Motor Tutkunuz Ne Zaman ve Nasıl Başladı ...?
Reklamlar
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Reklamlar
-
sene 93-94,bundan 2 ay önce rahmetli olan bi arkadaşımın 76 model bi peugeot mobileti vardı,o zamanlar izmir karşıyaka sokaklarında gazlardık beraber,bana bi tur verdi,o gün bu gündür motor bağımlısı oldum,1 hafta binmesem acaip özlüyorum şu an motoru...tabi araba kazasında kaybettiğim çocukluk arkadaşımı da...
-
-
benim motor tutkum 10 yıl önce arka apartmanımıza motorccu komşumuzun taşınmasıyla başladı onun motoruyla saatlerce ilgilenmesi motorunu aileden biri gibi görmesi beni bu sevdasına yönlendirdi
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
-
1978 senesinde ilk moblyette siyah motorsikletle büyük heyecenla başladığım bu zevkimi hala yitirmedim.İlk kazamıda o motorla inadına üstüme gelip kaçamadığım elektrik direği il eyapmıştım.Anladım ki direksiyonlada kurtaramıyor bazı çekimleri.Fena öpmüştü direk.
Herkese kazasız ve gönlündeki aslanla güzel seyahatler dilerim.
Şanslı sürüşler.Yolunuz açık olsun...
-
-
Babam Motocross Türkiye Şampiyonu olduğu sıralarda ben tahmini 7 yaşlarında falandım... yarış sonrası yada antremanlarına birlikte giderdik babamla...; beni deponun ön tarafına oturur gidondan tutardım ve herzman aklımda ve hayalimde motorla yaşamak ve hayatımın bir parçası yapmak vardı... bu tutku aşk yada sevgi her neyse ölene kadar bu tutkuyla yaşıycam....
-
bir iki sene öncesine kadar tehlikeli yanlarından başka bişeyi ile ilgilenmez,ön yargılı bi şekilde uzak dururdum.çalıştığım yedeki bi ustanın ballandıra ballandıra anlatması ile tüm önyargılarımdan kurtuldum.bi motor alıcak ve başlıycaktım,ama almadan önce kullanıp bi pratik yapmak istiyodum.usta bineceğim bi motor ayarladı,ama ben değil sahibi kullandı.herif biraz hırpani bi biçimde bozuk yolda,cadde aralarında deli gibi kullanıp makasa falan giriyodu.açıkçası gözümü korkuttu ve vazgeçmeme sebep oldu.
ama bu ramazan başları gibi bi zamanda bi yakınım memleketten geldi,motor parçası almaya,herifin yüzü gözü parçalanmış,vucudu kırıklarla dolu,ama illa motor diyo başka bişe demiyo.demekki nekadar kendine bağlayıcı bişeyki dedim ve içimde bi kıpırdanma oldu gene.bu arada bu siteyi keşfettim,ve bazı önyargılarıma kesin cevaplar buldum.artık ciddi ciddi motor alıcam,yaza doğru bi 250cc cruiser ile başlamak istiyorum.çevremdekiler dalga geçmeye başladı,binsemde binmesemda mutlaka alcam.
... ya daha almadan bukadar lafı uzatmışım,alsam ne olurdu acaba.neyse herkesin istediği motoru alması dileğiyle
-
ben geçen sene yazın ilk defa sürdüm vee vee vee bu yaz aldırdım
DURUŞUNA KIZLAR, GİDİŞİNE YOLLAR HAYRAN !!!!!!!!!!!!!
\"AYAR İYİMİ\"
-
\"AYAR İYİMİ\"
-
\"AYAR İYİMİ\"
-
birgün babamın iş yerinde servis için kullanılan scooter ı kaçırdım ve 3 gün boyunca gezdim ve o günden sonra deli gibi motorlarla ilgilenmeye başladım nerde motorsiklet görsem inceliyorum gördüğüm ve duyduğum tüm marka ve bayileri geziyorum ve inceliyorum..(scooter bazında)su an scooterlara ilgi gösteriyorum arn ve piaggio lar favorim..işallah yakında bi arn 125 alacağım..
YoK öLe BiSey aMa GeL..!!
-
Hımm... Düşünelim....
Charles Bronson 'un eski harley'li filmleri, Easy Rider (ki çok küçükken izlemiştim) ve bilimum motorlu amerikan filmi motor aşkımı küçükken ateşledi. Yalnız benim için motor sesi çok önemli. Ki Harley'lerin her patlamayı sesiye hissettirmesi (saydırması) beni uçurur.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
Sn Arkadaşlar dayım beni Mobilet tine bindirirdi 10 11 yaşında falandım sonra biraz daha yaş alınca 15 16 gibi pejo kiralardık ali diye bir arkadaşımla hatta bir kere kavşakta duramayıp çarpmıştım motoru devirip sinyal lambalarını kırmıştım (bi yıgın tamir , parça parası vermiştik adama).
-
kendimi bildim bileli nezaman güzel bi motor görsem yolda bakardım hep isterdim ama almaya karar vermem arkadaşımın motor almasından sonra oldu artçısı olarak geze geze bitanede ben alayım bari dedim
beni öldürmeyen herşey beni güçlendirir
-
Ortaokul yıllarımda çok fazla kitap okur ve dergi incelerdim.Spor dergilerin çoğunda gözüm hep motosikletlere kayardı.Görüntü ve grenaj sevdiğimi ta ozamanlarda farketmiştim.
İşin ilginç yanı lise yıllarında yakın bir kız arkadaşımın da motosiklet sevdiğini bi muhabbet arasında öğrendim.Konuşa konuşa,yollarda göre göre ruhumuza işledi.Sonrasında bende bu duygular daha ileriye gitti ancak kız arkadaşımın malesef yerinde saydı... neden malesef diyorum çünkü onunda benimle gezmesini çok isterdim ..düşüncelerimiz hep böyleydi ama evlilik işte aldı götürdü farklı diyarlara...
neyse sonuç itibariyle böyle başladı tutkum..ve ilerledi..
*** dip not : annem en yakın arkadaşını motosiklet kazasında kaybettiği için bu olaya oldukça soğuktur:Ancak yavaş yavaş alışacak gibi.Belki kandan da çekiyor olabilir.
-
benimki kandan gelen bi tutku ben doğduğumda babamın motosikleti vardı ve aşırı derecede aşığı idi kendi tamir ederdi ve bizde onu izlerdik acayip hoşuma giderdi ben en son 5.sınıfa giderken babam yadigar olan ve özel kendisi yaptığı ozamanların kral motoru olan JAWA ceylan 250cc lik makinasını sattı
böle başladı işte arkadaşlar tutkum ama çevremde kimse sevmez yanlızım
-
-
strateji gerçekten çok üzüldüm başın sağolsun...hayat ne yazıkki herzaman istediğimiz gibi gitmiyor..
Allah geride kalanlarına sabır versin..
Ve şimdiden alacağın motor için hayırlı uğurlu olsun
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler