Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

yeter ya sıkıştırmayın artık.

REKLAM ALANI
    sinans - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600RR'08
    arkadaslar ben sızın yerınıze ocumuzu aldım aynı sekılde sıkıstıran aracı bır sure takıp ettım daha sonra yaklasık 150 cıvarı hızla sag aynasını elımdekı kemık revıtle kırdım .bu arada motorum serı ve hızlı yakalaması ımkansız palkam altta.gecmıs olsun herkese .dınsızın hakkından ımansız gelır

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçmiş olsun, zihniyet değişmedikçe motorda kullanıyor olsak, otomobil de, sıkıştıranda, sıkıştırılanda hep olacaktır aramızda..
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

sero35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda TRANSALP 07
    COK gecmıs olsun kardesım.

AYBERK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun kardeşim. ben kafaya koydum, sıkıştıran otonun plakasını alıp direk şikayet edeceğim. zaten telefonla bile yapılan ihbarlar cezaya çevriliyor.
    yapmazsam şerefsizim... hem plakayı da kaydedip trafik.gov.tr den takip edeceğim.
    mnmnmnmnmnmnnnnnnnn kydddddmmmmmm

gerçekten böyle bir şey varsa.... süper haber valla.....

CaBRioLeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1150 RT
    sakin olmak lazım...dikkat edeilm........
    O KASKI Hemen Kafana Geçir.......

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Türkiye'de 10 sürücüden 8'i dengesiz(tıbbi bir araştırmadan!).O sebeple kaçabildiğin kadar kaçmaya çalışmak lazım.Geneldede gözü bozuk bir toplumuz(Bende dahil).O safında gözlerinin ve dengesinin bozuk olduğuna eminim.Tavuk karası bile olabilir ve Seni görmemiştir.Yoksa katilmiki bu seni bile bile ezmeye çalışsın?(Aramızda doktorlar varken çok salladım ama böyle olduğunu okumuştum valla.)
    Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
    Oğuz

halilihsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Scooter modelllerini kücük görüyor Kawasaki Honda 750-1000lik civarı olsa ben göreyim o zaman kim kimi kışıktırıyor :D

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Geçmiş Olsun. Bunlar Çok CAHİL İnsanlar.. Adam Araba Kullanmasını Bilmiyo Araba Kullanıyo KARDEŞİM Motosiklet Var Neden Sıkıştırıyosun Motosikletli Sürücüyü Sana Ehliyeti KİM Verdi BAKKaL Mı ? Böyleleri Varya Ahhhhhhhh Ahhhhhhhhhhh !
    [B][COLOR="DarkRed"]wWw.Motosiklet.Net[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Blue"]Bağımlılık Yaratır[/COLOR][/B]:P

Motosikleti
    Beverly 500
    Alıntı sinans adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar ben sızın yerınıze ocumuzu aldım aynı sekılde sıkıstıran aracı bır sure takıp ettım daha sonra yaklasık 150 cıvarı hızla sag aynasını elımdekı kemık revıtle kırdım .bu arada motorum serı ve hızlı yakalaması ımkansız palkam altta.gecmıs olsun herkese .dınsızın hakkından ımansız gelır
    Ayağa kalkmadan boyunu ölçemezsin.

crxforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 2008
    geçmiş olsun. en sinirimi bozan şey de yolumda giderken sıkıştırılıp yol verince de yavaş gitmeleri

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Büyük geçmiş olsun 40 km de olsa 30 km de olsa motor üstündesin hiç farketmez bizim bi akraba 30 km ile giderken vefat etti kaldırıma başını çarparak..Trafikte üstüne kıran araba kafana 4 mermi dolu bir 5 patlar dayayıp tetiği çekmiş demektir..direk hayatınla oynuyor,direk canını tehlikeye atıyor demektir.bunu düşününce adamı durduruo öldüresi geliyor insanın ama sakin olmak lazımm..

Maverick35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki VN800- 2003
    Bu motorcuların sıkıştırılması olayı sadece büyük şehirlerde var.
    ben hergün Turgutlu'ya gidiyorum, orada, araba kullananlar, motor kullananlardan korkuyorlar.

Motosikleti
    Artık Yok...
    arkadaşım benimde başıma bu tip şeyler çok geliyor bunun nedeni tahminim bu insaların sıkışık trafikde saatlerce beklerken bizim aralardan kıvrılıp gitmemiz sanırım içden içe bir çekememezlik var

bazılarıda motordur gider mantığında dikkat edicen milletden kesinlikle dikkat hoş görü bekleme yani bu adam bana yol verir bu adam beni görür diye hiç bunlara güvenme..

Sırf bu yüzden gece gündüz farım açıkdır en azından ışık biraz dikkatini çeker.. ve bir elimde devamlı kornada

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Leike gitti kaldık kawaya
    ya yok race e bindiğimdede sıkıştırmaya zaten fırsatları olamıyor ama bu seferde arkama sıfır giriyolar. Acayip toplumuz. ne istiyosun scooterdan 70 -80 sağdan gidiyorum hadi ibrem bozuk olsun çin işidir 60 de. arkadama gelip niye sellektör atarsın. soldan geç git yol açık. illa emliyet şeridinden mi gidicez?

Rakun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ER6-F 2006 Siyah Kırmızı
    Alıntı erdemd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya yok race e bindiğimdede sıkıştırmaya zaten fırsatları olamıyor ama bu seferde arkama sıfır giriyolar. Acayip toplumuz. ne istiyosun scooterdan 70 -80 sağdan gidiyorum hadi ibrem bozuk olsun çin işidir 60 de. arkadama gelip niye sellektör atarsın. soldan geç git yol açık. illa emliyet şeridinden mi gidicez?
    İstedikleri aynen bu kardeşim...

Gebzeden geliyorum hızım 80 kadran tam doğru değil 70 diyelim.
    gebze-kartal arası 23 km civarı bilmeyenler için. E-5 de iki şerit var artçım babam.

Sağ şeritten gidiyorum adamın biri skindirik renault twingosuyla yapıştı arkama selektör yapıyo korna çalışıyo.
    Dellendim sol şerit boş geçiceksen geç git işte.
    Adam bana eliyle emniyet şeridi gösterdi.
    Sana ehliyet vereni Allah bidiği gibi yapsın.

Yurdum dengesizi işte inse aşa ben öna öğretirim kuralları.
    34 ZK 9442 ER6-F 2006 AKA "Sonic" & 34 RB 1940 Kia Carnival 2002 Nam-ı diğer "Nigga"
    Kartal/İstanbul

Kelleci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF-R1
    arkadaşlar malesef trafik dengesizlerle dolu kendimizden çok başkalarına dikkat etmemiz gerekiyor.
    Drift Religion

Motosikleti
    BMW F-650
    Alıntı Rakun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İstedikleri aynen bu kardeşim...

Gebzeden geliyorum hızım 80 kadran tam doğru değil 70 diyelim.
    gebze-kartal arası 23 km civarı bilmeyenler için. E-5 de iki şerit var artçım babam.

Sağ şeritten gidiyorum adamın biri skindirik renault twingosuyla yapıştı arkama selektör yapıyo korna çalışıyo.
    Dellendim sol şerit boş geçiceksen geç git işte.
    Adam bana eliyle emniyet şeridi gösterdi.
    Sana ehliyet vereni Allah bidiği gibi yapsın.

Yurdum dengesizi işte inse aşa ben öna öğretirim kuralları.
    Böyle insan çok var. müsait olan arkadaş fotoğraflarını çeksin burada rezil edelim...

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    Geçmiş olsun kardeşim,bende vergi veriyorum,yol benim hakkım,yeşil yanıyo geçerim vb. vb.

bizim için böyle bişey yok ne yazıkki,ülkemizde kimse kural tanımıyorken,sakın kurallara uymak gibi bi yanılmanın içine düşmeyin,sadece ve sadece kendi can güvenliğiniz olsun düşünceniz,ve bu şekilde motosikleti kullanın...
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

Motosikleti
    Artık Yok...
    Alıntı erdemd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    racecilerin kazaları daha beter oluyor scootercının kazasında scooterın yapısından ve genelde mevcut süratinden en fazla morluk şişikle atlatılabilicek bir kazada racede kalıcı sakatlıklar ve daha ilerisi ölümle sonuçlana biliyor

buna son bir örnek veriyim dana geçen gün vatan caddesinde oldu adam gsxr 600 ile kırmızıda yavaşlarken adamın teki arabayla hafifçene şeridini düzeltti arabanın burnu tam motorunyanına geldi race in hızı az olmasına rağmen adam motordan uçdu allahdan kırmızı ışık vardı önde araç yokdu adam yolun ortasında üç beş takla attı hepimiz koşdurduk neyseki kardeşimiz bilinçli bir sürücü tam koruma takımını falan giymiş dört dörtlük motor kullanıyor bir şeyi yokdu ama o hızda bile adam resmen motorun üstünden uçdu yerde üç beş takla attı.. yani öyle racele kaçıyorum lada olmuyor racein kazasıda ne yazık ki büyük oluyor...

Motosikleti
    Tabanvay
    geçmiş olsun

bende aynı sorunlardan baya bi şikayetçiydim
    özellikle eşimle birlikteyken oluyodu onlar yüzünden bi motora
    9 000 YTL para vermek zorunda kaldım ve artık silverwing 600 ABS
    sahibiyim.. artık sıkışmak gibi bişi mi artık hiç bi sorun yok

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)