Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Benim hastalık derecesinde bir alışkanlığım var, sizinde öylemi?

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı alper187 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    :D herkezde var kimde yokki

bazen fazla abartıyoz 2-3 gün sonra kafamız yerine geliyo bi hafta sonra gene abartıyoz
    evde 1000 lik makina dururken pocketbıke ile 50 km işe gidip geliyom yazın havalar iyice ısınınca merette fena değil 90 a kadar çıkıyo öle bi durumdasınki yanından geçenlerin gözleri okunuyo komedi filmi izliyolar sanki
    TEM e de çıkıyorsundur sen o pocketbike'la

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    AYBERK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    inceleme,araştırma durumu bende de var... eşim bu durumdan hiiiç memnun değil tabiki... nedenmi?

kurtköy'de MEDİA MARK (yanlış yazmış olabilirim) açılışı vardı; gittik... alış-verişimizi yaptık,motorun yanına gittiğimde bi baktım 3 tane ENDURO,2 tane SCOOTER... fakat bir sorun var!!! SHOEİ marka kaskı adam almış dikiz aynasına bırakmış gitmiş... alıp gitsen ruhu duymaz. elime aldım,baktım,kurcaladım... hani adam beni görüp yanıma gelecek,bende kaskı verecem... benim derdim; KASK ÇALINMASIN!!! kimse gelmedi tabi... o esnada 2 motor daha geldi,selamlaştık,tabi aradan 15 dak. geçti eşim fıttırmak üzere... derken motorun sahibi geldi; dedim... neden bırakıp gittiniz?

cevap şu geldi; valla hocam taşımak zor geldi,naapayım bıraktım...alsaydın dedi.....

ben başka bir motorcunun zarar görmesini istemem,ama bu başka bir tip'ti

motorlara bakarım,ilgilenirim,yardımcı olurum...

yoksa bendedemi bir gariplik var?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    ilgi duyulan nesneye bakmak kadar doğal bir sey yok.Bunu ister PC başında yaparsın,ister yanına gidip nesneyi görürsün.
    Ben tekne yaptığım yıllarda sık sık iş icabı İstanbul'a giderdim.Zamanım kalır sa 70-80 km lik yolu göze alıp Tuzla'ya bile giderdim."kim neler yapıyor,nasıl yapıyor diye baka baka gezerdim..Gezmediğim barınak,yat limanı kalmamıştı.
    Motorumu sattıktan sonra mobylette'lere bile bakar oldum ben
    Mdobylette alıp gezilere gidersem şaşmayın.

Motosikleti
    CBR 1000 RR.
    Alıntı savaskayan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    TEM e de çıkıyorsundur sen o pocketbike'la
    1 yada 2 kere teme çıktım
    en güzel tarafıda ne biliyonmu çok bilmiş arkadaşlarımızın güzel soruları
    eğer o arkadaşlar olmasaydı pocketide almazdım heralde.

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    bir gün Nasreddin Hoca motosikletten düşmüş, hocaya hemen doktor çağırlaım demişler. Haoca da, yok doktor istemem, ruhsatımın içinde kaza tesbit tutanağı var, onu doldurayım sonra bana bir motorcu getirin, beni ancak o anlar demiş

tarzından fıkraları da böyel adapte edebiliyormusun bari ;)
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

eL_BaNDiDo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    Ben de moped bile görsem uzun uzun bakıyorum. Yani aslında dalıp gidiyorum. Sebebini anlamadım ama hep böyle.
    La liberta non ha prezzo !

karayılan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben çin japon alman her marka her tarz motoru inceliyorum
    gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY

mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Bunu bende sadece az bir kesimin kaptığı hastalık sanırdım ama gördüğüm kadarıyla hemen herkeste az çok aynı etkileri gösteriyormuş

Bir anı da benden.Hani hoşuma gittiğinden, pek unutamadığımdan sizlerle de paylaşayım
    İlk motorum dylan ile kızarkadaşımı da alıp mediamarket'e gitmiştik bundan 3-4 ay önce.Oradaki burger king'ten bişeyler alıp yukarıya cam kenarına - motorları göreceğim bir yere - çıkıp oturduk ve yemeğimizi yiyoruz.Sonrasında benim motorun yanında büyükçe tekerlekli bir scooter ilgimi çekti.Biraz daha cama yaklaştım baktım ama ne olduğunu çözemedim.Hani beverly desem değil piaggio'nun diğer modellerine benzettim yine değil.Sonrasında sahibi geldi kaskını falan giyerken kızarkadaşımdan müsade istedim adamın yanına gittim Zaten motorlara olan ilgimi bildiğinden hiç birşey olmamış gibi o yemesine devam etti
    Velhasıl kelam motorun yanına vardığımda bir de baktım ki peugeot geopolis 250.Doğal olarak sıklıkla karşılaştığım bir motor olmadığından sahibine selam verdim ve yukarıdan gördüğümü merak edip bakmaya geldiğimi, hemen yanındaki dylan'ın sahibi olduğumu söyledim.En az bi 15-20 dakika ayaküstü motorlardan, havadan, sudan, karşılaştığımız olaylardan, ileride almayı düşündüğümüz modellerden konuştuk Bir ara aklıma yukarıda bekleyen kızarkadaşım geldi.Hemen yolun açık olsun diyip yukarı çıktım.Tabi bizim kız sinir küpü olmuş.Bir daha dışarı çıkacaksak motoru getirmememi söylüyor falan ama takan kim
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

Motosikleti
    piaggio x9 evolution
    merak biraz aynı dertten bende de var başında sahibi olsa yine de izin alıp bakıyorum . .
    [COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]

canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    bi göz atarım tabi ki
    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

Rigel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    Toraman, bravo kardeşim. Ne içten bir başlık. Çok sıcak ve samimi.

Ben de her tarafta motorlar görüyorum. Seçici algı konusu doğru. Tüm motorcu kardeşlerime selam veriyorum. Bütün motorları seviyorum, yanlarına gidip dokunuyorum.. Benimkini parkedince yanyana durduklarında sanki kardeşlermiş gibi hissediyorum.
    Üç boyoz bir kola

Motosikleti
    piaggio x9 evolution
    Alıntı AYBERK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    inceleme,araştırma durumu bende de var... eşim bu durumdan hiiiç memnun değil tabiki... nedenmi?

kurtköy'de MEDİA MARK (yanlış yazmış olabilirim) açılışı vardı; gittik... alış-verişimizi yaptık,motorun yanına gittiğimde bi baktım 3 tane ENDURO,2 tane SCOOTER... fakat bir sorun var!!! SHOEİ marka kaskı adam almış dikiz aynasına bırakmış gitmiş... alıp gitsen ruhu duymaz. elime aldım,baktım,kurcaladım... hani adam beni görüp yanıma gelecek,bende kaskı verecem... benim derdim; KASK ÇALINMASIN!!! kimse gelmedi tabi... o esnada 2 motor daha geldi,selamlaştık,tabi aradan 15 dak. geçti eşim fıttırmak üzere... derken motorun sahibi geldi; dedim... neden bırakıp gittiniz?

cevap şu geldi; valla hocam taşımak zor geldi,naapayım bıraktım...alsaydın dedi.....

ben başka bir motorcunun zarar görmesini istemem,ama bu başka bir tip'ti

motorlara bakarım,ilgilenirim,yardımcı olurum...

yoksa bendedemi bir gariplik var?
    işte o senin güzelliğin farkın ayberk
    [COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]

tbk_1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuru Fasulye tepkimeli, Enjeksiyon sistemi........
    Şimdi bir resim ekliyorum ve bunu nekadar zaman incelediğimi tahmin ediniz:D

[IMG][/IMG]

Gözümün önünde yüzyılın harikası duruyordu sanki

[IMG][/IMG]

Birde hergün şunun önünden geçerken önüme bakmadığımdan kaza yapacağım sonunda

[IMG][/IMG]
    ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq

bende 16 yasındaım ama o hastalıqtan bendede var kucuqluqten beri

belifeless - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MSX 125
    ben uzaktan bakmakla yetiniyorumm
    sahibi gelirde napıyorsunnn kardeşimm derse kaygısıylaaa
    Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!

osmanba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda şhadow VT 750 c 4 - Honda CBF 150
    Toraman; Sen rahat ol kardeşim. Ben tam 33 yıldır motosiklete biniyorum. Yurt dışında olduğum senelerde dahil eklıma gelmiyen markalar gördüm. Hepsini sanki ilk motosiklet görmüşüm gibi incelerim. Kardeşim aşk bu aşk... Hemde hakikisi. Tuttumu insanın yakasını birakmaz işte.

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    normal olsak motosiklet kullanırmıyız....?
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

TORAMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Scarabeo 200 ie
    Açmış olduğum konuya göstermiş olduğunuz ilgi beni sevindirdi çok teşekkür ederim arkadaşlar. Ben 50 yaşına merdiven dayadım 1 ay öncede yeni motosiklet aldım ama hala bu durumdan kurtulamadım ve sitede acaba benim gibi düşünenler varmı dedim yanılmamışım bu sevgi bambaşka tekrar teşekkürler..

valla iyi konu açmışın abi bende aynen senin gibi motor ayırt etmeden inceliyorum sağını solunu kirli gördüğümdede yazık be motora yıka şunu diyorum içimden

tubejh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ankara- Tekirdağ( Çerkezköy)-Çanakkale- artık nere olursa :)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 700
    bir ben de yokmuş yaşasın

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler