Alternatif bir ayak ısıtıcı
Reklamlar
-
İntenette gezerken bu ayak ısıtıcısına rastladım. Reklam olmasın diye şimdilik sadece resmini ve ürünün nasıl çalıştığını anlatan açıklamayı koyuyorum.
------------------------------------------------------------------------------
Nasıl Çalışıyor?
Sihirli Isıtıcı Jel’in içindeki metali Çıtlatıyorsunuz. Bu esnada mikron düzeyinde bir enerji Jeli tepkimeye sokuyor, metal çipimiz Katalizör görevi görmekte. Tepkime sonucunda Sıvı Sodyum Asetat tuzu, katı hale geççiyor ve bu faz değiştirme esnasında dışarıya ısı veriyor, bu ısı 55 Dereceye kadar çıkıyor ve 30-45 dk süresince tepkime devam ediyor. Daha sonra, katı halde soğumuş Sihirli Isıtıcı’yı, kaynatarak, tekrar Jel haline geçmesini ve potansiyel bir ısı kaynağı olmasını sağlıyoruz.
------------------------------------------------------------------------------
Pil gerektirmemesi ve defalarca kullanılması + yönleri.
Fiyatı da makul, 30YTL civarı.
Yorumlarınız nelerdir?
Reklamlar
-
Bu tür şeyleri reklam olur diye çekinmeyin yahu, neyse ayen beyan yazılsın fiyatına nerde satıldığına kadar
-
defalarca kullanılması güzel, 30 lirada uygun, kullanıcı yorumlarınıda almak lazım birde nerde satılıyor görebileğimiz bir mağaza filan varmı yoksa tek int satılıyor?
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
-
resim ereyon'a ait. zaman geçtikçe içindeki jel özelliğini yitirmezse evradiyelik kullanılacaksa çok şahane bir icat.
-
bende bunun cep versyonu var, yaptığım testlerde içindeki metali kırarak herhangi bir tepkime başlatamadım, kaynar suda 10 dakka bekletince ve çıkarınca ısısı 55-60 dereceye kadar çıkıyor ama yarım saatte 30 un altına düşüyor oda sıcaklığında, aklıma bir fikir geldi ve mikrodalgaya koydum, 15-20 saniyede 70 dereceye çıkıyor ve ısısını gene ortam ısısına bağlı olarak 30-45 dakika koruyor, böylece oldukça pratik bir kullanıma sahip oluyor.. tchibo'da bu ay pilli ayak ısıtıcı taban var, fiyatıda 59ytl idi, 30 ytl buna vereceğinize (çünkü ısısını uzun süre kullanamıyor) 59ytl pilli olana verebilirsiniz çünkü o ihtiyacınız olduğu anda devreye giriyor ve 9 saat kadar ısı verebiliyor, belki motorunuzdan elektrik alarakta kullanabilecek düzenek yaparsınız ve uzun seyahatlerinizde kullanabilirsiniz..
-
bunlar biraz çabuk deforma olur gibi geliyor bana...
facebook(Fazer Tutkunları)
-
BİROL 78 adlı üyeden alıntı
bunlar biraz çabuk deforma olur gibi geliyor bana...
kuzenin dedigi gibi pek kullanışlı olmaz,
en iyisi motosiklet botu ve yün çorap.
-
yav evde bilgisayar başında kullanacağım, nerede asıl satılır bu bir yazıver kardeş.
-
alisemerci adlı üyeden alıntı
yav evde bilgisayar başında kullanacağım, nerede asıl satılır bu bir yazıver kardeş.
Kullandıktan sonra yorumlarınızı da yazarsanız sevinirm.
http://www.ereyon.com.tr/store/Produ...productId=4557
-
18 Aralık 2008, 10:39
Bunun cep versiyonu var. Kullandım ama çok kullanışlı değil, çünkü her defasında tekrar kaynatıp hazır hale getirmeniz gerekiyor. Bence pilli veya elektrikli olanlar daha kullanışlı
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
-
18 Aralık 2008, 11:00
Çok cırtt
-
18 Aralık 2008, 12:10
Bu ne yavvv plaj terliği gibi soğuk havada dışarda bununlamı ısıtacak ayağı.Millet güler..... ayrıca ayakkabı vs. nin alt zemini yumuşak olursa vucudun dengede durması bir o kadar zorlaşır.
-
18 Aralık 2008, 12:37
bence güzel bir şey , fiyat uygun terlik fiyatına evde giyilebilir...
-
18 Aralık 2008, 13:16
Evde süper olur, özellikle soğuk kış günlerinde ama motorla birlikte kullanılabilecek bir şeye benzemiyor.
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
-
19 Aralık 2008, 03:16
ben bunun cep sobası seklını kullanıyorum defalarca defalarca kullanılabılır kız arkadasım kımyager arastırdıu baktı cılde sararı da yok sayet patlar da ele bulasırsa ancak soyle bı durumu var dısı naylon bıseyden bıtanesı patladı mesela bı de ayakta oldugunu dusunursenız daha cok deforme olur ve hemen patlar dıye dusunuyorum
-
19 Aralık 2008, 04:02
emrahcanyayli adlı üyeden alıntı
ben bunun cep sobası seklını kullanıyorum defalarca defalarca kullanılabılır kız arkadasım kımyager arastırdıu baktı cılde sararı da yok sayet patlar da ele bulasırsa ancak soyle bı durumu var dısı naylon bıseyden bıtanesı patladı mesela bı de ayakta oldugunu dusunursenız daha cok deforme olur ve hemen patlar dıye dusunuyorum
cilde bulaşırsa ne oluyor zararı varmı yokmu anlayamadım ben devrik cümle kurmuşsun az...
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
20 Aralık 2008, 00:06
gece gece olmus ıste bikaç virgül ve bir noktayla kurtarılabiir bir devrik cumle olmuş şiir gibi heueheuheue kusurabakmayın)) bunun malzemesı bıldıgımız tuz yanı tuzgillerden bi madde o yuzden cılde temas edınce bı zararı yok yutulmaması gerek ... bulasan yerı suyla yıkamak yeterlı olucaktır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler