koptum valla ya R1 R6 diyor bide üstüne para vermezmiş vay be
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
soyadı harbi tutuyo bu konuyu
cr@zy duffy
anaaa ne guzel motor..beatten bile şirin =) "sayın d.maltan" die başlayıp teklifimi weriym hemen
olmayan ön farı düşürtiym hesaptan
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
ben bu adamı gördühüm yerde ........ töbe töbe
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
cok komik : )
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
zuhauhauhauha nasıl bir şeydir ya bu böyle (=
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
r1 makinam olsa hiç tereddürsüz takasa girer üzerine euro bile verirdim,ne makina be binmeye kıyamaz insan.
facebook(Fazer Tutkunları)
harbiden güzel ve temiz makina benmi alsam rr veya r6 almayı düşünüyorum zayten, bu motorda tam benim aradığım emsalde
DRİFT RELİGİON
cok ıymıs yaa vay anasını neler var...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
adam biraz daha kastırsa porsche 911 le kafa kafa ya değişicek mobileti
::xrock::"No Matter What You Ride, it's All The Same Wind."::xrock::
bende bi maket r1 var takas verimde sevinsin bareee
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
Cidden yazık ya. İnsanlıktan nasibini alamamış zavallı. Şaka bile olsa çok seviyesiz
süpermiş ama benim eski bisan vardı 18 vites bundan daha iyi durumdaydı
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
satıcının soyadını görmedin galiba,boş kibrit kutusu bile versen muhtemelen zararlı çıkacaksın
Bu memlekette garip insan çok,o numarayı arayıp küfür eden de olmuştur muhakkak.
Allah bilir telefonu" murtaza"isimli biri açıyordur.
Belki ilanın amacı Murtazaya küfür ettirmektir.
olmaz mı belki şu anda biryerlerde kalın sesli,44 numara pabuçlu bir beyabla yanındakine "ara kız apoş,Murtaza da istikbal var" diyordur.
bu ne cins ne saçma bir ilan yahu :
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
kararımı verdım cbr ımı satcam calıscam bunu alcam ınsannal parayı toparlayana kadar satılmaz
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
bu ilanın sahibi fazla ayazda kalmış... kask takmadan çook uzun süre motor kullanmış...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Soyadını tuttum :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)