Nedir bu köpeklerden cektiğimiz*
-
03 Mayıs 2009, 03:51
Bu kadar dert etmektense motorda bir tane ıslak mendil kutusu bulundurun bitsin..
Vallahi motorun brandası altında şu yağmurda eminim bir kedi vardır ve ben o kedinin oaray girmesinden mutlu oluyorum her ne kadar sabahları pati izleriyle cebelleşsemde
Reklamlar
-
03 Mayıs 2009, 08:14
ben motoru daha yeni aldım ilk 5 kmsinde kaza yapacaktım kedi yüzüne
aslında akşamları kedi daha kötü ;
ışık gözüne gelince olduğu gibi donup kalıyor.
tavşanlarıda böyle tutarlar heralde , ışık tutarlar tavşan donup kalır vururlarmı tutarlarmı gerisini bilmem
-
03 Mayıs 2009, 10:09
osbourne adlı üyeden alıntı
Köpek değilde kedilerden çektiğim kadar çekmedim motoru alalı beri heh.. Her nereye bırakırsam bırakayım illaki sabah minik pati izleri her yerde yav
Şöyle bir ürün var: http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=44940
Belki yararlı olur
Motorları maviliklere süreceğiz.
Tüm ikitekerler kardeştir, bisikletler dahil.
-
03 Mayıs 2009, 10:12
kubilay_981 adlı üyeden alıntı
köpekler ve kediler geceleri motora çıkmaya bayılıyorlar.ne varsa bu kadar ilgilerini çeken??
eğer bir kedi veya köpek lastiğe işemişse orada yatmışsa iz bırakmışsa diğerleride hep orayı tercih ediyor...mekan burası hesabı çetleşiyolar kokularıyla...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
03 Mayıs 2009, 10:35
ARKADAŞLAR MORALİNİZİ BOZMAK İSTEMEM AMA,
arabayla edirne enez den istanbula dönüyorduk yazlığın olduğu bölgeden çıktık köyden geçerek yola çıkıcaz köyden biraz uzaklaştık ortalama 50km/s hızla gidiyorduk bitane saf kangal 6-7 yaşlarında filan olması lazım yan yoldan havlayarak üstümüze üstümüze geliyodu havlar havlar gider diye düşünmüştük hızımızı kesmeden gidiyoduk o hıza rağmen bizim şahinin sol çamurluğuna bi diş geçirdi it oğlu it.. geçirmesiyle bi gazladık kaçamıyoruz resmen o kadar bastık kaç km peşimizden geldi sonra aynada kayboldu.. yani nasıl geçirdiyse sanki aynı bölgede 2 tane kuşun izi vardı.. orj kazasız aracımızın ilk defa o zaman değişeni olmuştu
yani bi arabanın içindeyken bunları yaşadık bi motorla neler olurdu düşünemiyorum..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler