Motosiklet 4 metrelik boşluğa düştü
Reklamlar
-
İhmalin böylesi
Motosiklet karayolu ile köprü arasındaki boşluğa düştü: 1 ölü, 1 yaralı. HABER ve FOTO: CNA
Sakarya'nın Hendek ilçesinde motosikletin karayolu ile yapımı süren köprü ayrımındaki boşluğa düşmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
HAKAN ARSLAN / SAKARYA (CAN)
Kaza D-100 Karayolu’nun Esentepe köyü yol ayrımında meydana geldi. Eşi Gönül Pak (45) ile birlikte Düzce'ye giden Durmuş Pak'ın (46) kullandığı 54 HS 483 plakalı motosiklet, duble yol çalışmalarının yapıldığı bölümde kara yolu ile yapımı süren köprü arasındaki boşluğa düştü.
Motosikletle 5 metre yükseklikten boşluğa düşen karı kocadan Gönül Pak, olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Durmuş Pak ambulansla kaldırıldığı Hendek Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Toyotasa İlk Yardım ve Travmatoloji Hastanesine sevk edildi.
Gönül Pak'ın cenazesi ise Hendek Cumhuriyet Savcısı Can Karakılıç'ın yaptığı incelemenin ardından Hendek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazada ağır yaralanan Durmuş Pak'ın Hendek Belediyesi'nde çalıştığı öğrenildi. Kazanın ardından Hendek Kaymakamı Harun Kaya olay yerine gelerek bilgi aldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
lütfen biraz daha dikkat hergün bi motorsiklet kazası çıkıyo medyada...
farkimi farketmedin ya artik farketsende farketmez
Reklamlar
-
Ölene Allah rahmet eylesin. Hiç işaret yokmuymuş acaba yolda? Yazık her zaman dikkatli olmak gerekiyor ama nereye kadar?
-
illaki birilerinin ölmesi mi gerek bu ülkede önlem alınması için yol yapımı yapanlar hiç düşünmüyorlar bende açık logara düşüyordum bir keresinde adamlar levha yerine taş koymuşlar etrafına
[COLOR="Red"]Kontrolsüz Güç Güç Değildir[/COLOR]
::sapka::::gleam::
-
ne kadar çok duydduk böyle haberler yeter artık yaa bi şeylerin yapılması lazım b
[COLOR="red"]bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri dolaşıyorsa orada güneş batıyor demektir.[/COLOR]
-
Böyle kazalar anca bizim memlekette olur zaten
-
bende sık sık sakarya düzce yolculuğu yapıyorum otobüsle yol çalışmaları 2 seneden beri var ama hiç bi işaret yada levha yok
-
Allah rahmet eylesin. Yol çalışması yapan işçilere bir uyarı,eğitim falan verilsin.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
Allah rahmet eylesin ve yakınlarına sabır versin.
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
-
Allah rahmet eylesin ve yakınlarına sabır versin.
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
-
01 Aralık 2008, 23:31
Allah rahmet eylesin bi tabela koyar insan ...şimdi yapmışlardır ama birilerinin ölmesi lazım
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
01 Aralık 2008, 23:48
Acaba merak ediyorum bi metal levha insan hayatından önemli olabilirmi acaba?
Sanma şahım herkesi sen sadıkane yar olur. Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur.
Sadıkane belki ol al alemde serdar olur,yar olur ağyar olur serdar olur didar olur.
-
02 Aralık 2008, 00:13
allah rahmet eglesın...dahada soyleyecek soz bulamıyorum...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
-
02 Aralık 2008, 00:55
klasik TR yolları işte napalım onlarıda sürücülerin düzeltmesi bekleniyo heralde
-
02 Aralık 2008, 10:25
vaybe türkiye burası geçen günde haberlerde yaya bi vatandaş köprü ayağının açık kapagının içine düşmüş 3 gün orada kalmıştı...ölmek mi çok basit yaşamak mı?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler