Paylaşımlarınızı bekliyorum
Paylaşımlarınızı bekliyorum
valla arkadaşımın motor alamsıyla başladı motor alamak istiyodum fakat evdekiler kızacak diye sölemek istemiyodum
arkadaşımın alaması mana oldu
ve 15 şubat 2005 te ilk motorumu aldım
hayırlı olsun emre kazasız bol sürüşler
benim 1988 yılında çok hızlı bir sevgilim vardı onu yakalıyabilmek için motor aldım ( şimdi sevgilim yok ) hala arıyorum motordan inemiyorum
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
9 yaşında mobilet kiralama
ile başladı 40 sene geçti
hala motorsiklet'imin üstündeyim.
Tam hatırlamıyorum ama içindeki dinamiti ateşleyen Easy Rider filmi ve muhtesem şarkısı Born To be WiLd dır Daha uzun yıllar motor üstündeyim inşallah
o sakallar başka türlü ağarmaz zaten yengemi cenazede bırakıp geziye yetişmisin MOTOR SEVDASI BUDUR yengem duymasın
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
16 yaşındayım ama 7 yaşından beri olan spor motor tutkusu sorasında cruiser olarak değisen ancak hala alamadığım tutkum.. işalla önümüzdeki yaza
25 yasındayım babamdan dolayı motor tutkum var ama son 1 yıldır en ust seviyede ve A2 ehliyeti alıyorum insallah 2-3 aya kadarda motor alacagım
Senin Büyüklüğünü Tartışanlarda AKIL Aramak APTALLIK Olur !!! Tek Şampiyon FENERBAHÇE
10_11 yaşlarında dayımın beni motoruyla gezdirmesinden buyana (19) motor meraklısıyım. ............. ntv de moto gp yi izledikten sonra bu merak hastalıga dönüştü
geçen sene okula gidip gelirken hergün köprüden otobüsle geçiyordum. ne çile anlatamam, canıma tak etti ve bi motor almaya karar verdim sadece kolaylık olsun diye fakat aldıktan sonra bi tutkuya dönüşeceğini nerden bilebilirdim. Şimdi asla vazgeçemem :love4:
hıımm baya güzel herkezin değişik hikayeleri var
inşallah bu tutkumuz kazasız ve sorunsuz bir ömür boyu sürer
e senin nası başladı tweety81 ::?: forumu açmışsın ama kendinden bahsetmemişsin????
amin amin twety81 kardeşim
çok yakin bir arkadasim gsx 750 aldi geçen sene onu bir kez kullandim ve su an 600 rr üstündeyim ve kaza bela olmadigi sürece üstünde olucam
hehehehe haklısın yavuz
Benim çocukluktan beri hayalimdi bir motorumun olması çevremde bir çok insanı bu tutkuya dahil ettim ve kendimde bir motor sahibi oldum tabi uzun uğraşlar sonucu
motorsuz bir hayat düşünemiyorum
Arkadaşlar benim durumum bu çin işi motorların piyasaya çıkması ile başlayan bir durum yani var olan bir hayalin ucuza kapatılması diyebiliriz. Gerçi bu gün olmasa yarın olacak bir durumdu aileden gelen bir şey babam gençliğinde 4-5 tane motor eskitmiş ( gerçek manada eskitmiş. ) motorların geneli BMW' imiş benim motoru beğenmedi gerçi ama olsun ilerde değişiriz inş.
Bir gün herkes Motosiklete binecek...!
sevdiğim bir ağbeyim ata binmek için " rüzgarla yarıştığını hissedersin kaancıım " demişti. evet ata binmeyi öğrendim ( tam prof. olduğum söylenemez ama ) çok zevkli. ama bu motosikletle kardeş bi duygu. ordan başladı anlayacağınız.az kalsın unutyordum. erdun abinin metal kısrak adını motoruna vermesi onun beni çok mutlu ediyor.
daha ilkokul ogrencisiyken dayimin ije'sine binmekle basladi. ilk ciddi kazamdan sonra da tutku oldu anlasilmaz bi bicimde. Sanirim altinda bi daha kaza yapmicam hirsi var
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)