Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

arkadaşlar .çok sinir bozucu bir olay geçti başımdan .

REKLAM ALANI
    heredot1923 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ns200
    iyi olmuş. gecen bir taneside beni sıkıstırdı ( kafasında kask yok üzerinde koruma yok saçları jöle kaplı) 80 le felan giderken, geri cekildim ben .sonra ışıklarda durdu bende arkasından geldim yavaşca tekme attım ama o görmedi sonra ne oluyor yaa felan dedi kusura bakma ben acemiyim dedim senin kadar usta değilim dedim hafiften ön lastik carptı dedim.Yemedi ama anladı
    maşrabamız küçükse deryayı suçlamaya hakkımız yoktur

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    teknoali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tudey Gsr pcx
    Alıntı duyulmaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motoru parkeden ile terkeden arasındaki fark nedir bilirsiniz??? Bundan herkes anlamaz. Araba kullanıcıları motorcuların serseri pislik olduklarını zannederler, neden? Bu nedenlerin başı o çamur sıçratan insandır ama gel gör ki sadece bir tanesidir. Olayın öncesini bilmediğiniz için ya da bunu yapan kişiyi tanımadığınız için bu şekilde yorum yapmanız hakikaten de çok normal. Hele hele bu olayın sizin başınıza gelip, sinirinize sanki biri toplu iğne batırılmış gibi olduğunuz zaman neler hissedeceğinizi bazen siz bile bilemezsiniz.

Bu şekilde bir şey yapıldıysa döven değil dövülen ne yapmış bi bakın. Ya da aynı olayın sizin başınızdan aynı kişiler tarafından geçmesini bekleyin. Cesur yerine siz rol alın.
    sevgili abim , ben anlatmak istediğimi tam diyemedim galiba, orada kendi düşüncem olduğunu altını çizerek yazdım,

başıma gelse demişin , tmm haklısın , çok kızabilirdim , ama emin ol dowmezdim ( zaten istesemde olmaz, çunku yapı olarak yapılı birisi değilim ,)

ben sadece şiddet olayı hakkında bence diyerek düşüncemi yazdım , sonucta bende motor kullanıyorum ve bnmde başıma gelebilirdi...( su sıcrama olayı)
    08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)

Motosikleti
    CBF 250
    Alıntı teknoali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sevgili abim , ben anlatmak istediğimi tam diyemedim galiba, orada kendi düşüncem olduğunu altını çizerek yazdım,

başıma gelse demişin , tmm haklısın , çok kızabilirdim , ama emin ol dowmezdim ( zaten istesemde olmaz, çunku yapı olarak yapılı birisi değilim ,)

ben sadece şiddet olayı hakkında bence diyerek düşüncemi yazdım , sonucta bende motor kullanıyorum ve bnmde başıma gelebilirdi...( su sıcrama olayı)
    Umarım kimsenin başına buna benzer bi hadise gelmez kardeşim. İnsanın sinirlerini bozan bi durum. Keşke herkez hatasını anlasa. Karşından ne istersen ona göre davranacaksın,güleryüz istersen güleryüz...
    :pr::pr::pr:

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu gibi durumlar full korumanın faydalarını birkez daha hepimize öğretiyor sanırım. Eldivenlerinizle dövseydiniz elde şişme olmazdı..

trafikte tartışma olursa kaskı bile çıkarmadan inip gidiyorum olaya.. Allah'a şükür yapılıyımda. Böylece hiç olay çıkmadan karşı taraf "hık mık" edip uzuyor..
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)