Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

Motor Tutkunuz Ne Zaman ve Nasıl Başladı ...?

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    hyosung-aqulia250
    sende sağolasın strateji ..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Guclu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bizde bir aile geleneği gibi deden başladı , kendisi iyi motorcuydu , heryere motoruyla giderdi , 50-60lı yıllarda , akabinde babam , sonrada bendeniz ,
    Caffe La Notte / Suadiye Çınarlı Sokak

okram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sky Team
    Sevgili Stratejii,
    Başından geçenlere çok üzüldüm.
    Ne yazık ki trafik hiçbir zaman hata affetmiyor.
    Ben de motor tutkusuna ilk kez; yıllar önce motorsiklet kiralıyarak başlıyanlardanım. Yaşadığım kazalar nedeniyle birçok kez bu iş burada bitmiştir... dememe rağmen, yıllar geçiyor ve kendimi yine motor üstünde buluyorum. Herhalde kronik rahatsızlık dedikleri bu olsa gerek. Son ara olan 13 yıldan sonra şimdi yine motor arıyorum...

Alıntı okram adlı üyeden alıntı
    Sevgili Stratejii,
    Başından geçenlere çok üzüldüm.
    Ne yazık ki trafik hiçbir zaman hata affetmiyor.
    eyvallah okram

goodenough - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2003 Aprilia Atlantic 500
    ben de 6-7 sene önce patronumun puch'unu kullanmıştım 2 vites ) sonra bir defa simson kullandım, zor öğrenmiştim ama öğrenmiştim.
    bu yıl bir arkadaş motor aldı ben sıkışık otobüste giderken onlar yanımdan vınn diye geçiyordu istanbul trafiği de neymiş diyolardı resmen ya!! bu bana çok koydu ve asya 125 t aldım ) çok memnunum Allah kaza bela vermeden sürmeyi nasip etsin cümlemize...

realmehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    honda cbr 125 r en fazla kaç göruo acaba bilen warmı . . .

TYP-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SES150 Dylan(2008)
    şirkete çalışmaya başladığımda (sıfır tek bir marka) motosikletlerin bol olması nedeni ile içimde bir heves uyandı.Bu zamana kadar hep otomobillerle ilgilendim bir gün motosiklet alacağım aklımın ucundan bile geçmedi.Ve 15.07.2004 tarihinde bu hayal gerçek oldu.Yaza cc.yi büyütmek istiyorum.İnşallah

arkeolog4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CG ES
    Motor tutkum küçük yaşlardan beri vardı.. (Babamın motoru sayesinde) Bir de doğayı ve gezmeyi sevdiğim için motor benim hayatımın ayakları gibi olmalıydı.. Bu amaçla geçen sene kursa giderek bilinçli bir motosiklet sürücüsü oldum ve ilk başlangııç motorumu aldım.. Sıkı bir endurocu olma yolundaki ilk aşamayı katettim..Seneye de bir BMW 80 GS almayı düşünüyorum.. Yeni yerler keşfedip arkeoloji camiasına sunmak için...Motor ve ben artı mesleğim bir bütünüz.
    Daha ne deyim tanrı devamını bahşetsin

Motosikleti
    ASYA 150T-1
    sene M.Ö 546 canım çok sıkılıyordu,o zamanlar sizlerde bilirsiniz taş tekerlekli kanı arabaları vardı((1,5beygir) ama bilirsinizki pek hızlı değildirler bende napıyım napıyım dedim ferrarimi yoksa asya 150-T1 mi alayım dedim malüm ikiside birbirine çok yakın seçenekler ve asya t-1 e karar verdim,niyemiii ona karar verdim çünki cebimde o kadar para varmış (anlayan anlamıştır mesajımı,saygılar)
    TEK RAKİBİM THY :P

Sertac_cagdas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Doğrusu bu sene başladı. Önce scooter aldık. Daha sonra babamı zorla ikna ettim ve 250 mtc aldırdım. Motor tutkum 250 mtc ile basladı diyebilirim.gönül isterdi ki Honda Hornet 900 aliyim onu da kendim alırım artık
    Mondial 125 MT > Mondial 250 MCT > Kawasaki EN 500 > Yamaha FZ 6 (naked) > Şu an Honda CBR 600 f

ZZR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZZR1400 KawaSaKi Rengi:KapKara
    1983 Yılında başladı ..babamda eski motorculardandır pevgeotu vardı bol bol binerdim.. sonra bende bir pevgeout ile işe başladım
    [B] KapTaN 44[/B]

sherrnova - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF250L & Kawasaki Versys 650
    2000 senesinin yazında bodrumda scooter kiralamıştım... zaten bisiklet hastasıydım.. bisikletle 10-15 km lik geziler yapıyordum... bodrumda da scooterla tanışınca dedim bisiklet yalanmış. yaşasın motosiklet... ama hala alamadım bi motor çıldırcammmmmmmmmm........

ZZR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZZR1400 KawaSaKi Rengi:KapKara
    hemen alman dileğiyle.
    [B] KapTaN 44[/B]

Forumdan Uzaklaştırıldı ozaktasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HondaCB900F,HondaCBR125,Kymco Süper8,Sym Xs125
    eski ceze motoru vardı babamın 125 cc lik 2 zamanlı pat pat derdik..işte onunla ve devamı.....................

REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler