mondial 151 rs ve 100 ukh
Reklamlar
-
Reklamlar
-
100 luk motor daha az yakar-bazıları bızım mtr ıcın rampada cekmıo falan dıo ama bende 151 rs var cekısı kalkısı bana gore iii-hs le rs arasındakı farkı mondialin kndı sıtesınde gorebılırsın smdıden hyrlı olsun kazasız belasız
-
kardeş 100ukh al ve asla arkana bakma neden diye sorma şimdi 151rs ile ilgili çok şey yazarım ama burda olmaz scooter olduğuna kanıp 151rs alma git cup al paşa paşa bin
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
kardeşlerim şimsi 151 rs mi yoksa 100 ukh mi hızlı hangisi daha ii çekio??? 151 rs 1 depo ile ne kadar gidio
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
-
Ah be kardeşim..
Bekle biraz daha japon al diyecegim sana ama beni dinlemiyceksin..
Ki bu cok normal bende mondiali kötülüyenlere alma diyenlere;
'sizene kardeşim bütçem bu..Mondial alıcam dıodum'
Amaa..!!
Sonradan anladımki motora yaptıgım masraflar..
Arızaların Bana verdigi stress..
Motorun 3 ayda zor satılması
2.500 ytl alıp 1.000ytl'ye satışım
Aklıma geldikçe lanet ediyorum bu motorlara
Aklın varsa uzak dur..!!
Bütçe meselesi ama inan cıkardıgı arızalarla japon motorundan bile pahalıya gelıyor..
Git honda beat-kymco agility-yamaha bws vs.. motorlardan al iyi bi bakım yap..sorunsuz bin..
Aklın varsa uzak dur çin-çondan..!!
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)