dahice :D hocam yersen papaz eriği ama yer :D
dahice :D hocam yersen papaz eriği ama yer :D
sinsice yapılmış bir plan ama çok başarılı tebrikler
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
En son motosikletimi alırken emekli olunca tazminat falan biraz palazlanırsınya bende o haldeyim 4-5 bin YTL ayırdım bunun için hatta eşimle beraber beyaz eşya bakmaya gider gibi motor bakmaya gittik. Modellere bakıyoruz ben büyük tepkiler beklerken bizim hanım gidip SYM Gts 250 yi beğenmezmi fiyatının yanına yaklaşamıyoruz. Onu gördükten sonra Kymco People S 200 için hanım pek nazlandı sonra ikna oldu. Şimdi çok memnunum makinamdan inşallah Allah olmayanlarada nasip eder..
ya ne kadar çok korkan var kız arkadaşından eşinden motor yüzünden
valla bi bayan okumasın bu topiği kendinizi ezdirmeyin ya
bi kız için motor bırakılırmı yada vazgeçilirmi çoluğu çocuğu olanlara lafımız yok onların zaten boynu bükük işin espirisi bi yana en iyisi sizde eşinizi kız arkadaşınızı motora alıştırın hatta trafiğe kapalı bi alanda onlara kullanmayı bile öğretin ama fazla alıştırmayın sonra fırsat bulup siz binemezsiniz
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
Abi güzelmişte..Uzun iş be,,Bu iş bize uymaz...En güzeli,, ben aldım fazla konuşma ,kes sesini ,,keserim yoksa sesini..Beşinciyi alacam varmı itirazın..Tabiki olamaz..
dul olanlarda bunu annesinemi okutacak usta
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
strateji güzel ama tutarsa...
Valla ne hanım dırdırı kaldı ne de Kız arkadaşı muhabbeti free takılıyom... "özgürlüüük" ( Bravehard ın son repliği )
Güzel Olmuş Harbiden Yerler Bunu hea ) Yalnız MT den uzak tutulması lazım.. yapacak arkadaşların eşleri bu tekniği okumasınlar :D
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
abi koptum yav helal olsun süper valla
Erkekler mi şeytan kadınlar mı tekrar düşünülmesi lazım
süpersiniz
valla kaç gündür takip ettiğim bir motor ilanı vardı sahibinden.com'da sahibiyle anlaştık.bayramda ankaraya gelince bakıp alacam motoru kısmetse.ilk olarakda kız arkadaşıma söyledim.çok sevindi.çünkü bir kaç model göstermiştim ona.oda en çok bunu sevmişti.artçı koltuğu bayağı bir geniş ve sissy barı var.telefonda bir dünya öpücük yolladı.burdaki yazıyı ve diğer motorunu eşi yüzünden satıp depresyona girmiş arkadaşın yazısını okuyunca aşkımı daha bie sevesim geldi vallaha.hatta ilk sorusu ne zaman binip geziyoruz oldu?
gerçekten harika, elinize sağlık
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
Üst başlık olsun, işe yarayacak el altında olması gereken tavsiyeler.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)