benim 2 arkadaşım scooter ile 35 km yolda 40 inc 1000w lık subwoofer taşımıştı kabini dahil kabini 2 sinin arasında hayal edin
benim 2 arkadaşım scooter ile 35 km yolda 40 inc 1000w lık subwoofer taşımıştı kabini dahil kabini 2 sinin arasında hayal edin
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
güncel...............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şehir dışında bi çiftlikte kurban kesmiştik.Kurbanın etlerini çuvala doldurup cbf150'nin arkasına iple bağlayıp 5 km kadar eve taşımıştım.
96 yılında bekar evine çıkarken buzdolabi ve çamaşır makinesi hariç bütün evi px200 vespa ile tasimistim.. Koltuk yatak abajur herşey..
Kendimi taşıdım
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
ta kendisi :D adamın dibi ya :D
motorumu satıp benzin alıcam. %68 vergimi olur ya
vay be o da bu siteye üyeymiş ne sevindim şimdi adamın karekökü motoru görünce tahmin etmiştim zaten ama o olabileceğine ihtimal vermedim
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
olcay bu adam da filimmiş... kapı taşımak.............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
60'lık çanak anten
(1996) Coba 175 > (2007) Yuki YK250 > (2013) Hyosung GT250R > (2014) Yamaha XJ6 Diversion F > (2014) Yamaha YZF R1 > (2015) Mondial Drift 125 > (2016) Mondial Cup 100 > (2016) Mondial RX3İ EVO
Ohoo hepsi bu kadar mi benim diger motor bs100 ile bunlarin fazlasini tasidim hem de tek seferle bir kac ornek
15 cuval komur
8 yem cuvali dolusu odun
7 adet saman balyesi
10 cuval 50 kglik yem
mutfak dolabi
bi motorda alti kisi
camasir makinasi
daha yazacagim da cok surecek
okuyan herkese tesekkur bs100un arkasinda hames vardi tabi
motor arabasi tabiri caizse:-):-):-)
bs 100 hangi motor yav çözemedim.aslında o motor değil kamyonet miş.
biraz daha foto atayım yaw.. canım sıkıldı....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)