasında bir anket denmiş ancak vespası olmayan herkes konuşmuş. bu sitede vespası olan kaç kişi var o da muallakda bir konu...

böyle ödev olmaz arkadaş. umarım o dersten kalırsınız : ))
    şaka bir yana internette vespa kulublerini arayın bence..

flying hellfish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway SL 150 / Aprilla Pegaso 650
    Alıntı regal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya bu konu bana dersen çok piyasa analizi gibi geldi soruların hiç biri bana mantıklı gelmedi nasıl bir ankettirki sadece bir motorun üzerine olsun
    bende böyle bir duygu uyandırdı arkadaşımız pardon yani
    Bende uni'de iken profesorler belli basli firmalari bize verirlerdi, ve bu hale nasil geldiklerini ogrenmeniz icin insanlar ile gorusmemizi isterlerdi. Bu firmalarda genellikle yaptiklari konuda, dunya capinda, insanlarin agzina dusmus firmalar olurlardi.

Tabii benim zamanimda daha cok forumlarda degil, sokakta insanlara sora sora bu sorularin cevabini bulur idik

Vespa'da aynen bu firmalardan biri olabilir, zira motor scooter diyince, ilk akla gelen isimlerden biri

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler