Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

LS2 kaskı internetten satın alırken dikkat !

REKLAM ALANI
    TOP SPEED - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM JOYMAX 250 VESPA 125 3 V İE
    Başınıza denemeden görmeden kaskmı alınır yaw gider bakarsın,takarsın beğenirsen alırsın netten kaskmı alınır bir sürü sorunla karşılaşırsın.
    İMPOSSİBLE İS NOTHİNG

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    CaBRioLeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1150 RT
    ben zaten internetten alışveriş yapmaya karşıyım... alırken dokunacam, görücem, pazarlığımı yapıcam, paketiyle alıcam .... herşeyi ile bildiğim bir ürün olursa ok mesela migros alışverişi gibi
    O KASKI Hemen Kafana Geçir.......

Motosikleti
    MCT 250
    Bendede çeneden açılır olanı var. Evet çok rüzgar giriyor. Yaz günlerinde bu bir avataj. fakat kışın, kaskın içinde kulaklarım üşüyor ve ağrımaya başlıyor
    Fatihbey yazdığına bakmayın. Bana kısacası Fatih Araz diyebilirsiniz :P

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ethemm76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Arkadaşlar, biraz önce problemli kaskla sağlam kaskın vizörlerini değiştirdim ve sorunun kaskın yapısındaki milimetrik farktan kaynaklandığını gördüm.
    bence bu çok kilit bir cümle.. üretim bandındaki o milimetrik farkı yaratan problem aslında çok büyük bir hatanın eseridir!
    Can sıkıcı bir durum!
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

TORAMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Scarabeo 200 ie
    İnternetten ne kask nede başka hiç bir ürünü almadım almam da..

muratcan7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KMT Duke 250
    Evet Bu kask rüzgar alıyor .
    Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...

üzülüerek söylüyorum ama evet ls2 lerin birçok problemi var tam kapanmayan vizörler düzgün çalışmayan güneş vizörleri ama arkadaşlar şuda bi gerçek ucuz etin yahnisi bu kadar olur haksızmıyım bendede delta var...

bide bana şu konuda yardım edicek var mı kaskım çok yeni geçen yağmura yakalandım vizör içli dışlı leke oldu ıslak mendille sildim ama eskisi gibi berrak değil vizörüm nasıl temizleyebilirim normal su ve pril duydum işe yarar mı yada buğu önleyici sisteme zarar verir mi?(buğuyu önlediğide şaibeli ya neyse)

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    Alıntı TOP SPEED adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Başınıza denemeden görmeden kaskmı alınır yaw gider bakarsın,takarsın beğenirsen alırsın netten kaskmı alınır bir sürü sorunla karşılaşırsın.
    Alıntı wert_35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    üzülüerek söylüyorum ama evet ls2 lerin birçok problemi var tam kapanmayan vizörler düzgün çalışmayan güneş vizörleri ama arkadaşlar şuda bi gerçek ucuz etin yahnisi bu kadar olur haksızmıyım bendede delta var...

bide bana şu konuda yardım edicek var mı kaskım çok yeni geçen yağmura yakalandım vizör içli dışlı leke oldu ıslak mendille sildim ama eskisi gibi berrak değil vizörüm nasıl temizleyebilirim normal su ve pril duydum işe yarar mı yada buğu önleyici sisteme zarar verir mi?(buğuyu önlediğide şaibeli ya neyse)
    bu satın aldığınız internet sitesiyle alakalıdır. sana bi şekilde müşteri memnuniyetsizliğinden geri verilmiş kasklar denkgelmiştir. durup dururken kaska bahane uydurmayın 100liralık kask bu kadar olur paramız vardı da nolan, marushin shoei ya da lazer mi almadık ? elden satın alanlarda da soru çıktığını yazanlar var. beğenen alır beğenmeyen almaz bu kadar

wert, temizlik için yumuşak gözenekli sünger ve çok az pril kullanabilirsin. sakın cila filan atma çizer çünkü cilanın yapısında gözle görülmeyecek kadar küçük granüller var. onlar oto boyası ile birleştiğinde eridiğinden çoğu zaman olumlı fakat bazen de sert yüzeylerde ters etki yapabiliyor hatta bulabilirsen kadife dokusuna benzer bir parça bezle özel vizör temizleyiciler de mevcut onları da alabilirsin.

Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu satın aldığınız internet sitesiyle alakalıdır. sana bi şekilde müşteri memnuniyetsizliğinden geri verilmiş kasklar denkgelmiştir. durup dururken kaska bahane uydurmayın 100liralık kask bu kadar olur paramız vardı da nolan, marushin shoei ya da lazer mi almadık ? elden satın alanlarda da soru çıktığını yazanlar var. beğenen alır beğenmeyen almaz bu kadar

wert, temizlik için yumuşak gözenekli sünger ve çok az pril kullanabilirsin. sakın cila filan atma çizer çünkü cilanın yapısında gözle görülmeyecek kadar küçük granüller var. onlar oto boyası ile birleştiğinde eridiğinden çoğu zaman olumlı fakat bazen de sert yüzeylerde ters etki yapabiliyor hatta bulabilirsen kadife dokusuna benzer bir parça bezle özel vizör temizleyiciler de mevcut onları da alabilirsin.
    abi ben çok iyi bilinen bi mağazadan aldım netten şimdi isim vermiyim gelen kask 0 km idi nerden biliyorum güneş vizörünün jelatini bile duruyodu içi yeni kokuyodu neyse aldım kaskı herşey normal 3 gün kullandım bigün elimdeyken bi baktım çene kısmının altındaki metal kısım dışarı çıkmış içerdende kırılmış aradım söledim saolsun ilgilendiler geri gönderdim yenisini yolladılar onunda vizörü tam kapanmıyodu altta nerdeyse yarım santim boşluk kalıyodu onuda yolladım bi tane daha yolladılar ve inanılmaz bir şekilde onunda güneş vizörü tam açılmıyodu yarım kalıyodu artık son kez geri gönderip ben vazgeçtim almıyorum iptal edin dedim ve burda satan biyer bulup gidip herbişeyini inceleyip öle aldım...

prille yıkıcam ama buğu önleme olayına zarar verir mi?

ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Kışın yağış olmayan ve soğuk havalarda devamlı kullanan arkadaşların korumarını kaliteli seçmeleri gerekiyor, kask olsun mont olsun bu gerçekten böyle, örneğin 120 ytl ye aldığım mont la da göğsüme vuran rüzgarın soğuğunu bir müddet sonra bedenimde hissetmeye başlıyorum. Bir arkadaşıma 270 ytl ye bi mont aldık. İşte asıl mont o idi, ama ne yazık ki bu kriz ortamında birde otomotiv sekterü gibi sallantıda olan bi sektörede çalışırken böyle bi mont için o bütçeyi şu an ayırabilecek durumum yok. Sürüşe bi müddet ara verdim mecburen. Motora o kadar para veriyoruz alırken, korumalar bence motordan da önemli. Bu konuda ucuzuna kaçmanızı tavsiye etmiyorum. Yoksa istemesenizde kullandıkça ucuz olan her bir mamülün eksileri ile karşılaşıyorsunuz.

by_001 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki er5 cbr 929
    buralarda iki sorduk ls2 nası diye iyi gardaşşşş didiler...gittik aldık..

bu topici görmemiştim.. ls2 neresinden alıyo bilmem ama

içine rüzgar alıyor..rüzgar gelsin sorun yok ama ses yapıyor..

ıslık gibi ince bi ses oluşuyor buda çin işkencesi gibi çekilmiyor..

zaten ben konyada bi tane ls2 kullanan bi racing ci görmedim di..

dış görünüşüne aldandık gittik aldık..yani diyeceğim

denemeden almayın..
    kawasaki er5 yamaha xjr 1300

Djnkt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dio AF-34
    bende ls2 ye niyetlenmistim yaa uyarin icin tesekkurler bak huylandim simdi ben bundan...

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bi benimki tam techizat sağlan herhalde ya :D ne ses var ne rüzgar :D L beden ve siyah vizörde beyaz vizörde cuk oturuyor. he şöle bişi var bu kask 120 km sonrası hız kaskı değil 150 160 lı hızlarda aptal gidi sersem yapıyor rüzgardan..
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

Hay.alper.est - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Türkiyede 20 liraya satılan bir kaskı alıpta memnun olan olmadığı gibi avrupada (ispanyada) 20 euroya kask alıpta memnun olacağını sanmıyorum memnun olsa bile yeterli kormua sağlarmı meçhul.
    ''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''

deli_mavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    velespit(Bianchi-Apache 941d)
    Cozum=
    pencere lastigi(buyuk marketlerde satilan ve siyah yada kahverengi olup yapiskanli ve sudan cok etkilenmeyen 3m yapiskanli pencere bantlari var balonlu 3 seritli degil balonlu
    http://www.tekzen.com.tr/new/product...urun=617646001
    linkden inceleyin ve sorun kalmasin..
    Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
    Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
    Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988

Alıntı Hay.alper.est adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Türkiyede 20 liraya satılan bir kaskı alıpta memnun olan olmadığı gibi avrupada (ispanyada) 20 euroya kask alıpta memnun olacağını sanmıyorum memnun olsa bile yeterli kormua sağlarmı meçhul.
    Fikir geliştirmek kolay ama icraat yok bir tane Nzi kullanıcısı bulsak sorun kalmayacak tabi güvenilir

İspanya'da satılıyosa emin ol ki tüm güvenlik ve kulanım testlerinden geçmiştir o kask belli bir notu da vardır. Kötü olsa satılmaz hatta satılamaz kısacası...Düşük hacim motorları ve 130km/h ı geçmeyenler için

Not: Nzi kask için yorumdur. Konuları karıştırdım

canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    130 km düşük nir hız değildir tmm abi motorlara göre düşük ama bir insan 130 km ile bir yere çarptığında hazi kaskla biraz zor kurtulur yani varmı kullanan bilmiyorum ama bence korumaya para harcarken elimizi cebimize sokmalıyız yani
    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

ugur92 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bugun fuarda baktım tüm kasklara ıncık cıncık ettim böle LS2 ler mükemmel gornuor ama belli fiyattından ztn tıras olacagı nolan N62 (yıkanamayan) veya laser vertigo arasında kalmıs durumdayım tavsiyelerinze ihtyacım var
    ..................

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)