Anlıyorum seni dostumbi kere şunu söyliyim bende 600lük kullandım kullanmadım değil
ama ciddi anlamda motorlar 1 değil yolda gidişleri beygirinden dolayı çok büyük farklar var...
artı olarak sen ne kadar basmıcam desende inan basıyorsun bende basmıcam dedim hemde arkadaşın motoruyla ozaman ama 1 hafta sıka sıka gezdim yinede hesapta hiç gazlamadım ama....yani sen ne dersen de o altındaki aletin sesi her zaman kulağına hadi biraz daha biraz daha asıl gaza diye fısıldayıp kanına giriyor hep öyleki heğp daha fazlasını istiyorsun daha hızlı daha hızlı (ego tatmin edenler için geçerli ben scooter bile olsa aldığım rüzgardan son derece tatmin oluyorum)
tabikide bu süre içinde ciddi 2 kaza yapıyordum şansım varmış
şimdi baktığımda önce kendimi daha çok geliştirmeyi tercih ediyorum 3 senedir motorda kullanıyor olsam demekki halen daha eksiklerim varmış halen daha binerken daha tecrübeli olanlarıma sorarım (yaşçada büyük olanlara) sürüşümle ilgili bi eksiğim varmı diye her yeni gün her kontak açtığında yeni birşey öğreniyorsun ve tecrübe geliştiriyorsun zamanın varken kontra tekniklerine çalış öğren derim daha en basidinden...
tabi bu benim düşüncem