parana yazık kira parası vericeğine boş yere biriktir kendi motorunu al?
parana yazık kira parası vericeğine boş yere biriktir kendi motorunu al?
Bencede kiralayan zaten yok, bulursanda bir sürü para kiralicana biriktirip bir Motor al...
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
sen ne diyosun... motosikleti aldık.. aldık ama daha anahtarının konumlarını bilmiyorum.. eve gitmek nereden baksan 25-30 km.. üstelik otoban ve şehrin en işlek karışık yollarından geçmem lazım.. yine de gözüm kesiyor gibi bir yandan bir yandan da olur mu diyor mantığım.. neyse bir kuryeci arkadaş ile anlaştık aramızda, yardımcı oldu.. kask yok bişi yok atladık arkasına geldik eve.. garaja bıraktık, gittim kıyafetleri aldım önce üstüne bile oturmadan. sonra ilk haftasonu sabahın köründe atladım üzerine.. kel kör gidiyoruz ara sokaklardan.. daha ilk ışıklarda gazı fazla açınca motor kaldırıma çıktı.. o bir yanda ben bir yanda.. ilk kilometrede öğrendim yani tek teker olayını .. neyse o gün boş bir arazide çalıştım akşama kadar. ama yoğun trafikte eve dönmeyi gözüm kesmiyor.. kaldırımlardan gide gide, yeri geldi iterek yeri geldi üstünde, yeri geldi ışıklarda yaya gibi gezdirerek, ara sokaklara gelince yine üstüne binerek geldim eve.. o gün attığım teri ben bilirim..
Valla o 4silindir motor isteyen arkadaşı bende hatırladımİlk baş çok gülmüştüm
Ama konuyu açan arkadaşın 2 yıllık ehliyeti varmış yani bu durum öyle değil bende diğer arkadaşlara katılıyorum biraz biriktir al 2.el temiz bir japon yada 0 çinli.;)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)