Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motosiklet kardeşliği

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Ramazan Aylarında Osmaniyedeydim ANNe Annemlerin Yanına Gitmiştim. Bayrama 1 Gün Kala Eve Gidecektim o Akşamı Benim DAyı Oğlu Ersin Gel Dedi Bıçakçı Köyüne Gidelim Zaten Son Günün Biraz Eğlenelim Hem Orda Sana Yer FISTIĞIDa Toplarız Eve Götürürsün Dedi Bıçakçı Köyünü Bilen Bilir OSMANİYELİLER Saat Gece 22:00 Sıralarında Yola Çıkmıştık Tam Köye Yetiştikki Motor İstop Etti Jiklesi Kendi Kendine Yukarıya Çıkıyodu Heralde Çok Isınmıştı Galiba Ondandı Ama Bilmiyorum Neyse İteliy erek Götürdük Köye 1 Saatte Soğur Tekrar Yola Çıkarız Dedik Neyse Çayımızı İçtik FISTIĞIMIZIDA Aldık Ve Yola Koyulduk Motosiklet Çalıştı Ama 200 Metre Gidiyoduk Tekrar Motor İstop Ediyodu Tekrar Geri Köye Gidip Ordaki Motorcu Usta Yapıp Çalıştırıyodu Tekrar Gidiyoduk Ama Yine İstop Ediyodu Bir Sürü Köpekler Vardı Sesleri Geliyodu Hani Korkmadıkta Değil Haa NEyse Vallahi Tam 3, 4 SEfer Oldu En Son Usta Dediki Sen Benim Teli Al Bişey Olursa Yolda Beni arayın Tamam Dedik. Vallahi Gittik Yine İstop Etti En Sonu Tel Açtık Ustaya Hemen Geli Verdi Zaten Fazlada Gitmemiştik Gelip Tekrar Çalıştırdı Biz Çalıştıramıyoduk Ustanın Hali Gerçekten Başkaa :D Kendi Motosikletiyle Gelmişti Neyse Bizim Motosikleti O Sürdü Osmaniyeye Kadar Bizde Onun Motosikletiyle Vardık ALLAH Razı Olsun Bizi O Kurtarmıştı Ama iYi Geçti Ha Vallahi
    [B][COLOR="DarkRed"]wWw.Motosiklet.Net[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Blue"]Bağımlılık Yaratır[/COLOR][/B]:P

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    oğuz-antalya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150 satıldı & cbr 125
    Alıntı TORAMAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sağolasın Oğuz arasıra böyle ortalığı şenlendirmeye çalışıyorum geçmiş olsun sanada nasıl bir kaza oldu?
    http://www.motosiklet.net/forum/tazi...za-yaptim.html
    böyle bi kaza kadri abi
    Manavgat şimdilik . . .
    oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)

TORAMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Scarabeo 200 ie
    Alıntı oğuz-AnTALyA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tekrardan geçmiş olsun diyorum kask olması iyide ehliyetsizlik kötü çok büyük cezası var 700 küsur YTL+motor garaja çekilir her gün için para alınır. Umarım bir an önce ehliyetli olarak yollarda dolaşırsın.

Alıntı ByBaTeR!ST adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ramazan Aylarında Osmaniyedeydim ANNe Annemlerin Yanına Gitmiştim. Bayrama 1 Gün Kala Eve Gidecektim o Akşamı Benim DAyı Oğlu Ersin Gel Dedi Bıçakçı Köyüne Gidelim Zaten Son Günün Biraz Eğlenelim Hem Orda Sana Yer FISTIĞIDa Toplarız Eve Götürürsün Dedi Bıçakçı Köyünü Bilen Bilir OSMANİYELİLER Saat Gece 22:00 Sıralarında Yola Çıkmıştık Tam Köye Yetiştikki Motor İstop Etti Jiklesi Kendi Kendine Yukarıya Çıkıyodu Heralde Çok Isınmıştı Galiba Ondandı Ama Bilmiyorum Neyse İteliy erek Götürdük Köye 1 Saatte Soğur Tekrar Yola Çıkarız Dedik Neyse Çayımızı İçtik FISTIĞIMIZIDA Aldık Ve Yola Koyulduk Motosiklet Çalıştı Ama 200 Metre Gidiyoduk Tekrar Motor İstop Ediyodu Tekrar Geri Köye Gidip Ordaki Motorcu Usta Yapıp Çalıştırıyodu Tekrar Gidiyoduk Ama Yine İstop Ediyodu Bir Sürü Köpekler Vardı Sesleri Geliyodu Hani Korkmadıkta Değil Haa NEyse Vallahi Tam 3, 4 SEfer Oldu En Son Usta Dediki Sen Benim Teli Al Bişey Olursa Yolda Beni arayın Tamam Dedik. Vallahi Gittik Yine İstop Etti En Sonu Tel Açtık Ustaya Hemen Geli Verdi Zaten Fazlada Gitmemiştik Gelip Tekrar Çalıştırdı Biz Çalıştıramıyoduk Ustanın Hali Gerçekten Başkaa :D Kendi Motosikletiyle Gelmişti Neyse Bizim Motosikleti O Sürdü Osmaniyeye Kadar Bizde Onun Motosikletiyle Vardık ALLAH Razı Olsun Bizi O Kurtarmıştı Ama iYi Geçti Ha Vallahi
    Oldukça ilginç olaylar geçmiş başından ne arızaymış öyle?

bi kaç ay oldu 15 yıllık arkadasım univ kazandı sehir dısına gidecekti babam geldi gidip onu ugurlamak istedim o da kabul etti allah razı olsun nese gittik biraz babam motorda beni arkaya attı biraz gittik ve teker patladı yol da karanlık pek ışık yok cam olan gazoz mu soda mı nese oonun sisesini parcalamıs atmıslar ondan patladı.babam hazırlıklı cıkardı aletleri ismini bilmediğim bir sürü şeyy arap sabunu bile vr kayganlastırıomus sanırım yaptı olmadı nerden patladıgını anlayamadı o karanlıkta geri donduk benzin istasyonunda sisirdi tekeri bu arada kızın trene binmsesine 45 dk vr aradım soledım gecikebilirim k.bakma die o da daha cok fln dedi sonra bindik babam beni yetiştirmek için hızlandı o hızla pattt dengesini kaybetti tekrar sisirme operasyonları iç lastiğe dek soktu bidon varmıs su doldurdu bakıo fln imkanı mı vr
    yine sisirdi benzinciden artık yetişemicem anladım ne kufurler ediom içimden bindik ve yine aynı seyy sisirdiği o kadar yetio ki patlıo az kalmastı 500 metre fln bn kosuyorum artık babam da motoru yapıo saat de 9.25 kız 9.30 da bincek nası aglıorm ama yetişiyim sarılıım ole gitdsin die kostum kostum bagıra bagıra aglıom hem cok az kaldı ve tl caldı bindik hakkını helal et die yazarken bile aglıorm bn anlattım o da agladı yazık tren gitmemiştir dedi babam ama ne tren kalmıs ne baska bişey donduk motor hala olmuo lan bi allahın kulu da yardım etmez mi ne motor ne araba kımse tınmıo die saat 8.30 da cıktık evden saat 12 hala olmuo neler yaptı babam sonunda eve otbusle geldik diyeceğim su ki dinimizce en kucuk sevap yoldaki küçük tası cekmek yururken tasları yol kenarına cekmekten cam kırıntılarını cam kutularına atmaktan ve yardım etmekten kımseye zarar gelmez nolur dikkat edelim

Motosikleti
    Versys '07
    Geçen ramazan arkadaşlarla buluşup iftara gidicektik.Buluşma yerimize gitmeden benzinciye uğradım sonra gittim.Buluşma yerine vardım bir pizzacı arkadaş motorla uğraşıyor.Yanına park ettim durumu sordum damla benzini kalmamış.Acil yetiştirmesi gereken siparişler var malum iftar saati en yakın benzinci 5 km uzakta.Hemen bi yerlerden şişe bulduk 1 lt kadar benzin çektik benim motordan çalıştırdık motorunu.Para vermeye kalktı almadım tabiki dükkanını tarif etti abi mutlaka gel misafirim ol dedi gitmekte kısmet olmadı ama ramazan ayında epeyce hayır duası almış oldum.

teknoali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tudey Gsr pcx
    Yaz ayında işte çalışıyorum , pazar tatil , bizde iş arkadaşımla beraber , cumartesi akşamından köye gideceğiz , benim depoda zaten 3,5 litre, o yüzden biz yanımıza ne olur ne olmaz diye 1,5 litre benzin aldık , akşam üstüne doğru yola çıktık , çevre yolundan qidiyoruz, baya bi qittikten sonra yol kenarında bi amcam Mondial markar Schooter'ini iteleyerek götürüyor, hemen yavaşladım , durdum ,

hayırdır dayı dedim o da
    benzin bitti oğlum , yarım saate yakındır iteliyorum dedi , petrole de en az 6-7 km var ,

ben hemen benim yedek benzin'den yarım litreye yakın verdim , adam çok sevindi , para felan vermek istedi ama almadım

benim arkamdaki arkadaşta ne dese iyi ?
    markası mondial olduğu için mi benzin verdik ?

yok marka modelle alakası yok , motorcular olarak yardım etmeliyiz birbirimize dedim , anlatmaya çalıştım , ama herhalde pek bi şey anlamadı...
    08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)

Motosikleti
    Aprilia Scarabeo 200 ie
    Alıntı dilberim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bi kaç ay oldu 15 yıllık arkadasım univ kazandı sehir dısına gidecekti babam geldi gidip onu ugurlamak istedim o da kabul etti allah razı olsun nese gittik biraz babam motorda beni arkaya attı biraz gittik ve teker patladı yol da karanlık pek ışık yok cam olan gazoz mu soda mı nese oonun sisesini parcalamıs atmıslar ondan patladı.babam hazırlıklı cıkardı aletleri ismini bilmediğim bir sürü şeyy arap sabunu bile vr kayganlastırıomus sanırım yaptı olmadı nerden patladıgını anlayamadı o karanlıkta geri donduk benzin istasyonunda sisirdi tekeri bu arada kızın trene binmsesine 45 dk vr aradım soledım gecikebilirim k.bakma die o da daha cok fln dedi sonra bindik babam beni yetiştirmek için hızlandı o hızla pattt dengesini kaybetti tekrar sisirme operasyonları iç lastiğe dek soktu bidon varmıs su doldurdu bakıo fln imkanı mı vr
    yine sisirdi benzinciden artık yetişemicem anladım ne kufurler ediom içimden bindik ve yine aynı seyy sisirdiği o kadar yetio ki patlıo az kalmastı 500 metre fln bn kosuyorum artık babam da motoru yapıo saat de 9.25 kız 9.30 da bincek nası aglıorm ama yetişiyim sarılıım ole gitdsin die kostum kostum bagıra bagıra aglıom hem cok az kaldı ve tl caldı bindik hakkını helal et die yazarken bile aglıorm bn anlattım o da agladı yazık tren gitmemiştir dedi babam ama ne tren kalmıs ne baska bişey donduk motor hala olmuo lan bi allahın kulu da yardım etmez mi ne motor ne araba kımse tınmıo die saat 8.30 da cıktık evden saat 12 hala olmuo neler yaptı babam sonunda eve otbusle geldik diyeceğim su ki dinimizce en kucuk sevap yoldaki küçük tası cekmek yururken tasları yol kenarına cekmekten cam kırıntılarını cam kutularına atmaktan ve yardım etmekten kımseye zarar gelmez nolur dikkat edelim
    Kimisi içki içip şişesini yollara atıyor sonra sen ne yaparsan yap lastik patlamış onun umurundamı?

Alıntı emrahkrm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçen ramazan arkadaşlarla buluşup iftara gidicektik.Buluşma yerimize gitmeden benzinciye uğradım sonra gittim.Buluşma yerine vardım bir pizzacı arkadaş motorla uğraşıyor.Yanına park ettim durumu sordum damla benzini kalmamış.Acil yetiştirmesi gereken siparişler var malum iftar saati en yakın benzinci 5 km uzakta.Hemen bi yerlerden şişe bulduk 1 lt kadar benzin çektik benim motordan çalıştırdık motorunu.Para vermeye kalktı almadım tabiki dükkanını tarif etti abi mutlaka gel misafirim ol dedi gitmekte kısmet olmadı ama ramazan ayında epeyce hayır duası almış oldum.
    Motorcu yardım etse bile karşılığını beklemez aferin iyi bir örnek

Alıntı teknoali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yaz ayında işte çalışıyorum , pazar tatil , bizde iş arkadaşımla beraber , cumartesi akşamından köye gideceğiz , benim depoda zaten 3,5 litre, o yüzden biz yanımıza ne olur ne olmaz diye 1,5 litre benzin aldık , akşam üstüne doğru yola çıktık , çevre yolundan qidiyoruz, baya bi qittikten sonra yol kenarında bi amcam Mondial markar Schooter'ini iteleyerek götürüyor, hemen yavaşladım , durdum ,

hayırdır dayı dedim o da
    benzin bitti oğlum , yarım saate yakındır iteliyorum dedi , petrole de en az 6-7 km var ,

ben hemen benim yedek benzin'den yarım litreye yakın verdim , adam çok sevindi , para felan vermek istedi ama almadım

benim arkamdaki arkadaşta ne dese iyi ?
    markası mondial olduğu için mi benzin verdik ?

yok marka modelle alakası yok , motorcular olarak yardım etmeliyiz birbirimize dedim , anlatmaya çalıştım , ama herhalde pek bi şey anlamadı...
    Senin o yarım litre benzinin ona ilaç gibi gelmiştir paylaşım mükemmel

Motosikleti
    2007 .honda cbr 600rr
    birimize her zaman destek vermeliyiz

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    ümmet perkitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 150
    Alıntı hızlıcesi2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    birimize her zaman destek vermeliyiz
    -geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
    www.perkitan.com
    BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT

Anlamlı ve ilginç bir topik olmuş, teşekkürler TORAMAN. Umarım bu anıların devamı gelir de topik güncel kalır.
    Alıntı ümmet perkitan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    istanbuldan çıktım van a 90 km kala kuskunkıran geçidinde sapa bir yolda,kayışım koptu 2 gün orda kaldım geçen olmadığı için,2 gün bitiminde bir traktör geldi sorunumu anlattım,keşke 2 km daha gitseydin köyde sorun olmazdı dedi bende köy olduğunu bilmiyordum dedim,sonra vana götürdük motoru orda mondıal servisinde arızayı giderdikten sonra yoluma devam ettim,çokzordu o iki gün allah hiçbirimizin başına vermesin.
    Geçmiş olsun ümmet usta. Motorcuların kabuslarında görebilecekleri türde bir olay başınıza gelmiş. 2 gün boyunca ne içtiniz-yediniz, nerede kaldınız merak ettim.

Motosikleti
    Aprilia Scarabeo 200 ie
    [QUOTE=voyagerx;1353052]Anlamlı ve ilginç bir topik olmuş, teşekkürler TORAMAN. Umarım bu anıların devamı gelir de topik güncel kalır.

Sağol voyagerx yine bir anımı anlatacağım; Bu son motosikletimi almadan önce başka bir scooterım vardı. Yaklaşık 4 ay önce tek başıma Kandıra-Seyrek tarafına denize gitmeye karar verdim çıktım yola cezaevini geçtikten sonra aniden bir ses geldi ve gaza bassan bile tepki vermedi yani kayış kopmuştuNe yapayım edeyim derken bizim mahalledeki motosikletli gençler aklıma geldi. Açtım telefonu onlarında bir işi yokmuş abi hemen geliyoruz dediler. Biraz bekledikten sonra(alınlarından öpüyorum abi-kardeş gibiyiz onlarla) kurtarıcılarım geldi bir halat bağlayarak beni Kandıra'ya çektiler açık tamirci bulamazken Yamyam Arif lakaplı arkadaşla tanıştık bir telefonla tamirci geldi sağolsun kayışımı değiştirdi sağına soluna baktı teşekkür ettim ama bu arada vakit geçti artık denize gitmek hayal olmuştu gençlerle beraber döndük. Tekrar teşekkür ediyorum kendilerine..

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler