20 aralık c.tesi mangala ne dersiniz?
Reklamlar
-
20 Aralık 2008, 11:34
Valla bizde derler ki; GELİN OYNAMAK İSTESİN YETER Kİ....
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Reklamlar
-
20 Aralık 2008, 11:37
oynamak istiyoruz ama bakalım hayırlısı...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
-
20 Aralık 2008, 11:50
hell24 adlı üyeden alıntı
oynamak istiyoruz ama bakalım hayırlısı...
ee bak işte bu bile bişi...
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
-
20 Aralık 2008, 11:54
delipoyraz adlı üyeden alıntı
ee bak işte bu bile bişi...
ama sucuk olayını yalan ediyosun nasıl olucak oynaka istemiyosun galiba abi..
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
-
20 Aralık 2008, 11:55
ama sucuk olayını yalan ediyosun nasıl olucak oynaka istemiyosun galiba abi..
isterdimm.... ama benim mazeretim var ve ekiptekiler bunu gayet iyi bilir, affı da büyüktür... sende yarın benden öğrenirsin, iki kelime edelim.. tanışalım.. emin ol, sende hak vereceksin.. Anlaştık mı? Peşin hükümlü olma dostum
-
20 Aralık 2008, 11:57
isterdimm.... ama benim mazeretim var ve ekiptekiler bunu gayet iyi bilir, affı da büyüktür... sende pazar günü öğrenirsin, iki kelime edelim.. tanışalım.. emin ol, sende hak vereceksin.. Anlaştık mı? Peşin hükümlü olma dostum
ewet ewet iki kelime edelim sende beni tanımış olursun... ewet peşin hükümlüyüm ama kötü anlamda değil peşin peşin severim ben...
-
20 Aralık 2008, 12:00
ewet ewet iki kelime edelim sende beni tanımış olursun... ewet peşin hükümlüyüm ama kötü anlamda değil peşin peşin severim ben...
kötü anlamda olmadığına adım kadar eminim, zaten şüphem olsa sanal bile olsa muhabbete girmezdim hell... Seni Gürkan sevmiş, Candostumun dostu benimde dostumdur biraz dik yazıyosam nazım geçer diye düşünerek yazmıştım. Affına sığınarak yani
-
20 Aralık 2008, 12:18
-
20 Aralık 2008, 12:21
eyvallah... yarın keyifli ve bol sohbetli, neşeli, kahkahalı birgün olacak inşallah... şimdi ben ufaktan kaçar.. size bu akşam mangalda iyi eğlenceler..
-
20 Aralık 2008, 12:26
eyvallah... yarın keyifli ve bol sohbetli, neşeli, kahkahalı birgün olacak inşallah... şimdi ben ufaktan kaçar.. size bu akşam mangalda iyi eğlenceler..
inşallah... kaç bakalım abicim yarın görüşürüz.
-
20 Aralık 2008, 12:43
gunaydın sabırsızlıkla beklıyorum saati.hafif yagmur var ama olsun ne olur mt ye...yaz kıs hepbirlikte......
-
20 Aralık 2008, 13:17
bu yagmurda hemi mangalın ateşi bile yanmaz:D şans yokki bizde
-
20 Aralık 2008, 13:32
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
20 Aralık 2008, 13:37
En iyisi beşiktaştaki yıldız parkına gelin siz Deniz manzaralı kapalın yerlerde var mis gibi
-
20 Aralık 2008, 13:42
crayzboyone adlı üyeden alıntı
En iyisi beşiktaştaki yıldız parkına gelin siz
Deniz manzaralı kapalın yerlerde var mis gibi
sen orda mangal yak bensana 5 kilo sucuk alıcam selcuk
:
-
20 Aralık 2008, 13:47
-
20 Aralık 2008, 13:51
:
-
20 Aralık 2008, 13:53
Sen yeterki iste abim geliirm ben
-
20 Aralık 2008, 13:55
yağmur yok gibi bişe şu an burada hava durumunu veriyim isterseniz maltepe 2 adım ötemde nede olsa buradan =)
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
20 Aralık 2008, 14:02
eeee nerde bu topiğin organizatörü ne olucak ne biticek alternatif bir plan yapılması lazım mağdur olmayalım. yağmurda kalıp kuyruğu titretmeyelim....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler