Freniniz Patlasa Ne Yapardınız
Reklamlar
-
08 Aralık 2008, 20:16
gözümü kapatır hiç bişey yapmazdım zaten olacakları biliyom
tabi bu arada dua etmeyi ihmal etmemek gerek. yaw nerden çıktı bu kadar arıza be. olabiler mi acaba ?
4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIRR. DeLi RüZgArr.
Reklamlar
-
08 Aralık 2008, 21:02
Bu kadar üst üste arıza benim motorumda olmaz sanırsam çok iyi bakarım çünkü.
ama olursada heralde gazı bırakıp, (debriyajda koptuysa) vitesi tekmeleyip, olabildiğince güvenli düşmeye çalışırdım.
200km/saati zaten korumasız yapıyosam bana müstahaktır o an
34 ZK 9442 ER6-F 2006 AKA "Sonic" & 34 RB 1940 Kia Carnival 2002 Nam-ı diğer "Nigga"
Kartal/İstanbul
-
10 Aralık 2008, 21:30
ön fren boşalsa beni etkilemez. ben kullanmıyorum ön freni. arka freni kullanıyorum genelde. yanlış mı yapıyorum acaba. ön frende mi kullanılmalı.
-
10 Aralık 2008, 22:22
hangi durumda virajdamı düz yoldamı patladı o önemli virajda vites küçültmekte arka frende zor olmadı atlican üstünden düz yolda wites küçült arkaya hafif hafif dokun durmazsa ver gazı cesedin yakışıklı olsun
-
10 Aralık 2008, 23:02
impish adlı üyeden alıntı
ön fren boşalsa beni etkilemez. ben kullanmıyorum ön freni. arka freni kullanıyorum genelde. yanlış mı yapıyorum acaba. ön frende mi kullanılmalı.
Arkadaşım :S Cok Yanlış İşler Bunlar Ön Fren Herzaman Kullanılır Zorda Kalmadıkca Arka Freni Kullanma
Seni Sevdimde Ne Oldu Efes Ve Turkcell Zengin Oldu
-
10 Aralık 2008, 23:25
2 side kullanılır. Arka fren eğer disk değilse durana kadar bayağı mesafe gerekir. Ve bunu tekerleği kitlemeden yapmak gerekir.
İki frende dengeli olarak kullanılır.
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
-
10 Aralık 2008, 23:32
ne yapcam yaa kökle gazı gittsin
:bestmt:::biggrinn::tutkuy::
-
11 Aralık 2008, 01:45
Murat2100 adlı üyeden alıntı
Arkadaşım :S Cok Yanlış İşler Bunlar Ön Fren Herzaman Kullanılır Zorda Kalmadıkca Arka Freni Kullanma
ya ön frenden ağzım yandı bi kere. o günden beri dokanmıyorum bile ön frene, dokanamıyorum daha doğrusu. bisiklette durarken iki freni birden kullanırım ama motosiklette işler değişiyor tam ayarlayamıyorum
-
11 Aralık 2008, 01:48
gaz verip dooru karşı duvara uçarım en kısa zamanda duabilmenin formülü =)
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
11 Aralık 2008, 01:51
Blacklove16 adlı üyeden alıntı
tadını çıkarırdım
mesela koltuğun üstüne çıkıp ayağa kalkardım,sonra inip motoru sırtıma alıp koşmaya başlardım..hadi beni durdur diye bağırırdım cıbıra
megadeth adlı üyeden alıntı
ayağını ön tekere sıkıca bastıracaksın
Erfer adlı üyeden alıntı
kaskımı kız arkadasıma verırdım ....... son kez senı sevıyorum demesını ısterdım..
ruckerpark adlı üyeden alıntı
Ya arkadaşlar bunun kolay bir yolu var hiç mi çakmaktaşları izlemediniz onlar nası duruyodu ayaklarıyla sizde aynen öle yapcaksınız koycan asfalta ayakakları tabi 200 km ile sütünmeden dolayı dize kadar ayağınız gidebilir ama durursunuz
Cr@Zy DuFFy adlı üyeden alıntı
dortluleri yakardim
fireblade1 adlı üyeden alıntı
motora inat daha çok hızlanıp dursun diye bi duvara çarpardım
..sonra da ilk sapaktan Tahtalıköy'e
lijoluna adlı üyeden alıntı
mobylettes adlı üyeden alıntı
ayaklarimi yere surterdim
muratcan7 adlı üyeden alıntı
Ayaklarımı asvalta koyarım ve topuklarımdan kıvılcım çıkana kadar durmuş olurum
asfalt meleği adlı üyeden alıntı
nasip buraya kadarmış deyip gülümseyeceksin
aYe adlı üyeden alıntı
Ön fren patladıysa motoru arka frenle durdur, arka fren patladıysa ön frenle durdur.
İkisi birden patladıysa yaşama zaten arkadaşım, bu şansla gökten meg ryan yağsa senin başına er ryan düşer, yaşayıpta napıcan.
alper_satriani adlı üyeden alıntı
sırtımdaki paraşütün pimini çekerdim
İşter en kral cevaplar...tebrik ederim herkesi
[img]http://img124.imageshack.us/img124/7861/adszoo1.png[/img]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)