RMZ-ramzey motor ve motor aşkı paylaşım
Reklamlar
-
rüyadan uyanırken kendi kendime aynı rüyaları ikinci kez gördüğünde ilki kadar lezzet alırmıyım diye sordugumda sonbahara bir pazar sabahı oda hadi kalk artık bukadar uykucu olma hem herşeyin ilki tatlı gelir ikinci hoş gelir fazlası ise tuzlu gelir demişti sonbahar... efendim nur yagdı da arkasında uyunan sabaha bir rüzgar salladı durdu yine bu pazar pencerede sanki söyleniyor ufka yazdan kalmayım diye hadi yan gel yatma çık gel yanıma der gibi eee sessizliği bozmanın zamanı yaklaştı bugunde ben bir derviş kardeş iki derviş bunu paylaşan üç derviş çıktık yolların rüzgarların kanatların ufkuna doğru... Tatlı bir tebbessüm o nereye biz oraya geldik körfezin koynuna sihirli bir hava var burda kapkara bulutları uykuya yatırmış sessiz sakin beklemekte rüzgar bizzz geldik.... aman allahım o ne karşılama o ne güzellik aşka gelen sevdaya haber salan tutkuya sarılan bir eda bir nur yağmışcasına takip edenler orda efendim buyrunuz.... bekforce adlı arkadaşımızın motorsiklet yazısı
merhaba arkadaşlar ramzey motorum ve ben birde adrenalin dolu haftasnları işte bunu seviyorum
motosikletimi aldığım ilk haftasonu gezisinde tutkunu olduğum fakat birtürlü
yaklaşamadığım havaçılık sporuna bu motor sayesinde hiç olmadığım kadar yaklaştım sıkıçı şehir hayatından bir nebze olsun uzaklaşmamı sağladı
bu yüzden motorumu seviyorum peki siz neden ve ni için motorcu oldunuz paylaşalımmı, MERSİN/merkez
[B][I][CENTER]İKARUS :ama kanatsız ::melek02:[/CENTER][/I][/B]
Reklamlar
-
adı üstünde arazi motoru heryol dümdüz +evet hemde cok memnunun 25 tl lik benzinle 15 gün işime gidip geliyorum iş le ev arası gdş - glş 22 km
-
güncel~~~~~~~
-
hayırlı olsun motosikletin. bende de rmz 200 cross var, bana bugune kadar problem yaşatmadı, çok memnunum. valla isteklerini karşılıosa ne mutlu sana
tekerin dert görmesin inşallah
-
tekerin dert görmesin inşallah
eyvaallah kanki saol
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler