Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Motor Tutkunuz Ne Zaman ve Nasıl Başladı ...?

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı mertmertmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT
    bundan yaklaşık 12 yıl önce ; babamın rus malı bir motor alması ile başlamıştı... üzerinden inemiyordum makinanın , her ne kadar gürültülü zor çalışan ve arızalı bi makina olsada beni cezbetmişti......
    sonrasındada motosiklet tutkusu devam etti ve bugünlere vardık

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    VOGGY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    iJ JüPiTER5,ROMET CHART 50,HARKOV ZiM350 ATV
    sene 93-94,bundan 2 ay önce rahmetli olan bi arkadaşımın 76 model bi peugeot mobileti vardı,o zamanlar izmir karşıyaka sokaklarında gazlardık beraber,bana bi tur verdi,o gün bu gündür motor bağımlısı oldum,1 hafta binmesem acaip özlüyorum şu an motoru...tabi araba kazasında kaybettiğim çocukluk arkadaşımı da...

Forumdan Uzaklaştırıldı MrCool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki LS 650 Savage / Kawasaki ZX-9R / Yamaha 600 Fazer
    Racing motorcular ivmelenirken veya etrafta gaza boşta (debriyajdayken) "vrnn vrrnnn" diye basıp durmasalardı bu istek oluşmazdı. Şimdi bu racingcilerin seslerini kaydetmeyi ve uyumakta zorluk çekersem ninni olarak dinlemeyi düşünüyorum.

Racing sesi beni nirvanaya erdiriyor. Hala caddeden ne zaman bir motor geçse cama Garfield gibi yapışırım.

poseidon_20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial mt 125
    benim motor tutkum 10 yıl önce arka apartmanımıza motorccu komşumuzun taşınmasıyla başladı onun motoruyla saatlerce ilgilenmesi motorunu aileden biri gibi görmesi beni bu sevdasına yönlendirdi
    0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta

temponejat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DEĞİŞKEN
    1978 senesinde ilk moblyette siyah motorsikletle büyük heyecenla başladığım bu zevkimi hala yitirmedim.İlk kazamıda o motorla inadına üstüme gelip kaçamadığım elektrik direği il eyapmıştım.Anladım ki direksiyonlada kurtaramıyor bazı çekimleri.Fena öpmüştü direk.

Herkese kazasız ve gönlündeki aslanla güzel seyahatler dilerim.
    Şanslı sürüşler.Yolunuz açık olsun...

motoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda XL650V Transalp
    Yaklaşık 20 sene vardır herhalde yaz tatillerinde güneye giderken arabanın arakasına bakardım sürekli. O ışık demetinin arabamıza yetişmesini ve üzerindeki sürücünün ve artçının rüzgarı göğüslemiş şekilde özgürce gidişlerini : İlk böyle başladı, motorlu turistleri gördüğüm zaman kendimi kaybetmeye başladım, sonrasında gizlice okul harçlığımı Ankara yıldızda eskiden toprak futbol sahası olan yerdeki mobilet kiralayan amcaya yatırdım, hep çıkan maddi problemler ve aile baskısını sonunda geçen sene yendim ve galip geldim aşk paylaşıldıkça büyüyomuş bunuda sahip olunca anlıyosun
    GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ

Babam Motocross Türkiye Şampiyonu olduğu sıralarda ben tahmini 7 yaşlarında falandım... yarış sonrası yada antremanlarına birlikte giderdik babamla...; beni deponun ön tarafına oturur gidondan tutardım ve herzman aklımda ve hayalimde motorla yaşamak ve hayatımın bir parçası yapmak vardı... bu tutku aşk yada sevgi her neyse ölene kadar bu tutkuyla yaşıycam....

vlad1462 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bişeyler
    bir iki sene öncesine kadar tehlikeli yanlarından başka bişeyi ile ilgilenmez,ön yargılı bi şekilde uzak dururdum.çalıştığım yedeki bi ustanın ballandıra ballandıra anlatması ile tüm önyargılarımdan kurtuldum.bi motor alıcak ve başlıycaktım,ama almadan önce kullanıp bi pratik yapmak istiyodum.usta bineceğim bi motor ayarladı,ama ben değil sahibi kullandı.herif biraz hırpani bi biçimde bozuk yolda,cadde aralarında deli gibi kullanıp makasa falan giriyodu.açıkçası gözümü korkuttu ve vazgeçmeme sebep oldu.
    ama bu ramazan başları gibi bi zamanda bi yakınım memleketten geldi,motor parçası almaya,herifin yüzü gözü parçalanmış,vucudu kırıklarla dolu,ama illa motor diyo başka bişe demiyo.demekki nekadar kendine bağlayıcı bişeyki dedim ve içimde bi kıpırdanma oldu gene.bu arada bu siteyi keşfettim,ve bazı önyargılarıma kesin cevaplar buldum.artık ciddi ciddi motor alıcam,yaza doğru bi 250cc cruiser ile başlamak istiyorum.çevremdekiler dalga geçmeye başladı,binsemde binmesemda mutlaka alcam.
    ... ya daha almadan bukadar lafı uzatmışım,alsam ne olurdu acaba.neyse herkesin istediği motoru alması dileğiyle

10_uR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben geçen sene yazın ilk defa sürdüm vee vee vee bu yaz aldırdım
    DURUŞUNA KIZLAR, GİDİŞİNE YOLLAR HAYRAN !!!!!!!!!!!!!

\"AYAR İYİMİ\"

\"AYAR İYİMİ\"

\"AYAR İYİMİ\"

oleceksin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    piaggio 125(arn alacaam..!! )
    birgün babamın iş yerinde servis için kullanılan scooter ı kaçırdım ve 3 gün boyunca gezdim ve o günden sonra deli gibi motorlarla ilgilenmeye başladım nerde motorsiklet görsem inceliyorum gördüğüm ve duyduğum tüm marka ve bayileri geziyorum ve inceliyorum..(scooter bazında)su an scooterlara ilgi gösteriyorum arn ve piaggio lar favorim..işallah yakında bi arn 125 alacağım..
    YoK öLe BiSey aMa GeL..!!

Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer
    Hımm... Düşünelim....

Charles Bronson 'un eski harley'li filmleri, Easy Rider (ki çok küçükken izlemiştim) ve bilimum motorlu amerikan filmi motor aşkımı küçükken ateşledi. Yalnız benim için motor sesi çok önemli. Ki Harley'lerin her patlamayı sesiye hissettirmesi (saydırması) beni uçurur.

Görüşmek üzere.
    "Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)

piyade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sn Arkadaşlar dayım beni Mobilet tine bindirirdi 10 11 yaşında falandım sonra biraz daha yaş alınca 15 16 gibi pejo kiralardık ali diye bir arkadaşımla hatta bir kere kavşakta duramayıp çarpmıştım motoru devirip sinyal lambalarını kırmıştım (bi yıgın tamir , parça parası vermiştik adama).

cihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kendimi bildim bileli nezaman güzel bi motor görsem yolda bakardım hep isterdim ama almaya karar vermem arkadaşımın motor almasından sonra oldu artçısı olarak geze geze bitanede ben alayım bari dedim
    beni öldürmeyen herşey beni güçlendirir

Peril - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ortaokul yıllarımda çok fazla kitap okur ve dergi incelerdim.Spor dergilerin çoğunda gözüm hep motosikletlere kayardı.Görüntü ve grenaj sevdiğimi ta ozamanlarda farketmiştim.
    İşin ilginç yanı lise yıllarında yakın bir kız arkadaşımın da motosiklet sevdiğini bi muhabbet arasında öğrendim.Konuşa konuşa,yollarda göre göre ruhumuza işledi.Sonrasında bende bu duygular daha ileriye gitti ancak kız arkadaşımın malesef yerinde saydı... neden malesef diyorum çünkü onunda benimle gezmesini çok isterdim ..düşüncelerimiz hep böyleydi ama evlilik işte aldı götürdü farklı diyarlara...
    neyse sonuç itibariyle böyle başladı tutkum..ve ilerledi..

*** dip not : annem en yakın arkadaşını motosiklet kazasında kaybettiği için bu olaya oldukça soğuktur:Ancak yavaş yavaş alışacak gibi.Belki kandan da çekiyor olabilir.

Motosikleti
    1000RR06
    benimki kandan gelen bi tutku ben doğduğumda babamın motosikleti vardı ve aşırı derecede aşığı idi kendi tamir ederdi ve bizde onu izlerdik acayip hoşuma giderdi ben en son 5.sınıfa giderken babam yadigar olan ve özel kendisi yaptığı ozamanların kral motoru olan JAWA ceylan 250cc lik makinasını sattı

böle başladı işte arkadaşlar tutkum ama çevremde kimse sevmez yanlızım
    Acımadıki, acımadıki

tek suçlu var oda Sibel bir iş yemeğinde tanışmıştık müthiş bi hatun demiştim kendi kendime sonraları işimiz gereği sık sık bir araya gelmeye başladık e tabiiii elektirik olayı ama bilmiyordum 500 cc lik bir makinesinin olduğunu öğrendiğimde dumur olmuştum. artık araba kullanmak bana garip geliyordu zaten oda motorla gezmek istiyordu.
    kısa bir süre sonra onun makinesinin aynısından aldım
    ama o hiç göremedi. beşiktaşta rampayı inerken viraja hızlı girmiş oysa o benim yanıma geliyordu motoru ilk o kullanacaktı. banada öğretecekti. ama gelemedi gece yarısına kadar bekledim herhalde bir işi çıktı dedim ama içimdeki sıkıntıdan uyuyamıyordum. sabahın erken saatleinde çalan telefon sesiyle uyandım hastaneye çağırdı ablası beni beklemeden gitmişti artık yoktu.o gün cenazesini kaldırdık. bende eve gidip bir kez bile binemeden hemen motoru sattım. 7 - 8 ay süren müthiş bir beraberlik bu şekilde bitti malesef yıllarca motor alıp almamak arasında kaldım. ama alacağım yılbaşından sonra hatta geçen hafta ehliyetede yazıldım.
    sibel seni hala çok seviyorum

Motosikleti
    hyosung-aqulia250
    strateji gerçekten çok üzüldüm başın sağolsun...hayat ne yazıkki herzaman istediğimiz gibi gitmiyor..
    Allah geride kalanlarına sabır versin..

Ve şimdiden alacağın motor için hayırlı uğurlu olsun

saol tweety dostum saol

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler