Yolda 200 KM Hızla Giderken BirDen Ön Freniniz Boşaldı O Durumda İlk Yapacagınız Nedir ?
Yolda 200 KM Hızla Giderken BirDen Ön Freniniz Boşaldı O Durumda İlk Yapacagınız Nedir ?
Seni Sevdimde Ne Oldu Efes Ve Turkcell Zengin Oldu
motor freni arka fren ne yapıcan başka
200 den 300 e cıkarım sorada teker yaparım
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
motor freni yapmaktan başka çare yok vites düşüreceksin bide kelime-i Şahadet getirsen fena olmaz :D
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
bişi yapmana gerek yok eninde sonunda duracak meret bide tamirciye...
kymcOcUk
arka fren,motor freni,arka freni,arka fren,motor freni,arka fren,arka fren,motor freni,arka fren,sonunda birinci vites ve motor elimizin altında.yavaşca okşuyoruz.neden böyle yaptın kuzum.kızdın mı bana diyoruz devam et...
Vites düşürmeye baslayacaksın arkadaş
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
O süratte fren ihtiyacı varken fren tutmuyorsa ne yapacaksın? İşin Allah'a kalmış demektir.
Rahat bir konumda fren tutmuyorsa bıraksan zaten durur.
vites dusurcen arka freni sıkcan yavas yavas zaten durcak :D
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
napıcam konprasör yaparım vitesi düşürebildigim kdr düşürürüm arka frenle takfiyeli baktım durmuyo yere paralel yatırırım motoru sörfe başlarım
3 gün önce başıma geldi 200km/h değildi ama patlak şekilde Fren hortumu gelene kadar kullandım motorumu mecburiyetten. Kontrollü gittikten sonra çok sorun olmuyor Tabi aniden önünüze birşey çıkarsa durum içler acısı olur Fren patlak olmasa dahi ...
bariyerlere ellerimle tutunmaya çalışırım :\
önce gazı kısarım
sonra devir düştükçe vites küçültürken arka freni ufak ufak basırm ne yapacam ki başka. tabii bu arada dua etmekten başka çare yok.
ama önümde yakın mesafede çarpacağım bir şey varsa motoru yatırırım. tecrübeyle sabittir. 80-100 metre srükleniyoruz ama full koruma sağolsun...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Peki 200 ile giderken hem ön fren hem arka fren patladı,devriyaj teli koptu,bide vites değiştiremiyorsunuz,vites takılı kaldı,ve hızla bi duvara yaklaşıyosunuz,gaz koluda açık akldı gazıda kısamıyorsunuz...
Ne yapardınız...
Hey Allah'ım ya...
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
tadını çıkarırdım mesela koltuğun üstüne çıkıp ayağa kalkardım,sonra inip motoru sırtıma alıp koşmaya başlardım..hadi beni durdur diye bağırırdım cıbıra
Motor freninden başka çözüm yok ve birde motorun üstünde durabildiğin kadar dik durup rüzgardan da uararlanmaya çalışırdım
Allah Kimsenin başına vermesin. insan öyle durumda ne yapacağını şaşırır. Adrenalin seviyesini düşük tutmayı başarırsan, Motor ve arka frenden başka çare yok. Bide arkadaşın dediği gibi, araya Kelime-i Şehadetler sıkıştırmalısın
Fatihbey yazdığına bakmayın. Bana kısacası Fatih Araz diyebilirsiniz :P
benim motorum 200 km gitmiyorki :(
anca 90km gidiyor.
90kmde patlasa bile durdurabilirim galiba
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)