abi bunu ısınma yöntemi olarakta kullanabiliriz :D sal gitsin hem üşümezsin bidaha gelmez
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Yandaki de bakmazsa çatlar
Motora yazık valla...
ştt..bayanlarda Var forumda..Olmuo Bak olmuo yakışmıo..
myspace.com/pashakzlrecordz
Tıkla dinle
Soğuk işeme hassasiyetini arttırır ama sende üretrit veya sistit olabilir. Bir idrar tahlili yaptırsan iyi olur...
Üç boyoz bir kola
O pozisyonda o işlemi gerçekleştirmesi için,ya herkeste olamayan bi modifikasyon yada mangal gibi yürrek olması lazım...
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
daha once verilmisti bu resim ...
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
soğuk havalarda eve girer girmez tuvalete koşuyorum ama işimi bitirene kadar kabir azabı çekiyorum
ya sev ya terket...
Iseme Taktigi Evet Isıtıcı Olabiliyor Ama Ruzgarda Motor Uzerinde Degil.
4-5 mm Et Kalınlıgına Sahip Dalgıc Kıyafetleri Icerisinde.
Zaten O Kıyafet Ise Ise Diyor Zamanı Gelince Sende Salıyon Sintineyi Bir Isınıyor Icerisi Deyme Keyfime.
Dalan Arkadaslar Bilirler Ama Soylerlermi Bilinmez. :D
Imza mi?? Nereye Atayım
Faydalı bir kaç bilgi vereyim şu işeme muhabbetinin üstüne
1- Özellikle sabahları uyandıktan sonra tuvalete gittiğimizde mutlaka oturarak işememiz ilerki yaşlarımızda prostat sorunu çekmemizin de önüne geçecektir. Bunu mümkün olduğunca her işeme esnasında yapmak (yani gün içinde ki diğer ateşlemelerde ) çok çok daha fayda sağlayacaktır.
2- İşlemi gerçekleştirirken arada tutup tekrar devam etmeniz yani kesik kesik atış yapmanız kanal kapakçığının kaslarının daha güçlü olmasını sağlayacaktır. Bu da yine ilerleyen yaşlarda ki idrar yolu sorunlarında ve idrar tutamama durumlarında da büyük yardımlar gösterecektir. Saygılar sevgiler 12 lik atışlar diliyorum...
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
puahahahaasüper keşke bende girebilsem böle manyak karızma olurdu
YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88
Bilgilendirme için teşekkürler..Hey allam bu yaştan sonra nelerde öğreniyoruz..baya faydalı bilgiler..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)