Ben de evlilik yıldönümünde çiçekçiden aldığım koca bir buket çiçek taşımıştım. Uçmasın diye bir kısmını totomun altına sıkıştırmıştım, Rüzgardan çiçekler dağılmasın diye baya bi yavaş gitmiştim
Ben de evlilik yıldönümünde çiçekçiden aldığım koca bir buket çiçek taşımıştım. Uçmasın diye bir kısmını totomun altına sıkıştırmıştım, Rüzgardan çiçekler dağılmasın diye baya bi yavaş gitmiştim
OLDu ; Tasırken bi de resim mi cekseydik
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bende 19 kg.lık su şişesi ve kömür çuvalı
170 kglık 201cm lik arkadasım :Dvirajlarda kalkarken ne yükmüs be dıorum halada tasıorum:DHer indimde Motorumdan Allaha Bin Sükür Ediorum:Dha bide bi yerden gecerken gordüp aldım Süslü Bi Nargile Vardı 3lü onu tasıdım:D
Suzilerimsiz Asla gsxr1100Turbo &Gsxr1100&HayaBusa1340R:cat:
.......................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
adı jesse smd 5aylık kocaman oldu tuzladan maltepeye kdr zor gtrdik
true love..
Drift Religion
Arkadaşım çok güzel konu açmışsın gerçekten; şimdiki değil bundan önceki motorumla ayrı ayrı zamanlarda çimento torbaları, su damacanaları, iki büyük valiz ve bilgisayar kasası taşıdım. Ama hiçbiri garip değil galiba..
belki inanmayacaksınız ama babamın arabasının iki lastiği patlamıştı... babam lastikleri söküp scoter in ortasına koyup götürdü.... .. babam bunları yapmışkem yaş 56 ben ne taşısamda az gibi geliyor bana.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
aptal gibi deponun üstünde pc kasası taşıdım çizildi depom ah salak kafam
küçük bir tavşan taşımıştım.
bi de sürekli bateri parçaları oluyo insanların çok garibine gidiyo koca tomu arkada bağlı olarak gördüklerinde
Tanrıyı Güldürmek İstiyorsan.Ona Planlarından Bahset!
12 senelik kuryeyim en ilginç taşıdığım şey 1 adet peçete.Koli falanda değil tek dal.Sürekli evrak taşıyınca tek dal peçete garip gelmişti hiç unutmam sanıyorum 1998 falandı.
EMPYRIUM
Hero puch'ların 3 vitesli Sheriff modeliyle maddesi demir olan 11kanallı kalorifer peteği(50-60kg vardı), kalorifer peteğini tutan artçım (90kg) ve ben
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
bugün kuzenimin motoruna akü aldık malüm kış soguk havalar eski akü artık basmıyor güzelim gsr 600 ü vurdurarak çalıştırıyorduk aküyü aldık siz şimdi ee bumu tuhaf olan diyeceksiniz motora takmadık tekrar vurdurduk ve ben arkada akü kucağımda beşiktaştan çapaya kadar geldik evin önünde taktık aküyü anlaşılan motorun aküsü basmasken bizimde kafa hiç basmıyormuş
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)