bu hevesli motorcu dostunuza yardım edin
Reklamlar
-
benim henüz motorum yok cook hevesliyim ve şansıma cevremde de motorcu dostum da yok, bı arkadas honda cbf 150 sını ogretıyo bu sitede cok fazla usta motorcuda var ve bana yardım edıcek warsa sevinirim gercekten, veya bildiginiz bi kiralık 250 lik makıne varsa da olur kiralıyabilirim anlayın durumumu motorcu dostlar yardım edicek usta motorcu varsa msn i eklesin
Reklamlar
-
yamaha r1 aldında süremedin mi yoksa ben sana öğretiveriyim lafı mı olur
[COLOR="Red"]Kontrolsüz Güç Güç Değildir[/COLOR]
::sapka::::gleam::
-
-
almak istediğim motor o yaa param oldugunda r1 almak istiyorum
-
hayırlısı olsun o da olur...
-
Allah umarım gönlüne göre verir ne diyeyim..
-
-
Öncelikle aramıza hoşgeldin ... Yerini yurdunu yazsan sana daha cok yardımcı olabilecek arkadaşlarımız olacaktır..
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
daha yardım sesi gelmedi ama beklıyorum kiralık hyoSung GT 250 R varsa veya kendı makınesıyle bana bıraz yardımcı olacak usta bi motorcu dostum ben burdayım ehlıyetım var 1,5yıllık ama motorum yok
-
10 Aralık 2008, 20:44
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
-
10 Aralık 2008, 20:47
ybr 125
-
10 Aralık 2008, 20:53
walla ders werecek arkadaş warsa bende öğrenmek isterim. ben denizli merkezdeyim ilgilenen arkadaş olursa. bir de kiralık motosiklet bulabilir miyim denizlide. honda cbr 600 rryi çok istiyorum o da tek istanbulda kiralık : ( bu arada ehliyetim war sayılır. yani sertifikam elimde. geçen hafta aldım. sadece trafiğe paramı yatırdım mı alacam. yukardaki arkadaş sormuş , o yüzden açıklama yapma gereği duydum
-
11 Aralık 2008, 21:12
ehlıyetım var tabıkı ve nerdeyse 2 yıl olucak B VE A2 2 side var ama motoyok işte
E-M-R-E adlı üyeden alıntı
ehliyetin varmı ?
ehlıyetım var tabıkı nerdeyse 2 yıllık olucak ama motor yok
-
11 Aralık 2008, 22:33
bende ilk motorumu aldığımda sürmeyi cok iyi bilmiyodum sadece bana vitesleri gösterdi babam ucuz da olsa paranın yettiği kadar bişey al kiradan hertürlü iyidir
-
11 Aralık 2008, 22:39
Arkadaşım eğer İstanbuldaysan eğer Hondanın kendi kurs eğitimleri var. Eğitim yeri tuzla ya da gebze tarafında. Yaklaşık 280 YTl ye.
Motor da benzin de onlardan. Honda sitesinde ayrıntılı açıklamalar var.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler