Arkadaş,
Biz moturcularda köpüş hikayesi bitermi
Buraki77 kardeşimle beraber ailecek bir gezi düzenledik, mangallı falan. Gittiğimiz yer herkeslerin bilmediği ve yollarından hele hiç motorların geçmediği bir kasbaydı. Eksik kalan bir iki malzemeyi almak üzere merkeze inmeye kalktık. Köy yolunun tam ortasında yatan bir Devasa Köpüşü göremedik, ve son anda kıvırarak yanından geçip gittik. Burak akardeşime dedim, amman dikkat o köpek bizi orada bekleyecek. Daha önce bizim gibi tiplerle karşılaşmadığı için boş bulunmuştu, bu sefer hazır olacak
Aynen dediğim gibi oldu, virajlı yollarda tırmanırken dönüşte, köpüşü ben 500 metre öteden gördüm, aynı pozisyonda yerde yatıyordu. Sonra virajlar gereği gözden kaçırdık. Ammaaa ne zamanki onun hegomonik alanına vardık, bu namıssız aralardan Harararararar diye bizi daklamaz mı
Hazırlıklı olduğumuz halde yine bıraktık paçalardan
Burakinin motur CBF 250, yaptı kıvırma manevrasını kaçtı önden basarak, bende 250 FES scooter, ya Allaaahh dedim üzerine doğru sürdüm (Asla köpüşü ezmek falan değildi amacım elbette, sadece başka şansım kalmamıştı) ve şunu anladım kii, köpüşler, delirmedikleri sürece asla kendilerini tekerleklerin altına atmıyorlar
Dönüşte arkamızda hanımlar var ve pikniği sağ sağlim bitirme kararındayız. Köpüşü yine 2-3 önceki virajda yolun ortasında yatarken gördüm. Köpeğin hegemonik alanına girmeden motorları stop ettik ve yokuş aşağı yaklaşık 50 km hız ile salladık. Bu namıssız, bizim motor gürültüsü ile geleceğimizden o kadar emindi kiii, tam oradan geçerken Haarararar.. diye atraksiyona geçti amaaa, bir baktıki sessiz sakin ve ona gülen insanların sessiz binitleri gelp gidiyor
Sanırım, kasabadki eşeklerden çok alışkın olduğu bir manzara ki durdu kaldı
Sonra bir hata yapmış olabileceğini düşünmüş olamlı ki, bizim geldiğimiz istikamete, ''Ülen bunlar değil ama arkadan gelenleeerrr...'' diye Harahararararar diye kaptırdı gitti. Biz sadece kırıldık gülerken, ve bu Domestik heyvanı sevebilmek üzrere park edip, yerlere yattık.
Kendisi, olan bitenlere anlam veremeyip sonunda sevmemiz üzere yanımıza geldi. En komiği, 10 dakika boyunca sevdiğimiz oynadığımız bu namıssız, tam biz gitmeye hazır marşa bastığımızda, harararar ...diyerek, bizim gelmiş olduğumuz yöne doğru koşması oldu. Bizim gibi dostlara konduramadı heral o motor sesini