Kova-Derbi Senda 125 SM
koc
boga
ikizler
yengec
alan
basak
terazi
akrep
yay
oglak
kova
balik
Başak ledow CXM 250a / Dragstar 650
34 ZK 9442 ER6-F 2006 AKA "Sonic" & 34 RB 1940 Kia Carnival 2002 Nam-ı diğer "Nigga"
Kartal/İstanbul
İkizler: Ramzey ;)
yay endru
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Aslan-Hyosung GT 250
Cbr 600 RR hedefim.
Aslan - Su An Motorum Yok - Fazerla Yatıp Hayal Kırıklığı Ile Uyanıyorum
Imza mi?? Nereye Atayım
Burç ne, Motor ne??? Alakasını anlayamadığım bir abuk araştırma
Bir önemli noktaya işaret edeyim Burç dediğimiz, biz tammm doğduğumuz anda ufuk çizgisinde hangi yıldız ve grubu vardı acep? diye bir soruyu, bu kendine zart zurt diyen Burçcu takımı tamamen uydurarak söylüyorlar. Denizcilikte en eski ve güvenilir yöntemdir herhangi bir tarihte ve saatte ufuktaki yıldızın ne olduğunu öğrenmek ve gereklidir de Tamamen bilimseldir ve Astronomik Seyir bilen her kaptana kendi burcunuzu ve yükseleninizi bir iki dakikada hesaplattırabilirsiniz, bence en garantili yöntem budur (Neden böyle bir garantili yöntem istediğinizi asla yargılamam bile, bana saçma gelse de)
Tamam burcunuzu ve yükselen yıldızınızı buldunuz Bunun Motor Marka ve Model tercihiniz ile ne türlü bir gizemli ilişkisi olabilir, anlamak, anlamaya çalışmak bile çok saçma geliyor ne yalan diyeyim
Burcum Aslan, motorum scooter, mali durumum orta, hayal ettiğim motur bu bindiğimin bir aşşağı modeli, boyum 175 cm, kilom 75, 42 numara ayakkabı giyerim vs.... Bakalım ne gibi ilişkiler çıkabilir benim bu durumlarımdan
Poturdak
koç brcyum henüz yok motorm ama ni hyosung gt 250 r almak istiorm
burcum yay motorum hyosung gv250
almak istediğim motor konusu karışık
suzuki dl650, hyosung gv650, yamaha fazer arasında kaldım alakasız türler ama ben hepsini seviyorum
[B][COLOR="Red"]Hayatında birkez motora binip de zevk alan insan bir daha hiçbirşeyden zevk alamaz...[/COLOR][/B]
astronomik seyir bilen herhangibir kaptan olarak saçmaladığını söyleyebilirim senin mantığınla; kuzey yarım kürede (azimuth açısına zaten hiç girmiyorum) aslan burcu diye hesapladığın bir kişiyle aynı gün güney yarım kürede aynı saat açısında doğan başka bir kişi için farklı bir burç bulacaktır....
konuya dönersek aslan burcuyum cbr600rr kullanıyorum.
it's just living and leaving::145::
Yengeç Burcuyum - Motorum Kawasaki ER-5 (Siyah İnci)
____it's my life_1982____
ikizler honda
Yengeç-Suzuki Gsxr1100
Suzilerimsiz Asla gsxr1100Turbo &Gsxr1100&HayaBusa1340R:cat:
akrep - çin işi popcorn 125 - kawasaki zx6r
oğlak burcuyum. ramzey 100 kalipso cup kullanıyorum. daha üstünüde istemiyorum . bu bana yetiyor. ama biraz daha hızlı gidebilse iyi olurdu yaw
Yengeç burcuyum Derbi Senda 125 SM motorum. bence gayet vakit geçirilesi bi başlık olmuş anket sonuçlarına göre, içine kapanık su grubu insanlar ağırlıkta... onları ateş grubu takip ediyor... iyi valla, motorcu bi kızla tanışırsak elimizde malzeme olsun değil mi
Yamaha bws OğLaK hayalim derbi gpr yada nude yada aprilia rs 125 yada
''''2T'''' olsunda
sağlığa en zararlı şeyse yaşamak
ApAcHe istemdışı teker yapan tek motor:queen:
bws aşkı bitmerz 16000 km mazii unutulmaz nazilli 09
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)