odun taşıyorum. Arkaya tekerlekli kasa bağlıyom. Bide tarlada. Traktör girmiyo. Çok iyi bi çözüm. Rampalar biraz yoruyo motorumu
odun taşıyorum. Arkaya tekerlekli kasa bağlıyom. Bide tarlada. Traktör girmiyo. Çok iyi bi çözüm. Rampalar biraz yoruyo motorumu
Annemi Tasıdım 1. Dereceden Panik Atak Hastası
Ben er-5 motorumla pazar alışverişi yapmıstım baya uzun bir mesafeydi ve sadece file tutuyordu karnıbaharından tutun domates biber hersey vardı.Sürekli sağa sola kayıp duruyordu ve herkez ısıklarda bana bakıyordu
motorlu tırpan taşımıştım. hem de motoru sırta takılan ayrı spiralli borusu olan büyük tiptendi babamın mesleği gereği biçok kez tekrarladım bunu hatta :D
gts 250 ile 120cmlik akvaryum poşet içinde akvaryum balığı 2 iguana bir papağan bursadan inegöle taşıdım.sanırım aralık gibi falandı hava soğuktu dükkana gittiğimde balıklar ölmüştü
[B]][COLOR="Red"]DESPARADOX[/COLOR] [/B] ............16 JRR 33.......... PINAR ONAT
cbf 250 ile kafes içinde bir çift kanarya taşımıştım 5km çok ürkmüşlerdi yazık bir müddet ötmediler
birinin adı harley diğerininki davidson du
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
bisiklete binmeye parkura gidiyordum gözüm kesmedi 20 km yol pedal çevirmeyi dağ bisikletini selenin arkasına yerleştirdim tasıdım motoru bırakıp biraz bisiklete bindim sonra aynı halde tekrar qeri 20 km yol geri : )
kedi taşıdım boxda,2 tane halı taşıdım 3metre
bende 4+1 ses sistemi ve bi çok kez valiz ve bavul taşımıstımm
1 kw lık trafo getirdim,15 ekmek vs.vs.
yokmu daha fazlası resim vs....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Geçen bayağı bi market alışverişi taşıdım PCX le.. AN125KH ye alışınca ayak koyma yerindeki benzin deposuna lanet ettim..
Sığan poşetleri sele altına, kalanını ayak altıma düşmesinler diye birbirlerine bağladım sarkıttım ve poşetin tutma yerlerini anahtarlığıma bağladım :D
SS kullanıyor gibi gelmiştim eve kadar
x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
-arcadiril.blogspot.com-
Uploaded with ImageShack.us
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
6 çuval tahta ve 1 artçı taşıyan scoter gördüm. 2 hafta kadar önce
www.erkakurye.com
erol resim çek erol.............. ben dedemi taşıdım 1000rr la ama o zamanlar foto çekmeyi sevmiyordum...
Ben babaannemi taşımıştım. Hayatımda daha garip bir motosiklet yolculuğu olacağını sanmıyorum
geçen yaz 5 tane pc kasası taşımıştım yaklaşık 5 km gibi ama canım çıktı iple bağlamıştım ama yinede pek sağlam değildi düşürmeden götürdüm
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)