Git bir arkadaşına senet ver.
O gitsin Sulh Hukuk Mahkemesinden alacaklı olarak dilekçe versin.
İcradan motoru bağlatma kararı aldır.
Seni bulurlar
Git bir arkadaşına senet ver.
O gitsin Sulh Hukuk Mahkemesinden alacaklı olarak dilekçe versin.
İcradan motoru bağlatma kararı aldır.
Seni bulurlar
Sadece ben değilimişim anlamayan bak.Daha kimse çözemedi senin işi
Bu arada imzamın iskeletini çalmışsın hiç yakışmamış
Al senin olsun hadi
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
Durumun can sıkıcı gerçekten. Dediğim gibi bir avukattan sağlıklı yanıt alıp hareket etmen hem senin hemde karşındaki için iyi olacaktır.
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
aynı bela benim başıma geldi.... motoru öyle yada böyle bulmadan o sorun çok kişinin başını ağrıtır... motoru bulup şatışını vermen lazım...
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
işin cok zor Allah yardımcın olsun
motoru yeni alan vatandaşı mağdur etmekte pek dogru değil sonuçta yanlışı yapan senin motorun vekaletini verdiğin kişi ve vekalet verdiğin için sensin.bence araştır adamı bul en iyi çare bu gibi..gariban biriyse mağdur olmasın günahını alma derim..bende 8 ay önce adamın birine sattım motorumu aradı ilandan gördüm dedi geldi bi cafede oturduk 10 dk konuştuk aprayı werdi motoru aldı gitti.ne bi satış sözleşmesi ne bişey hiçbirşey yok para-motor..o gün bu gündür haberim yok bende peşine düşsem iyi olacak sanırım =/
Bu iş çok zor.Motorun son satıldıgı kişiyi bulman lazım.Bürokrasi serki ''ben seni garantiye almak için noter+satış sözleşmesi adı altında evrak-mevzuat eyledim.Sem beni takmadın beni baglamaz.''Yasal olmayan yolu devlet takib edemiyor.İki kere suç duyurusunda bulundum.Takipsizlik kararı çıktı.Neden dedim:Suç teşkil etmiyor. dediler.Satış vekaleti vermemiştim ben.Ama vermekte kar etmiyor.Satış sözleşmesi şart.
Sen dediğim yöntemle motoru bağlat.
Sonra eleman motoru üzerine alınca sen de haczi kaldırırsın
Bu Konu Hakkında Sitemiz Üyelerinden Avukat SAVASKAYan La görüşebilir bilgi alabilirsin .. o Bu konu hakkında bilgi sahibidir..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
abooovv, kardeş sen Gaitayı iki elinle yemişsin :(
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
hani derler ya iki ucu b.. lu deynek .. o misal. .
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
Senin vekalet verdiğin şahıs motosikleti noter satışıyla mı satmış yoksa ver parayı al motoru hesabı mı başkasına satmış.
Eğer vekalet verdiğin kişi ilk satışı noterden yaptıysa ve satış belgesi varsa senin için bir sorun yok.
Satış tarihinden sonraki hiçbişey seni bağlamaz. Noter satışıyla alan kişi ruhsatı üzerine çıkartmakla yükümlüdür. Çıkartmazsa cezası var ama sadece ufak bir miktar para cezası. Devir masrafından kurtulmak için böyle yapıyorlar.
Vekalet vrediğin kişiden satış belgesini al. Bu senin için büyük ölçüde yeterli olacaktır.
Vekalet verdiği kişi de ver parayı al motoru şeklinde yapmış.Kısaca ortada noter satışı diye bir şey yok.Sorun orada işte....
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
önce trafiğe gidip motorun hala senin adına olup olmadığını öğren.
1-motorunu yakma
2-bağlatmak la uğraşma
3-bunu söylicem
4-trafikten men için ruhsat ve plakanla başvurman gereklidir.
*önce vekaleti verdiğin noteree gidip verdiğin vekaleti iptal ettir.( vekaletini iptal ettireceksin)
*sonra adamı arican telefonu var heralde sende
dicen ki "arkadaş sen benim motorumu gap ettin çaldın ben karakola gidiyorum ordan da savcılığa gideceğim ben gitmeden yetişirsen motorumu verirsen şikayetçi olmam getirmezsen sen düşün " diceksin.
*sonra duruma göre gelir motorunu getirirse öpüşür ayrılırsınız
* getirmezse karakola gider durumu anlatır şikayet dilekçesi verirsin. ama bu yetmez birde savcılığa suç duyurusunda bulunursun sonra adam uğraşsın
bir dene ve gör.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)