Motorunuzda En Garip Ne Taşıdınız...
Reklamlar
-
ARKADAŞLAR BEN YILLARCA KURYELİK YAPTIM... MOTORUMDA ÇOK GARİP ŞEYLER TAŞIDIM... KÖMÜR, ODUN , SOBA , KOLİLER VS. VS... ANLATSAM SAATLERCE OKURSUNUZ... MALUM TÜRKİYEDE YAŞIYORUZ... CBF 250 LİM İLE TAŞIDIĞIM KOLİLERİN RESMİNİ ÇEKMİŞTİM... 2,5 SENE ÖNCE... BUNA BAKIN VE SİZDE GARİP NE TAŞIDIYSANIZ YAZIN... YORUMLAR İÇİ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM...
ARKADAŞLAR ÇANTADA DOLUDUR.... MOTOR VİTES ARALARINDA BİLENE YÜK SEBEBİYLE TEKTEKERE GELİYORDU....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
-
Marketdeki alış veriş arabasını taşımıştım
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
-
ben kangal köpegi taşıdım aşı yaptırmaya götürdüm
-
sewgilimi taşıyorum sadece
-
-
contrary adlı üyeden alıntı
sewgilimi taşıyorum sadece
çok mu garip sevgilin
-
cakalaz adlı üyeden alıntı
HeHe Koli tasınabilir ama soba acayip bence
Ben bi keresinde kızın birini tasımıştım beni cok etkilemişti
neyi etkiledi şekerim.paylaşsana bizimle
-
bisiklet sonra dalgıç malzemeleri jeneratör (tekne) daha warda şu an aklıma bu kadarı geliyor
-
killing_machine adlı üyeden alıntı
çok mu garip sevgilin
eet biraz garip bi insan.motosiklette ayağa kalkıp bağıra bağıra şarkı söyleyen,kaza yaptıktan sonra ambulans görevlisiyle dalga geçen garip bi insan
-
17 Aralık 2008, 21:45
Ben de ne taşımadımki CBR600F ile:
Mutfak evyesi (lavabo), ufo ısıtıcı ve ayaklığı, raf, mini klima, abajur..
Aklıma gelenlerden sadece birkaçı.
-
17 Aralık 2008, 21:45
oooooooooo ; Hüso bey ; Sen yaşıyo musun yahu ? Hala benm motoru satacaksın ; 5 kağıtcı seni
Şimdi Ban yeme niyetinde değilim ; biliyosun paylasınca her detaya giriyorum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
17 Aralık 2008, 21:46
Motorumda en garip taşıdığım şey= Tabikide kendi canım
-
17 Aralık 2008, 21:48
-
cakalaz adlı üyeden alıntı
oooooooooo ; Hüso bey ; Sen yaşıyo musun yahu ? Hala benm motoru satacaksın ; 5 kağıtcı seni
Şimdi Ban yeme niyetinde değilim ; biliyosun paylasınca her detaya giriyorum
ya şekerim hiç sorma işler kötü gidio.benm cıbırda kaldıama umudunu yitirme.bu arada sölesene neyi etkiledi
-
LCD taşımıştım!..
çok sağlam bağlamama rağmen düştü düşecek diye yusuf yusuf geldim 15km'lik yolu!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
17 Aralık 2008, 21:51
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
17 Aralık 2008, 21:52
2 adet halı + anneannem sene 1995
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
17 Aralık 2008, 21:57
satoyama adlı üyeden alıntı
2 adet halı + anneannem sene 1995
çalıştığım şirketin kuryesi klozet taşımıştı
-
17 Aralık 2008, 21:57
-
17 Aralık 2008, 21:58
Arkadaşlar Resimler Yokmu... Resimli Olsa Inanın Daha Ilgi çekici Olurdu....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)