motorsuz olmak sorun degil ama gecenin o saatinde eve donmek bence biras problem olur
motorsuz olmak sorun degil ama gecenin o saatinde eve donmek bence biras problem olur
cr@zy duffy
mide spazmı geçirecez hep beraber.. akşam et kavurma,sucuk mangal , pizza sonra fuarda çiğköfte
22 aralık Pazartesi bütün hastaneler MT üyesi dolu olacak gibi geliyor...
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Arkadaş,
Bizim MTM dağıldıktan sonra tahtımıza göz diken çok olduydu ama kışın ortasında buna cesaret edecek cevvallere rastlamamıştık doğrusu
Siz Mangal İşini sahipsiz mi sandınız yaavv
Cumartesi günü biz de gelelimde bakalım görürsünüz o zaman mangalcı olmaya yeltenmeyi. Zati aşağıda gördüğünüz denizciderya' yı üzerinize salmam yeterli olabilecektir. Sizin gibi küçük hedeflere küçük bir Fiske gönderelim yeter
Poturdak
coktandır bu vatandaşla ne zaman tanışacağım diye düşünüyordum demekki bu vakitmiş
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
GÜZELLLİKKKKK
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
millet; geçen sefer sucuk partisinden sonra çiğ köfte yemeğe bana gelmiştiniz... gene gelecekseniz haberim olsun,STOK yapayım.
ön kapak kırık ... yaptırırsam geliriz yeşil hussarım ve ben
maltepe sahılse bende qelirim ama rivaya qelemem :S
[B][I][COLOR="Magenta"]I've become so numb , i cant feeL you theree.. [/COLOR][/I][/B]::xblink::::comico::
istanbulmuş yahu....
bende geliyorum....Umarım gecen gunku bos donmem kimse yoktu içime oturdu.Kesin ordayım
Merhaba arkadaşlar uzun süre foruma girememiştim. Buluşma noktanız neresi?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)