Tavla turnuvası yapsakmı acep,şöyle 2 zar atsakta rahatlasak,organızasyonu kuvvetli arkadaşlardan hadi...
yada 30 kasımdaki yemektemi yapalım yemege katılacak arkadaşlar ne dersiniz?
Tavla turnuvası yapsakmı acep,şöyle 2 zar atsakta rahatlasak,organızasyonu kuvvetli arkadaşlardan hadi...
yada 30 kasımdaki yemektemi yapalım yemege katılacak arkadaşlar ne dersiniz?
Bi ara ben de demiştim kimse yanasmamıs tı
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ben varım hatta çok eylenceli olucağini düşünüyorum
çok güzel olabilir :D
bende oynarımda sonra aglıyan fln olur :D
valla tavla olacagı gün müsait olup gelirsem bende varım cok iyi bilmem tavlayı ama zarım iyidir zar tutmuyorum ona göre
[COLOR="Red"][B]Başının değeri ne ise kaskının ki de odur.!![/B][/COLOR]
bende varım...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
hayırsızlarda inicek var
bende varım...
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
hahahha valla diyorum bak acemiyim ama kafa tutmaya bayılıyorum sonucta oyun ve sonucta zar bu kime iyi gelirse birazda şans yani ee şansımada güvenirim genelde kazansakta kaybetsekte önemli olan dostane bi şekilde zaman gecirmek...
Play 65 i yükleyin tavlanın kralını oynayın perfectgame nik beklerim. Bu arada max. puanı da söyleyim 2450 anlayan anlar. İstanbul'lu olsam kesin turnuvaya katılırdım. Bir motor 2 tavla uzmanlık alanım.
alırım anahtarları ona göre
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)