Arkadaşlar bilindiği üzere motosiklet damardan içeri girdiği zaman fena zehirliyor ve bağışıklık sistemine yerleşiyor ki bu hepimizin yaşamış olduğu bir durum. Neyse konuyu uzatmayacağım malum kış mevsimi geldi hazır motoru garaja çekmişken derdim şu aslında dert değil motor modifikasyonu
jinlun 150-5' i nasıl modifiye ederim aslında bir kaç fikrim var mesela 500 cc bir motor monte etmek ama ben bu 500 cc motoru nasıl bulurum bu bir ikincisi jantları nikelaj yaptırmak gerçi bu sorun değil yerini biliyorum ve son sorum çelik hortum hatta mümkünse nikelaj kaplı ve üzerinde bir kaç değişiklik mesela çamurluklarını aşağıda ki nasıl yaparım.
Şimdi bu modifikasyon "jinlun' a değer mi?" diyenleri duyabiliyorum iyi bir motorum olsa zaten o zaman uğraşmam çünkü ona kıyamam ama bu tür motorlar çok uygun diye düşünüyorum artı daha ekonomik ve klas bir motora sahip olacağımı düşünüyorum.
Ayrıca bu dediklerimin kaçını gerçekleştirim bilmiyorum yardımınız olursa önümüzdeki sezona cıncık bir motorla çıkmak istiyorum.