Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Keeway Cruiser 250 cc (test)

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    YBR
    hayırlı olsun .. çok güzel bir test olmuş bol resim için ayrıca teşekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    günlerde kullanman dileği ile..motorun sorunsuz olması çok güzel,titreşim olayınında rahatsız etmemesi mükemmel..ama benzin göstergesi çok ilginç ben psikolojik olarak rahat edemem sürekli depoyu açıp açıp içine bakarım =) acaba sonradan taktırılmaz mı ki?

Motosikleti
    Land Cruiser
    Alıntı plarimed500 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arka dişli kocaman yahu kaç diş bu böyle.benim crossta yoktu o kadar büyük dişil??
    Motoru satan kişi dürüst bir şekilde, aletin tek eksiğinin dişlilerinin büyük olması demişti. Bu durumun negatif yanı ise performansı olduğunu belirtti.

Alıntı Serk21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    günlerde kullanman dileği ile..motorun sorunsuz olması çok güzel,titreşim olayınında rahatsız etmemesi mükemmel..ama benzin göstergesi çok ilginç ben psikolojik olarak rahat edemem sürekli depoyu açıp açıp içine bakarım =) acaba sonradan taktırılmaz mı ki?
    Bu konuyu satıcıya bende sordum. Benzin göstergesi takılması işi epey detaylı ve maliyetli bir işmiş. Bu nedenle ayrıyetten gösterge takma işini düşünmedim. Kullanmaya başladıktan sonra alışıyorsunuz. Zaten depoda rezerv ayarı var. Bu nedenle benzin bitmek üzere iken motor duruyor ve siz rezerv ayarı ile tekrar yola koyulup benzinciye kolaylıkla ulaşıyorsunuz.
    Ride the wild wind

Alıntı Xenkos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bekliyorum
    ben korkularımı sen acemiliğini atlatınca söz...hele bi 500 km olsunda ((:
    ...

bazen25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    x evo 400
    hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileği ile.Kumanda kolları neredeyse birebir HD den alıntıdır.İlerleyen zamanlarda ayrıntıları bekliyoruz,mesela titreşim gibi.Çantaları dert etme biraz daha iyi paraya çok daha kalitelisini alabilirsin ama çantaları ayrı satması tamamen uyanıklık.Bence git iste yada efsane motora telefon aç,ilgilenirler.Çünkü kaliteli çanta aldığında bağlantı aparatları lazım olacak.Fiyatı bencede yüksek ben gv 250 yi 2800 km de 5500 e almıştım

Selka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    Hayırlı olsun. Motorize 07 yede bekleriz..
    SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA

stubborn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar 250
    hayırlı uğurlu olsun
    kazasız belasız sürüşler inşallah.
    Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...

Motosikleti
    Land Cruiser
    Alıntı savaskayan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorunu güle güle kullan
    Bu motordaki 2V49FMM kodlu motor dayanıklılığını ispatlamış bir motordur,Temelde Virago 250 de kullanılmıştır.Halen de Lifan tarafından üretilmektedir.
    Motorun silindirleri arasında 60 derece açı vardır ve bu yüzden eksozları açıldığında helikopter gibi ses verir.
    Aynı motoru yamaha V-Star 250 olarak ürettiği yeni virago versiyonlarında kullanmaktadır.
    250 cc lik motorlar arasında en az yakıt tüketen motorlardan biridir.Fabrika verileri 2.4 L/100 km.
    Egzozları açıldığında derken tam olarak ne demek istedin? Özel bir işlem yapılarak açılması mı yoksa zamanla kendiliğinden olan bir durum mu acaba?

Alıntı Selka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun. Motorize 07 yede bekleriz..
    Teşekkürler. Uzun yol için biraz daha tecrübe kazanmam gerekiyor. Bir süre sonra sizlere katılmayı istiyorum.

Alıntı bazen25 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileği ile.Kumanda kolları neredeyse birebir HD den alıntıdır.İlerleyen zamanlarda ayrıntıları bekliyoruz,mesela titreşim gibi.Çantaları dert etme biraz daha iyi paraya çok daha kalitelisini alabilirsin ama çantaları ayrı satması tamamen uyanıklık.Bence git iste yada efsane motora telefon aç,ilgilenirler.Çünkü kaliteli çanta aldığında bağlantı aparatları lazım olacak.Fiyatı bencede yüksek ben gv 250 yi 2800 km de 5500 e almıştım
    Fiyat konusunda haklısın. Sınıfındakilere göre biraz daha pahalı. Araştırmalarım neticesinde Keeway Cruiser'i daha çok beğendiğim için, 500 - 600 ytl farkı pek dikkate almak istemedim.

Alıntı ferotr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun .. çok güzel bir test olmuş bol resim için ayrıca teşekkürler
    Aslında teknik konularda eksik bir test oldu. Yine de teşekkürler.

Malesef halen Keeway Cruiser'i olup motoru hakkında yorum yapan başka kimse yok.
    Ride the wild wind

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Egzozları açıldığında derken tam olarak ne demek istedin? Özel bir işlem yapılarak açılması mı yoksa zamanla kendiliğinden olan bir durum mu acaba?
    .
    eksozun içinde 6 ya da 7 perde var,onları söktürürsen isteğine bağlı olarak Apache,Bell gibi helikopterin olabilir,kornaya bile ihtiyacın olmaz

Rakun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ER6-F 2006 Siyah Kırmızı
    Hayırlı olsun dostum, Allah kazasız belasız yüzbinlerce km nasip etsin
    Tipini beyendiğim bir motosiklet. Motor konusunda ise gatyet başarılı bir motor, bu yüzden bir çok model ve firma kullanıyor bu motoru.

Benim ledow um lifan-bisan 250, keeway supershadow gibi.

Motora genel olarak baktığımda Keeway in eski modeli supershadowun makyajlısı olduğu belli aslında kontak anatarı bile aynı yerde

Arka fren disk olması ve daha kaslı duran apısıyla gerçekten dikkat çekiyor.
    Özellikle dragstar tarzı ön camına hasta oluyorum

Bir sorum olacak arka taraftaki pistonun egzost bağlantısı, üstteki egzost mu yoksa alttaki egzostamı gidiyo, kısacası üstteki egzost süsmü yoksa çalışıyor mu?

Diğer tüm modellerde süs
    34 ZK 9442 ER6-F 2006 AKA "Sonic" & 34 RB 1940 Kia Carnival 2002 Nam-ı diğer "Nigga"
    Kartal/İstanbul

By_StaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Nc700x
    Alıntı Rakun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tipini beyendiğim bir motosiklet. Motor konusunda ise gatyet başarılı bir motor, bu yüzden bir çok model ve firma kullanıyor bu motoru.

Motora genel olarak baktığımda Keeway in eski modeli supershadowun makyajlısı olduğu belli aslında kontak anatarı bile aynı yerde

Bir sorum olacak arka taraftaki pistonun egzost bağlantısı, üstteki egzost mu yoksa alttaki egzostamı gidiyo, kısacası üstteki egzost süsmü yoksa çalışıyor mu?

Diğer tüm modellerde süs
    Öncelikle hayırlı uğurlu olsun... Kazasız Belasız Sürüşler dilerim arkadaşım.. Ben Bu motorun Ledow Tarzı olanının yani keewayin supershadow modelinin benzeri olan motorun kullanıcısıyım...
    Öncelikle hepsinde kullanılan motorlar aynı..Yalnızca ufak tefek aparatlar farklı.İşte Vites Basamağıdır falandır filandır.. Ama Özünde motor aynı motor..
    Savaş Abiye egzozzlar açılıyor mu diye sormuşsun.. Evet Egzozlar açılarak harika bir cruiser sesine sahip olabilirsin.. Sesinin iyi çıktıgını söylemişsin fakat o sesi duymadan bunu beğenmen normal..
    Benim senden aslında bi isteğim olacak..
    Çektiğin fotoraflarda arka dişli aksamını çekmemişsin..
    Özellikle onu istiyorum acıkcası zahmet olmayacaksa motorun arka dişlisi göbekten kaplinli mi yoksa kaplin takozlu mu merak ediyorum... Bu büyük bir detay çünkü ..
    PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
    "www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR

extreme1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X Max250 & Yamaha Cygnus X
    hayırlı olsun güle güle kullan
    gösterge konusunda sıkıntıların gereksiz ; Cruiser ların cogunda benzin göstergesi olmaz kardeş.örnegin harleylerin cogunda benzin göstergesi yoktur , yamaha dragstarda da yok

Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motorcu olup benzin göstergesine bakan kaç kişi vardır onu da merak etmişimdir hep.
    Onun yerine daha faydalı bir aparat mesela alarm filan takılsa kesinlikle daha fazla işe yarar.
    Motorda ne kadar gereksiz donanım varsa en çok onlar arıza yapar zaten.

Motosikleti
    Land Cruiser
    Benzin göstergesi konusuna alıştım. Egsos süs mü değil mi bakar yazarım Dişlilerin ve diğer mekanik bölgelerin daha detaylı fotoğraflarını çeker koyarım. Bu arada egsos ile oynanması (delinmesi, perde alımı vs) motora zarar verir diye okumuştum. Bu konuda ne dersiniz?
    Ride the wild wind

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Benzin göstergesi konusuna alıştım. Egsos süs mü değil mi bakar yazarım Dişlilerin ve diğer mekanik bölgelerin daha detaylı fotoğraflarını çeker koyarım. Bu arada egsos ile oynanması (delinmesi, perde alımı vs) motora zarar verir diye okumuştum. Bu konuda ne dersiniz?
    biz motosikletlerimizin eksozlarından perde aldırdık,By_star da ,omersirin de.
    ne ciddi bir yakıt farkı oldu ne de performans düştü.
    Motorlar kalıbına uygun ses çıkarmaya başladı.
    Eski hali ile dev gövdeli çocuk sesli bir delikanlı gibiydiler.
    Şimdi babayiğit oldular

YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    herkese iyi akşamlar.xenkos ne yaptın?binmeye devam mı?gruplar ile çıkıyor musun?biraz da motor ile ilgili seyir tecrübelerini aktarır mısın?bu arada herkese iyi bayramlar..
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

Motosikleti
    Land Cruiser
    Alıntı Rakun adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Diğer tüm modellerde süs
    Egsozu özellikle inceledim. Süs değil.
    Ride the wild wind

Rakun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ER6-F 2006 Siyah Kırmızı
    Egsozu özellikle inceledim. Süs değil.
    Teşekkürler dostum bilgi için

Herkese hayırlı bayramlar.
    34 ZK 9442 ER6-F 2006 AKA "Sonic" & 34 RB 1940 Kia Carnival 2002 Nam-ı diğer "Nigga"
    Kartal/İstanbul

jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    ya bu motorla ilgili 3 başlık war..birleştirilse şunnar?
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

Motosikleti
    Tabanvay
    daha önce SL 150 im vardı. o sinyallerden acayip derecede şikayetçiydim. işin aslı şimdi 250cclik keeway için 5500 YTL vermezdim doğrusu..

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler