Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

teşekkürler anne/baba/kardeşim/eşim/sevgilim :)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Benim Babamda Eski Motosikletçilerdendir. Ve Bana Motor Virüsü Girdiği An Babama Dedimki Baba Paramı Topluyorum Yaza Bitane Motor Aliyim Dedim Oda Tamam Dedi Sonra Baktım Aklımdan Çıkmıyo Dışarıda Birsürü Motosiklet Süren Var Kafayı Yiyecektim Paramıda Zaten 1 Ay İçinde Topladım Sonra Sıkıştır Mıkıştır Vs.. Vs... Zar Zor Bitane Aldım :D ALLAH Kısmet Etti Yazın Değişecel İNŞ ALLAH İzin Verirse. Motosikleti İlk ALdığım Gün 1, 2 Saat Sürdüm Babamda Bizim İş Yerine Geldi Ne Yapıyor Bu Acaba Diye Neyse Kazayı Zaten Anlatmıştım Kaza Olduktan Sonra Babamın İlk İşi Hadii Oğlum Çabuk Hastaneyi Gidiyoruz Demesi Bişeyim Yok Dedim Ama Ben Motora Üzüldüm :D Veee Daha Sonra Babam Saymaya Başladı Ön Far Gitmiş Sinyal Gitmiş Ne Kırılmışsa Saymaya Başladı Şu Kadar Masraf Çıkar Dedi.. :D
    [B][COLOR="DarkRed"]wWw.Motosiklet.Net[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Blue"]Bağımlılık Yaratır[/COLOR][/B]:P

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    bu kadarcıkmıymış yani? :(
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Motosikleti
    vz 800 marauder oldu :)
    İlk motorum şu an sürdüğüm(sürdüğüm söylenemez genelde ben yerde o üste oluyo hala haftada bir ) scooterım. Banada rahmetli babamdan kaldı,Fakat o sürmezdi,iş yerinde amcam kullanırdı 5 ay önce rahmetli olunca şimdi ben kullanıyorum. Öncelikle ona,amcama,meleklerin en güzeli anneme [yazın daha iyisini alırız oğlum diyen,artık artcımdır kendileri ayrıca(fıstık gibi hatun ] motordur,iki tekerdir,şeytan işidir sümme haşa buna binilmez cehennemde tavuk kanat gibi yanarız diyen yurdumun amcalarına :D,size,tüm motor sevenlere(gerek tekerlekli,gerek tekerleksiz ) bide kendime ve devamlı bizden taraf esen rüzgara en içten teşekkürlerimi sunuyorum... hepinizi öpüyorum,kucaklıyorum :D sevgi pıtırcıklarım benim... :D
    zavallı şeytan..bana ne verebilirsinki?-faust

TORAMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Scarabeo 200 ie
    Güzel konu açmışsın yürekçe benimde bu konuyla ilgili olarak söyleyeceklerim şunlar; Bizim ailemizde kesinlikle motorla ilgisi olan yoktu o zamanlar ( yıllar önce) tomruk puantörlüğü işi yaparken işe gidip gelmeye yarış tipi bisikletim vardı. Bir gün arkadaşların baskısıyla (artık bisikletle olmaz moped al dediler) toplama bir moped aldım. İşte motosiklet dünyasına ilk o zaman adım attım. Sonra onu bir yakınım istedi bende Peugeot Cobra 105 moped sıfır aldım aşağı yukarı 9 sene kullanıp 30000 km.de yine mahalledeki gençlerin birisine ucuza sattım. Bu sefer OMI Bülbül 150 sarı bir scooter aldım 10000 km.de 1-1.5 ay önce yine mah.gençlerin birine sattım. Şimdide son durak gibi gözüken Kymco People S 200 aldım. Diyeceğim o ki ben OMI Bülbül 150 scooterle geçen sene bir kaza yaptım. Bana o zaman en çok desteği Allah razı olsun eşim vermiştir ben daha binmek istemezken "olur böyle kazalar takma kafana" dedi. Eşim öyle deyince bana da tekrar motora binmek düştü ve hala devam ediyorum. Eşimde bana güvendiğini yer yer artçı olarak benimle gezerek belli ediyor. Ona buradan sevgilerimi gönderiyorumİyiki varsın diyorum...

Motosikleti
    Versys '07
    Bende motosikletçi aileye sahip olan şanslı insanlardanım.Rahmetli dedemim 1948 model Alman malı sachs ilk motoruymuş.Tabi babamında ilk kullandığı motor buymuş.Bende babamın jawa ceylanıyla başlamıştım.Annem biraz burun kıvırsa da çok fazla bişey söylemiyor hatta bazen artçım bile olmuştur.Hafif atlattığım 2 büyük kazamdan(motorlarım pek hafif atlatamadı bu kazaları 1.si zeytinliğe uçtum,2.si kırmızıda geçen bir arabaya çarptım) sonra bile bana destek çıkan başta babam olmak üzere anneme ablalarıma kısacası bütün aileme çok teşekkürler...Ayrıca Yürekçe böyle bir konu açtığın için sanada teşekkürler....

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)