Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

RMZ-ramzey motor ve motor aşkı paylaşım

REKLAM ALANI

Motosikleti
    RMZ GY-150 3-A 2007
    rüyadan uyanırken kendi kendime aynı rüyaları ikinci kez gördüğünde ilki kadar lezzet alırmıyım diye sordugumda sonbahara bir pazar sabahı oda hadi kalk artık bukadar uykucu olma hem herşeyin ilki tatlı gelir ikinci hoş gelir fazlası ise tuzlu gelir demişti sonbahar... efendim nur yagdı da arkasında uyunan sabaha bir rüzgar salladı durdu yine bu pazar pencerede sanki söyleniyor ufka yazdan kalmayım diye hadi yan gel yatma çık gel yanıma der gibi eee sessizliği bozmanın zamanı yaklaştı bugunde ben bir derviş kardeş iki derviş bunu paylaşan üç derviş çıktık yolların rüzgarların kanatların ufkuna doğru... Tatlı bir tebbessüm o nereye biz oraya geldik körfezin koynuna sihirli bir hava var burda kapkara bulutları uykuya yatırmış sessiz sakin beklemekte rüzgar bizzz geldik.... aman allahım o ne karşılama o ne güzellik aşka gelen sevdaya haber salan tutkuya sarılan bir eda bir nur yağmışcasına takip edenler orda efendim buyrunuz.... bekforce adlı arkadaşımızın motorsiklet yazısı

merhaba arkadaşlar ramzey motorum ve ben birde adrenalin dolu haftasnları işte bunu seviyorum
    motosikletimi aldığım ilk haftasonu gezisinde tutkunu olduğum fakat birtürlü
    yaklaşamadığım havaçılık sporuna bu motor sayesinde hiç olmadığım kadar yaklaştım sıkıçı şehir hayatından bir nebze olsun uzaklaşmamı sağladı
    bu yüzden motorumu seviyorum peki siz neden ve ni için motorcu oldunuz paylaşalımmı,
    MERSİN/merkez
    [B][I][CENTER]İKARUS :ama kanatsız ::melek02:[/CENTER][/I][/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    RMZ GY-150 3-A 2007
    adı üstünde arazi motoru heryol dümdüz +evet hemde cok memnunun 25 tl lik benzinle 15 gün işime gidip geliyorum iş le ev arası gdş - glş 22 km

Motosikleti
    RMZ GY-150 3-A 2007
    güncel~~~~~~~

Motosikleti
    ramzey 200cc
    hayırlı olsun motosikletin. bende de rmz 200 cross var, bana bugune kadar problem yaşatmadı, çok memnunum. valla isteklerini karşılıosa ne mutlu sana

tekerin dert görmesin inşallah

Motosikleti
    RMZ GY-150 3-A 2007
    tekerin dert görmesin inşallah

eyvaallah kanki saol

Motosikleti
    RMZ GY-150 3-A 2007

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler