hayırlı olsun arkaş,kazasız güzel sürüşler dilerim.
km ren arttıkça görüşlerini bekliyoruz, fiyatı banada biraz fazla gibi geldi.
hayırlı olsun arkaş,kazasız güzel sürüşler dilerim.
km ren arttıkça görüşlerini bekliyoruz, fiyatı banada biraz fazla gibi geldi.
Ey Mehmed ! Ahmed-i Muhtar'ın Mucizeleriyle
Umarım Galip Olur Din Düşmanlarına Devletim "
F.S.M.HAN
xenkos nasılsın?nasıl gidiyo landcruiser la aran?ben gv 250 aldım.antalya'ya geldiğim vakit alanya'ya ablama uğrarsam görüşürüz inşallah.kendine iyi bak.
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
arkadaş hayırlı olsun bende sl 150 var bende bu modelden almayı düşünüyorum rodaj ı açılmadı sanırım ama önceden alanlar bilir acaba kaç km/h yapıyor bunu merak ediyorum ve ayrıca 100 kmde yakıt durumu nasıl?
ben kullanmadım bu modeli ama 120 km'de rahat rahat gidiyor motor.daha fazlasını da yapıyordur ama sağlıklı olarak 120 yeterli bence.zaten cruiser motor için hızdan bahsetmek biraz mantıksız olur dimi?ama motor çift silindir ve v motor olmasıyla ve ön ve arka frenin disk olması avantajları arasında.yakıt tüketimi hakkında bilgim yok..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Arkadaşlar bence cruiser tarzı moturun tadı ortalama 60 km hız ile çıkar. Daha fazlasına gerek yok. Ben şehir içi 30 km ve şehir dışı 60 km hız ile kullanıyorum. Türkiye'de motorların diğer sürücüler tarafından kaale alınmaması nedeni ile belirttiğim hızlardan daha yukarı çıkmıyorum. Hem daha güvenli hem daha keyifli.
Ride the wild wind
ya bunun menşei nedir. kusura bakmayın kardeşler biraz yeniyim.
Menşei, çekik gözlü dostlarımız
Ride the wild wind
kazasız sürüşler hayırlı olsun
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
V motoru şık durmuş, diğer çinlilerde pek hoş durmuyordu ama bunda tam v-twin havası var, görünüş açısından tuttum
Merhaba biraz konu önceden açılmış ama şu anda çok kararsızım regal raptor ve keeway arasında kaldım ikisinide sıfır alıcam fakat bana artıları veya eksilerini söyleyebilirseniz çok iyi olacak Şimdiden Teşekkürler
Kullananların tavsiyelerini dinle bence şuan regal raptor ve borelli ledow olmak üzere 2 motorum var
ve ledow yamaha viragonun kopyası regalden çok daha sağlam sıkı ve iyi daha dün ledowumla yalova istanbul gezisi yaptım çokta dolaştık 400 km yıl yaptık 3 ledow çıktık yola süper de geçti yolculuk döndük geldik yalovaya
ledow iyidir iyi masallahı var
[B][COLOR="Red"]BİZ İNSANLARA MOTOSİKLETİ SEVDİRMEYE ÇALIŞIRKEN SAĞDA SOLDA GAZ ÇEKİP ! ARA SOKAKLARDA TEKER YAPARSANIZ!! ASLA ÖNYARGILARI YIKAMAYIZ ! BİLİNÇLİ SÜRÜCÜLER OLALIM VE MOTOSİKLET = ŞEYTAN İŞİ TABUSUNU HEPBİRLİKTE YIKALIM !! :queen:[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]BİZ İNSANLARA MOTOSİKLETİ SEVDİRMEYE ÇALIŞIRKEN SAĞDA SOLDA GAZ ÇEKİP ! ARA SOKAKLARDA TEKER YAPARSANIZ!! ASLA ÖNYARGILARI YIKAMAYIZ ! BİLİNÇLİ SÜRÜCÜLER OLALIM VE MOTOSİKLET = ŞEYTAN İŞİ TABUSUNU HEPBİRLİKTE YIKALIM !! :queen:[/COLOR][/B]
dostlar herkese selam keewey land cruıser 250 ile aranıza katıldım ilk defa motorsiklet biniyorum a sınıfı ehliyet aldıktan sonra ilk motorum buna karar verdim zamanla bakımı olursa arızası eksikleri hakkında yardımcı olursanız mutlu olurum.varsa etkinlik gezi sürüşlere eşlik etmek isterim izmirde yaşıyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)