http://img479.imageshack.us/my.php?i...00245481wb.jpg
AMANIN DA AMANIN
http://img479.imageshack.us/my.php?i...00245481wb.jpg
AMANIN DA AMANIN
Biri bu kızı durdursunnnn 280 le gidiyoooooo
ben yoruldum pes ediyorum ve battal boy çöp torbası almaya gidiyorum...
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
Peril, seninle biz güzel gazlamıştık dimi ; bu arada o bindiğimiz motoru almayı düşünmüyor değilim satayı düşünyormuş erdoğan
valla düşün derim Hasan,YAKIŞIR sana..
Nikinden de belli RüzgarSevdalısısın sen
ha ha ha bu resim sahte 315km/h giden bi aleti üstelik motosiklet nası yakalamışlar güldüm walla neşem yerine geldi
Acımadıki, acımadıki
yahuu bu sistemi türkiyeye 3o sene sonra getirirler :D heralde
ya motorun üstündekinin cinsini nerden anladınız,ben onu çözemedim.
HIZ YOLU KISALTMAZ ÖMRÜ KISALTIR
(off be ne zevklidir kim bilir)
DEDİĞİM GİBİ 10 DAKKA GEÇ GİT NİYE GEÇ KALDI DESİNLER
RAHMETLİ İİ ADAMDI DEMESİNLER YADA SENİ ZİYARET EDİP KORKMA TIP ÇOK İLERLEDİ KURTULURSUN BU SANDALYEDEN...
dünyada her erkeğe 4 kadın düşüyor. benim hakkımı her kim yiyosa haram zıkkım olsun elinde patlasın
izmitde bir caddede görmüştüm bu sistemi (merkezdeydi tabii çalışmıyordu düzgün )
Born To be wild
Gorunuse gore bence photoshop ile degistirilmis o kilometre yazısı.
Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...
kaseye baksana kardeşvlad1462 adlı üyeden alıntı
bencede bi bityeniği var bu işte. 315 km/hr ile kafayı öle dik tutamaz. imkansız. ben depoya, kollarımda depoya, kafam camın altında iken bile 265 km/hr yapabiliyorum sonra yusuf yusuf oluyorum. idda ediyorum kafa o kadar dikken 315 i hiçkimse basamaz. çünkü belki 100 kere 260 ın üstüne çıktım. öyle şey olmaz.
Suzuki hayabusa 2003 model arkadayım abi kullanıyor tem yolundayız ibreye bakmak istedim 280'i görüyordum gözlerim kayar mayar halde ve az kalsın kuş gibi uçacaktım ve yapıştım cüneyt abiyeeeCANGO adlı üyeden alıntı
speedrunner
bu sistemi moto gp dönüşü yol üstünde gördüm hava alanı yolundaydı sanırım oraları iyi bilmediğim için tarif edemiycem...
ama bu resmin photoshop eseri olduğunu düşünüyorum bende...
osüratta adamın böyle olur
Tam hızımızı bilmiyorum ama bir arkadaşın motosikleti ile 200+ bir hızda ve kasksızdık. ( Niye diye sormayın, bakkala kadar gidiyoduk herif gaza geldi bi araba ile kapışma sevdasına.. Hiç meraklı degildim ben yoksa) Yüksek süratte rüzgarı bir kere aldınmı güz kapaklarını ve agzını kapayamıyorsun. Aynı bu adam gibi olmuştur o anki tipim sanırım ama bakacak bir ayna yoktu tabi elimde
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
KİM NE DERSE DESİN 200kmh nin üstüne çıkmak.... egzostan çıkan sesin insanın içine işlemesi i: ... yüzüne vuran rüzgarın şiddeti deponun titremesi ve azrailin sağ bileğine hükmetmesi vücudun salgıladığı adrenalin bu zevki hiçbişeye deişmem
[FONT="Comic Sans MS"][B][U][COLOR="Red"][SIZE="2"]ZEKİ ÇEVİK VE AHLAKSIZIM[/SIZE][/COLOR][/U][/B][/FONT]
bartender07, kazadan once son hislerin bu olsa gerek kotu bi saka umarim kizmassin
[b]***BIR GUN BENDE ESECEGIM...[/b]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)