bende şimdi çıkıyorum ewden
tırı vırı yürücem oraya kadar :D
bende şimdi çıkıyorum ewden
tırı vırı yürücem oraya kadar :D
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
bende hazırlandım. çıkıcam şimdi. kelleci gelmiyor
DRİFT RELİGİON
feribottan inmişler şimdi bende çıkıyorum
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
saat kaç oldu ben hala dükkandayım müşteri var geleceğim ama nasıl gelicem bilmiyorum
Yahu Arkadaşlar
19.00 da oradaydık, 2 Kangal Polenez Uscuk, 4 Lt CocaCola, 8 Adet Efes Pilsen. 19.20 ye kadar sahilde buluşulacak yerin önünde turaladık kimseyi göremedik Araba ile sahide de bekledik Mc Donalds' ın önündeki kaldırıma paralel de. Bulamadım kimseleri yaav. Denizciderya uyumaya başladığından şimdi eve girdik. Neyse artıkın bir dahaki buluşmaya diyelim
Poturdak
bende kimseyi göremedim bi kaç tur atmama rtagmen ayni yeri ya bende vardi bişeylik yada kimse gelmemişti
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
maltepe tarafı olcaktı ama ?siz nereye gittiniz?
Drift Religion
hahahahahahaaaaaaaaaa.....
ohhhh.... missss gibi sucuklarrrr,börekler,baklavalarrrrr,kola,fanta,muh abbet....
valla süper oldu...
biz tam MİGROS'un karşısındaki yoldaydık,hatta çocuk parkı vardı... deniz kenarı kısmındaydık...
valla sedat seni bayaa bi bekledik... hatta şafak112 arkadaşımız beni saat tam 7'de aradı,o da bulamamıştı... ama sonra buldu tabiki...
bir sürü fotoğraf çektik, ama nasıl çıktı bilemem...
çoooooook güzeldi çooooooook.................
gittiniz mi ayberk cidden nasıl oldu nerde yaptınız bea anlatsana ?
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
resimler nerde yaw?
aldığım duyumlara göre arkadaşlar fenerbahçede çay içmeye gitmişler. resimleri şu an için beklemeyin:D
Drift Religion
valla benim dükkan olduğu için 1-1.5 saat kadar kalabildim...
fenerbahçe'de çay'da iyi g,der hani şimdi....
EMRE... ne anlatayım ki... 5 kg sucuk işte... accayip güzeldi, yağmur altında harala gürele...
çeyrek,yarım ekmek arası sucuk,hemde fazla fazla... hatta kalmış bile olabilir belki... ben bile doydum hani
düşün artık....
keşke olsaydınız...
Euzu bismillah tam olarak saatini bilmiyorum ama 15-20 arkadas oradaydık biz...
herkesin ayakalarına saglık,soguk ama hos bi aksam oldu kanaatimce, foto cekenler yüklerler fotoları, maltepeden sonra fenerbahceye kahveye gitti bi grup onlarda evlerine gecince fotolar gelir sanırım
migrosun tam karsısındaydık arkadas nası göremediniz yav
ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEYECEK BU VATAN BÖLÜNMEYECEK...
sıkıysa olmasın
Drift Religion
ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEYECEK BU VATAN BÖLÜNMEYECEK...
bol bol resim cektik.cok guzel bır aksamdı.havanın soguk ve hafıf ciseliyor olmasına ragmen guzel sohbetlerle ısındık.Gelenlere cok tesekkur ediyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)