Benim hastalık derecesinde bir alışkanlığım var, sizinde öylemi?
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar! Ben bazen buradaki büyük alışveriş merkezlerine motosikletle gidiyorum işimi görüp geliyorum ama bu arada gittiğim zaman oradaki motosikletleri oldukça inceliyorum işte kaç km.ye gelmiş (Digital olursa gözükmüyor) sağı solu ne alemde iyi bakmışmı? (sanki alacakmışım gibi) Hatta bazen ben bakarken sahibi geliyor "abi alıcaksan fiyatı şu kadar" diyor gülüşüyoruz sizde böyle davranıyormusunuz yoksa bende acaiplikmi var?
Reklamlar
-
Motor sevgisi bende genelde dış görünüşlerini incelerim.
-
hastasınız siz hastaaa....
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
-
onu bende yapıyorum ya her motora bakıyorum tarz marz önemli değil
bide ben kasklara bakıyorum hatta geçen gün öle bi alışveriş mekanının girişinde toplum polislerinin motoruna rastladım(toplum polisi yeni çıktı arkadaşlar altlarında scooter var toplumsal olaylarla ilgileniyolar) adamlara nolan modüler kask vermişler bende yeni ls2 almıştım tam ben nolanı incelerken polisler geldi nası kask iyi mi diye sordular biraz muhabbet falan ettik ben seviyorum inceleyip fikir sahibi olmayı
-
CaBRioLeT adlı üyeden alıntı
hastasınız siz hastaaa....
Ne yapayım öyleyim işte
-
Ben yemek siparişi verdiğimde gelen paketci scooterları bile inceliyorum
-
TORAMAN adlı üyeden alıntı
Ne yapayım öyleyim işte
hangimiz normalizki boşver kasma sen .. bakmaya devam et ..muhahahahaha
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
-
-
ben şirket arabasını bırakıp motorla gidip geliyorum diye neler dediler neler... ne deliliğim kaldı ne serseriliğim...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
-
kadri abi bu nerdeyse hepimizde var
marka model ayırt etmeden böyle uzuuun uzuuun bakıyorum bende
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
-
Ben rüyamda motosikletleri seviyorum uzun yollara çıkıyorum. Yolda giderken cruiser görsem hayallere dalıyorum acaip birşey.. Normal değilim
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
-
Buna hastalık mı derler bilinmez ama bencede sevgi galiba....Benim için marka falan hiç fark etmez ...Çin japon amerikan hiç önemli değil ...Sadece adam nasıl kullanmış, temizmi, nereleri yıpranmış...vs. ve tabiki tasarım bunda da marka farketmez ama bi fark var çinlilerde; özellikle kim kimden çalmış ,kimin kime nesi benzio .....bunlara dikkat ederim
-
Neyse içim biraz rahat oldu demek sadece ben öyle değilmişim..
-
Tüm motorları incelerim keşke incelemek le beraber test etme şansımızda olsa
-
seninki masumane bi bakıştır..bende öyleyim hastalık degil kardeşim rahat ol .bazıları gerçi baktıgın zaman artistlik yapıyo gerçi..
-
Tamamen motosiklet sevgisinden kaynaklanan bir durum, normaldir Çoğumuzda değişik seviyelerde de olsa vardır bu durum.
-
bende bakarım ama tarzım olan motorlara
-
Vallahi Aynı Ben aMa ßen Yanlış Anlamayın Arkadaşlar Scooter Ve Modeplere iLGi Duymuyorum Bana Oyuncakmış Gibi Geliyo Baktığım Zaman Bu Sayede Fazla Bakmıyom. aMa Diğer markalar Ne olursa OLsun Hepsine Gider Bakarım Gelip Bana Sorarlar Usta Ne Oldu Bi Sorun Mu Var? Alacakmısın Alacaksan Fiyat Bu Kadar
[B][COLOR="DarkRed"]wWw.Motosiklet.Net[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]Bağımlılık Yaratır[/COLOR][/B]:P
-
:D herkezde var kimde yokki
bazen fazla abartıyoz 2-3 gün sonra kafamız yerine geliyo bi hafta sonra gene abartıyoz
evde 1000 lik makina dururken pocketbıke ile 50 km işe gidip geliyom yazın havalar iyice ısınınca merette fena değil 90 a kadar çıkıyo öle bi durumdasınki yanından geçenlerin gözleri okunuyo komedi filmi izliyolar sanki
-
Algıda seçicilik oluyor, hastalık değil. Bir ara satılık dairelere bakıyordum. Bakma işinden sonra dahi sürekli gözlerim daire camlarındaki yazılarda idi. Bir ara Woswos almak istedim. Aynı durum. Woswos sesi duyduğumda bile hemen koşturmaya başlıyordum. Şimdi motor aldım, aynı durum devam ediyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler