ben genelde yolda gorduklerime gozden kaybolana kadar kilitlenirim
ben genelde yolda gorduklerime gozden kaybolana kadar kilitlenirim
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
Scooterimi bıraktım alışveriş yapıp döndüğümde benim scooterin yanında Yamaha BWS 100 e benzeyen Ramzey 125 lik scooter vardı ve 8000 km.ye gelmiş.
İncelemeye almışken sahibi geldi iki tane 10 lt.lik su şişesi ve daha bir çok ürün almış onları scooterine yükleyecekti başladık sohbet etmeye..
Fotoğraf makinam yanımda değildi yoksa bu anı görüntüleyecektim aşağı yukarı yarım saat motosiklet üzerine muhabbet ettik sen tam istediğini bulmuşsun güzel scooterin var diyerek kazasız belasız kullan temennisinde bulundu ve bende inşallah sende istediğin motosiklete kavuşursun diyerek yanından ayrıldım.
kadri abi bende senin kadar varım rahat ol hepimiz aynıyız
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
Motorum yok ama geçen gün kuzenimle dışarı çıktık veçarşıda o kadar çok motra rastladım hepsinin km'sine baka baka yavaş yavaş gidiyorum kuzenim dedi yeter artık.Dün piaggio x9 gördüm km'sine baktım tam çarşının ortasında sonra tam üstüne binicektim dedim ulan şimdi çarşıda hırsız diye linç ederler kendimi aklayamam.
vallaha bnmki hastalıktanda öte chopper merakı var bi chopper görünce ona kitlenirim sora sahibinin gelip onu çalıştırmasını beklerim sesini dumak isterim işte benmkide böle bişey işallah bi gün kendi chopperımı sesinin doya doya dinliycem
ben km lerine bakarım hep. dış görünüşleriyle ilgilenmem. geçenlerde 42600km de arora YM 150-A modelini uşak izmir yolunda mola verdiğim bi yerde gördüm. şaşırdım.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
benim motosikletim yok fakat ne zaman bir SS sesi duysam o an herşeyi unutur alete dalar giderim..
aynen bende ole cok dıkkatımı cekmedıgı surece ıncelemem ınceledınmı tam ıncelerım ama yolda gıderken yanımızdan gecsın babama hemen dıorum kovala baba babamında motor sevgısı tavanlarda gozden kaybolana kadar kovalıoruz yada evde otururken bır ss sesı gelsın dırek camdayım nerden gectı ne gectı
Kesinlikle..
Sıradan ve yaygın olan scooterlar dışında her gördüğüm motoru inceliyorum. Bunun bir hastalık olduğunu sanmıyorum. Ayıp bir şey olduğunu da sanmıyorum
Motorları maviliklere süreceğiz.
Tüm ikitekerler kardeştir, bisikletler dahil.
Evet haklısın sadece sende bu hastalık yok bendede aynısı var .Yolda görmiyeyim direk Kmsine bakarım daha cok yıpranmıs motorlar ilgimi cekiyor nedense
aynısının tıpkısı işte o hastalık bendede var bu motor sevgisinden ileri gelen sonu gelmek bilmeyen bir hastalık olsa gerek...
Hissettiğin gibi yaşa...
İnsan, hasetinden değil de sevgisinden... sesini duyunca bile bakıyor... "Nasıl bir şey?" diye... Yolda gidenleri bile inceliyorum... Hem motosikletleri, hem de sürücüleri, Korumaları var mı ? Oturuşları doğru mu ? Nasıl kullanıyorlar? filan diye...
bende bakarım da sahibi sövmesin diye çok incelemem. bence bu yokluktan kaynaklanıyo. şimdi bazı arkadaşlar hasta filn demişlerde onların altında suzukiler bmwler var . bende de olsun bmw 1200 gs milletin motoru bisiklet gibi gelceğinden başımı döndürmem başka motor görünce. hele bi harleyin,hayabusan olsa ....
aynen bendede var bu hastalık 1000cc motor görünce kendimden geçiyorum ..
ya dostlarım bumotorla markayla modelle alakalı değil bilen bilir 3 tane motorum var2 tanesi c800 dragstar650
ama gerçekten takıntı bu illa ki inceliyorum sarıyorum kaç sene önce satmıştım ufak diye şimdi yine cbf 150 ye sardım ne yapıp edip alıcam yine 4 tane motorum olucak ama sonu yokki
çok param olsa 20 30 tane alırım bi garaja koyarım işimde olmasa tüm gün onları parlatır silerim allah belamı versin böyle yaparım o krom yerlerin yansıması gösterge camlarının parlaklığı direksiyonun genişliği geniş ayal pedleri
bırakın kendi motorlarımı bazen yine bilen bilir alsancakta eko bar kafe vardır tam 3yol ağzında oraya 8-10 motor gelir yazları bira söylerim ekoda dakikalarca bazen 1 saati geçer sanki manzara izler gibi motorları seyrederim bakın yemin ediyorum dağ manzaralı teleferikte deniz manzaralı mekanlarda çok çabuk sıkılırım ama motor olsun sabaha kadar izlerim motor fuarlarına gidemiyorum ymeği içmeyi unuttum geçen sefer kan şekerim düştü yığılıyordum yere arkadaşım tuttu götürdü de bir şeyler yiyebildim
ben motosikleti sevmeyen insanları bile sevmem görüşmem o derece tutkunum
CHOPPER HAYATIMIZ
Evet anlaşılan hepimiz rahatsısız arkadaşlar , kazamız mübarek olsun Yoldan SS ler geçerken içim bir tuhaf oluyor cama çıkıyorum her seferinde
Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own
Bende aynen senin gibi inceliyorum abi, carefour, real, kipa, outlet, dışarı çıktığımda bi kaç kere motoru alıcı gözüyle inceleyenlerle de karşılaştım. bi kaç dk ayak üstü tatlı sohbetler dahi çıkıyor. Abi bu arada (konu dışı ama) 3-4 gün önce can sıkıntısına tek başıma kartepeye sardım bende. Ama foto mak. o anda yoktu hiç foto çekemedim. Yol ful açık ve kuruydu. Ama halen kayak yapılıyor olduğunu görünce hayli şaşırmıştım.. Bu civarda oturan ark..lara gidip görmelerini tavsiye ederim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)