Aslında taşıdığım şey pek garip bir şey değildi. Fakat, akşam eşime bir bayanı motorumla gideceği yere götürdüğümü söyleme gafletinde bulununca yediğim fırçalardan dolayı epeyce gariplenmiştim.
Aslında taşıdığım şey pek garip bir şey değildi. Fakat, akşam eşime bir bayanı motorumla gideceği yere götürdüğümü söyleme gafletinde bulununca yediğim fırçalardan dolayı epeyce gariplenmiştim.
bazı arkadaşlara göre en garip benmişim sankim..çok kiloluyum...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Gariplerin arasında en garip taşıdığım şey gardoloptu. Kısa bir mesafeydi ama çok çok ilginç bakışlar arasında kaldığımı söyleyebilirim.
çamaşır makinası kazanı
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
meziti taşıdım yetmezmi ?
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
ucube olduk çıktık hee..
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Koca akustik gitarımı taşımıştım :D AN125 hk ile koltuğa bağlayıpta bi de sırtımı yaslıyodum gitara.. Ayrıca CORT AB4 bass gitar ile 50 lik amfi de taşımıştım o konuya hiç girmeyeyim o zamanda ramzey qm125-10d vardı.. :D Müzisyen adamın hali başka oluyor
x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
-arcadiril.blogspot.com-
2 kafes içinde 3 tane kuş. kuşlardan biri kafesleri arkamda tutarken yol alıyorduk.
kendimi 0 kuşun sahibi sanarken asıl sahibi alıp götürdü.
o kuş da vicdansızmış; yaşanan onca şeye rağmen, 5 seneye, sevgiye, emeğe rağmen unuttu beni. mahvetti, bir enkaz bıraktı geride.
kalan son kuş bile yemini falan değiştirirken kafasını yukarı ve yana kaldırıp teşekkür eder gibi bakarken bu kadar sevilen bir insanın bu vicdansızlığı adama çok pis koyuyor arkadaş.
burda bile kimlerden ne kazıklar yedik 1.5 senede.
hayattan soğudum. lanet olsun her şeye.
bisiklet taşıdım
Apache üzerinde tüplü 17" monitör, kasa, içerisinde klavye mouse vb eşyalar bulunan bir çanta ve en önemlisi 130 kilo arkadaşımı aynı anda taşıdım.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)