Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

derbi gpr 125 boyutu kasası cbr 125 le aynımı

REKLAM ALANI

herkese merhaba ben aranıza yeni gelidm adım cemal mayısa doğru motor almayı planlıyorum 6bn ytl civarında bi motor almayı düşünüyorum ilk başta boyutundan dolayı hyo gt 250 r düşünmüştüm ancak biraz araştırdıktan sonra ve bu sitedende edindiğim bilgiler ile derbi gpr 125 veya aprialla rs gibi motorlar merak sardı bni ancak bunlarda honda cbr 125 gibi ufakmı yoksa biraz daha mı büyük şekil olarak kasası olarak yardımcı olursanız seviniirm arklar hekese tşk ler şimdiden...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Cbr125'ten bir hayli büyük.600'lerin az ufağı gibi düşün.Hız olaraktan da fark atar cbr'ye.Başlangıç için iddialı bir motosiklet.Çok yakar 2 zamanlı olduğundan dolayı.Ayrıca yağ masrafın da vardır.Forumdaki konuları okumaya devam et.
    Hayırlı olsun şimdiden...
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

ya ben motorsiklete böle hafta sonları geceleri falan bincem onun için isterse 5 ytl yaksın fark etmez ama bana o zevki yaşatsın zaten youtube den izledim vidyolarını arı gibi kaçıo çok seri öle aşırı bi hızda istemiorum şehir içinde kullanıcam zaten 1,2,3 seri olsun gerisi önemli değil..

sakinseytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin 1000
    cbr125 la kıyasladıgın motora bak 600rr la kıyaslasan hadi neyse myhen arkadasın dedigi dogru yagı benzini fln ugraştırır mantıklı bişi sec ama cbr ı sevmiyrm benim motor bile ona kafa tutuyo

yani başka ne olabilirki hyo dicem başlangıç için çok büyük bide yani çin motosikleti sadece görüntü aprialla dicem oda pahalı en mantarı 7 lira yani böle hız böle güsel görüünmlü olarak bence yine en iyisi gpr 125 kullananlarda sölüo zaten..

sakinseytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin 1000
    gpr ye bende hastayım deli motor ya

Süvarİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TvS_ApAChE
    honda twister derim ben hem farzla masraf çıkarmaz hem çok kaçar hem o kadar yakmaz 4 zamanlı gövdeside kaslı şık görünümlü
    ..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..

..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..

yani ark lar yaksın isterse içsin sonuçta hergün binmiceksın bu motora arada bi binceksın ve 2 zaamanlı olması daha iyi gitmesi açısında bide racer olmasını istiyorum twinster biraz daha farklı ..

bide bişi sorucam diyeLimki aldık gpr 125 diolarki orjinali 21 hp falan bunun performan parçalrı yokmu artıralım bunun beygirini ne bilim hava filtresi chip falan !! gianellie egzosu duydum bu ne kadar artıra bilir bunun gücünü.

mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Boğazdan son susturucuya kadar gianelli döşersen illaki birkaç beygir artacaktır.Sonuçta zevk için bineceksin yakmasına bakmam diyorsun ama benim ustam ilk vitesli motor olarak bunu almamamı tavsiye etti.Nedenine gelince şehir içinde sık sık dur kalk yaparsan ve de acemiliğin verdiği şekilde yavaş hareket edersen bu motosiklet sıklıkla hararet yapabiliyor.Bu yüzden motoru bozup da birkaç parçasını değiştiren kişiler gördüm(özellikle sahibinden.com satıcılarından)

Sitedeki arkadaşlar bilirler zaten bir aralar ben de illa bu motordan olacak diye kafayı sıyırmıştım.İstanbul'da kafama göre temiz, kazasız, arızasız motor yoktu.Sırf bunun için Ankara'daki bir motoru alıp gelecektim ama sonradan vazgeçip hyosung gt250r almıştım.Umarım hayırlısı olur senin için.

Bu arada en fazla bilgiyi şu topikten öğrenebilirsin.İmkanın varsa oku hepsini, illaki faydalı olur
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...anicilari.html
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

ketchup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6 N, Derbi GPR125 Nude
    Alıntı jay_jay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yani ark lar yaksın isterse içsin sonuçta hergün binmiceksın bu motora arada bi binceksın ve 2 zaamanlı olması daha iyi gitmesi açısında bide racer olmasını istiyorum twinster biraz daha farklı ..

bide bişi sorucam diyeLimki aldık gpr 125 diolarki orjinali 21 hp falan bunun performan parçalrı yokmu artıralım bunun beygirini ne bilim hava filtresi chip falan !! gianellie egzosu duydum bu ne kadar artıra bilir bunun gücünü.
    gpr dyno'da 25 beygir veriyor. Fabrika verilerinde de 22 beygir yazıyor sanırım. gerçek gücü de bu ikisi arasındadır. katalitik konvertörü falan iptal edip de komple performans egzozu, hava filtresi gibi uygulamalarla 27-28 beygire dayanacaktır. Ben sakin kullanımda 100km'de 4.5 litre yakıyorum. Ama çılgın bi sesi var. 7500 devirden sonra exup da açılınca hem ivmelenmesi hem de sesi çıldırıyor. O yüzden hiç sakin kullanamıyorum malesef. Yakıtım da 6-7 litre arası oluyor. Ama hakkını sonuna kadar veriyor. Bu havada bile işe giderken arabaya değil motora biniyorum. Şehir içinde rakip tanımıyor.
    GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!

arklar bilgileriniz için çok tşk ederim bu motoru daha çok sevmeye başladım umarım hayırlı olur bnm için :D alıcam inş..

jonturq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cosa 200
    Yakin zamanda istemeden'de olsa veda ettim GPR'ima mehmet arkadasimizin verdigi link i takip et gpr'a ait tum bilgilere erisebilirsin.

Tavsiyemdir.

Saygilar.
    First Day Of My Life

saolasın kardeşim dün baya bi baktım oraya hatta snn yazıların wardı snn taksimde cafe mi ne war dimi bak nasıl hatırlıyorum..sen gpr ını sattın mı...ne kadara..

jonturq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cosa 200
    hafizan guclu , verdik bir rakama simdi bende sakli kalsin Ama motosikletim istanbul disina gitti , alanada binenede hayirli olsun.
    First Day Of My Life

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)