harbiden sabah sabah süperdi ya....
harbiden sabah sabah süperdi ya....
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
sagol rigel
demek ki neymiş.bazen Mahsun mahsun bakmak gerekiyormuş.
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
Sabah sabah çok iyi geldi abi. Güzel yöntem. Peki eşiniz bu başlığı görmez mi? O zaman işler çark eder vallahi. Aman dikkat.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
cok zevk alarak okudum evlı olmamama ragmen ama bır sorum var yenge arasıra sıteye gırıp bakıyomus baslıgı gormesınde
carpe diem
süpermiş yaaa
Valla bu yazıyı okuduktan sonra ne kadar şanslı olduğumu bir kez daha anladım.Eşim en az ben kadar motor tutkunu.
Zor işler bunlar.Allah kolaylık versin.
[FONT="Times New Roman"][B][COLOR="DarkOrchid"]KULLANMADIĞINI KAYBEDERSİN[SIZE="4"][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT]
senaristlik (böylemi yazılıyor tam bilmiyorum) varmı birader? :D
napıon deyince motorla uğraşıom diorum..
zaten ya motor ya araba ben kimim ki...
ama aşkımm...
tabi tabi sen git bin motora
ya da kısaca benim yaptığım gibi, beni böyle kabul et ya da güle güle denilir. motosiklet sevmeyen bir kadınla değil yaşamak, bunun düşüncesi bile iğrenç. ben onun danteline, çamaşır suyuna karışyomuyum ki o benim en sevdiğim oyuncağıma karışsın. kısaca benim fikrim;
İŞTE KAPI, İŞTE SAPI !...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
aynen bi bayan olarak katılıyorum böyle dalaverelere hiç gerek yok sizle aynı zewkleri paylaşmayan ya da ilgi alanlarınıza saygı duymayan biriyle nasıl birlikte olunabilir ki? ilerde daha büyük sorunlar bile yaşanır ki bu bence en büyük sorundur
" ya ben ya motor...."
" tabi ki motor..." der gönderirsiniz olay bu kadar basit
Almak isteyenler için.
İş dönüşü aniden motosiklet alınır... Aşkıııım bak motosikletimiz var artık hadi turlayalım. denir.Motosikletin tadına beraber varılır. 1 ay sonra bir motosiklet de eşe alınır. Ailecek mutlu mesud geziler yapılınır.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
Abisi, bu da çok sert olmuş yaw...
Yok yok, benim hanım motosikleti seviyor. Sadece bana bir zarar gelmesin endişesi var... Bu işin şakası, elbette eşimi çok seviyorum. Değil motora hiçbirşeye değişmem, ama hoşunuza gitsin diye yazdım. Kendisine de okuttum zaten bunları, beraberce güldük...
Son söz: motorunuzu da eşinizi de aynı anda sevebilirsiniz. Bunun için yalanlar uydurmanıza, senaryolar yazmanıza filan gerek yok. Sevgi herşeyi çözecektir.
Üç boyoz bir kola
canım abim ya, sert olduğu doğru ama ben motosikletten vazgeçemiyorum. işyerim psikolojik tedavi bile önderdi. saplantıdan öte birşey. ben nişan yüzüklerimi almaya giderken gidip motor aldım yaw. yazık o parayı altına filan vereceğime motor alırım, motor parçası alırım en azından.
ama motosiklet sevmeyen biriyle hayatım geçmez benim.
üzgünüm ama böyle...
ya da kızlar üzülsün ne yapayım
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Sevgili bekar motosiklet tutkunları evlilerin gerek motosiklet alımında gerekse aldıktan sonra ne gibi sorunlarla karşılaştıklarını görüyorsunuz. İlerde geri dönüşü çok zor olan bu yola girerken bu topigi tekrar okuyup ondan sonra imza atınız.
süper walla.... hem fikrini değiştirme hemde motor aldım walla süper bii fikirrr
evli olmama ragmen böyle bir sorun yaşamadım hiç ben seviyorsam motorumu sorun yok demektir o zaten beni seviyorsa sevecektir motorumu....
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)