Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

16 yaşındayım bana göre motor varmı ????

Motovento
    REKLAM ALANI
    mertcan28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Abiler 16 yaşındayım bana göre bi motor var mı? Yoksa 18 yaşınını mı Belemem lazım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ARMAGEDON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZAT 150
    sanagöre bisiklet var

motoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda XL650V Transalp
    mertcan28, elbetteki sana göre motorlar var 50cc, 100cc, 125cc daha bile üzerlerini kullanamayacaksın diye bir olay yok senin yaşında yarışan gençler bile var ancak tabiki herşeyin başı eğitimden ve bilinçlenmekten geçiyor. Paldırküldür motoru alıpta bide hafta sonu motoGP seyrettiysen ve "üfffff beeee bende yaparım bunları" diyeceksen büyük bir sorunla karşıkarşıyayız demektir. Yeterki senin içinde istek olsun.
    Bana sorarsan 18 yaşını beklemek zorundasın. Bunun nedeni küçük olman değil trafik cezalarının çok ağır olması. Bence bu 2 yıllık süreyi pekala motorlar hakkında daha detaylı bilgi edinerek, nasıl bişey istediğini netleştirerek vede en önemlisi kullanırken nelere dikkat etmeli, nelerden uzak durmalı, neleri kesinlikle yapmalı, neleri yapmamalı netleştirerek değerlendirebilirsin. Eminimki bunun sonundada yaşını doldurup ehliyetini cebine koyunca hem kendin üzülmeden hemde çevrendekileri üzmeden aramıza motorunla katılırsın
    GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ

alestevardiya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pink Panther :)
    a1 EHLIYETI VARDI ESKIDEN? 16 yasini doldurunca aliniyodu ve 99cc ye kadar kullandiriyordu.. Bi arastir iste herseyi bizden bekleme 50cc bir scooter alirsin, bir de A1 buy arada motomen in dedigi gibi isin icine girip, arastirma ve egitim alirsin...
    Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
    Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
    Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
    Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
    ::pembe:: ::pembe:: ::pembe::

Motosikleti
    Yamaha FZ6 FAZER
    A2 ehliyeti 17 yasında alınabiliyor. 1 yıl bekleyeceksin yani...
    Life is for my own to live my own way - Metallica
    (Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)

Kardeşim ; sana göre motor var ama YASA YOK ...

Önündeki caddeyi , dümdüz takip et.Işıkları geçince sağda AVRUPA BİRLİĞİ var.Orada bulabilirsin.
    Ama o ışıkların yeşil yanmasını bekleyen birçok insan göreceksin...

Sen en iyisi geri dön.Al bisikletini takıl kafana göre.Hem ehliyet-ruhsat derdi yok.Hem de yağ-yakıt derdi yok.

buraktepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bende 17 yasındayım ve yeni gelecek mondial 151rs almak istiyorum
    motorlara çok biniyorum gerçekten güzel
    ist yaşıyorum çok sorun olacagını sanmıyorum
    iist dısına cıkmadıgım sürece

halukbaris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CR250R 62hp lik canavar
    Sen kimseyi dinleme bende 16 yasındayım ve cross motorum var. kesinlikle trafige çıkıp kendimi tehlikeye atmıyorum bunun yerine yarıs pistlerinde yani motocross yarıslarında kendimi tatmin ediyorum. Motocross lisansı için tmf ye basvur sana yol gösterirler ben hitit motorsiklet klübünden aldım. motocross ta tehlikeyi sen belirledigin için kaza yapma olasılıgın düsüktür. senide motocross camiasına beklioruz bu camianın bizim gibi genç motorculara ihtiyacı varsende bu heyecanı yasamak istiyorsan kendine XLR125 al baslamak için çok iyi daha fazla bilgi istiosan 05052637402yi ara yada barisozil@hotmail.com adresinden ulaş tam sana göre bi motorum var

»»»»»» Bu Mesajda ki resim / resimler modaratör tarafından silinmiştir.»»»»»»
    Forum sayfalarına atılan resimler max. 640 X 480 piksel boyundan büyük olamaz..
    Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ************** Site Yöneticisi: BBRR **************

numan_tas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    pistanbul/tuzla bim marketi arkası sarı bina okk
    Motosikleti
    yamaha ybr 125 ama er 5 için para biriktiriyorum.
    bence sen kendine en fazla ybr 125 al yada scooter tipi motor al sana tavsiyem bende ybr 125 var.Bu araları satmayı düşünüyoruz kawasaki er 5 alacağız istersen benim motoruda alabilirsin okk

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    halukbaris, öyle yazmışsın ki okuyan da millet çocuğu motordan soğutmaya çalışıyor sanır. herkes ne demiş? motor kullanabilirsin ama trafik kuraları nedeniyle 18 yaşını beklemen uygun olur demiş. sen de güzel bir şekilde yasal bir alternatif sunmuşsun. kimseyle çeliştiğin yok. herkes aynı şeyi söylemiş. dellendirmeyin beni
    bir de foruma 640 pikselden daha geniş fotolar koymak yasakmış, haberin olsun.
    May the Force be with McLaren Mercedes

halukbaris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CR250R 62hp lik canavar
    Sana bir kaç fotograf gönderiyim. Daha öncede dedigim gibi ne kadar erken baslarsan o kadar basarılı olursun. Ben 10 yasında motor kullanmaya basladım ilk yarısmama 15 yasında katıldım. Önümüzdeki sezon mx1-b clasmanına geçebilecegimi umuyorum. Başlamak için geç bile kalmışsın. Ama en önemlisi teknikleri sözlü bile olsa bi bilenden ögrenmek sana bu konudada yardımcı olabilirim. msn barisozil@hotmail.com [/IMG]
    [/IMG]
    [/IMG]

»»»»»» Bu Mesajda ki resim / resimler modaratör tarafından silinmiştir.»»»»»»
    Forum sayfalarına atılan resimler max. 640 X 480 piksel boyundan büyük olamaz..
    Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ************** Site Yöneticisi: BBRR **************

water colors haklısında sizde tek motor kullanma yolunun trafik oldugunu düsünüo gibi yazmıssınız buda onu en azından ailesini motordan sogutacaktır. yinede ben yalnısbir anlatım biçimi seçmisim özür dilerim. Ayrıca 640 pixelide yeni ögrendim sagol.

Motosikleti
    speederbike
    yok canım, trafik dışında alternatif sunman güzel olmuş. bu arada water colors değil, watercolors da değil. watercolours (u'ya dikkat)

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşım başlığı düzelttim başlık açarken lütfen düzgün , anlaşılabilir ve konu hakkında bilgi veren bir metin seçin......
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

gropsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym gts 250
    bende 16 yaşındayım ve 250cc lik bir sym scooterım var.banane polisten fln adamların önünden kasksız hızlı bir şekilde geçiyom bakmıo bile))
    dongul murat

kanunisultan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KaNuNi PoPcOrN & YaMaHa YbR
    bende 16 yaşındayım ama kask da takıyorum çok tırsık tırsık gidoyorum bıraz da kanundan korkmak lazım..ama doldurduum gün çalışmalara başlamassam bende faruk deyilim..

Motosikleti
    speederbike
    grospy, çok güzel birşey yapıyosun. bir de gurur duyuyorsun. güzel valla ne diyeyim.

ağlamak istiyorum. 1000. mesajımda bunu mu yazdım ben. hep sizin suçunuz. ama neyse, daha birkaç kere 1000 görecem ben.
    bu 1. 1000 olsun

arkadaşlar kaskı takın gece gec saatlerde trafik yokken gezin ama yakalanma şansı daha yüksektir ben 19 yaşındayım ehliyetim 1 sene oldu ben 3 sene ehliyetsiz gezdim efendi kullanın hoş görürler en iyisi vitesli alın motor kullanmaya alışın scoter tavsiye etmem cabuk sıkılırsınız

serhat_fb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 olacak
    bende 16 yaşındayım.
    1 sene daha beklemek yerine şu gelişim kursu bize bi iyilik yapsın 50-100 neyse... değilmi.

onaylayın beni.
    agrasifim,kompleksliyim,sinirliyim,ekşi sözlük yazarıyım...

TYP-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SES150 Dylan(2008)
    watercolours nice 1000 lere doğum günü kutlar gibi oldu sitede dolaşırken honda'nın mini mini'leri vardı....
    [color=blue]Motosiklet Kullanmak Bir Düşünme Yoludur....![/color]
    [color=red]0Rh+[/color]

gropsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym gts 250
    arkadaş mesela 2 kilometrelik bi yere gidecem okadarlık yer için bide kask mı takacam tamam çok faydalıda bazen insan zırt pırt tak çıkar az mesafelerde sıkıyo biraz ama uzun süreler için polisten dolayı değil kendim için takıyorum...
    dongul murat

REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler