Anket: siteye nasıl üye oldunuz ?
- Katılımcı sayısı
- 68. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
Arkadaşım tavsiye etdi
-
motorla gezinirken başka bir motordaki reklam ve sticker dikkatimi çekti
-
arama motorlarında gezinirken buldum
-
başka sitelerin kardeş site listesinden buldum
Siteye nasıl üye oldunuz ?
Reklamlar
-
arkadaşlar çok merak etdim ve bir anket yapıp sonucu görmek istiyorum
herkez ankete katılarak açıklama yaparsa sevinirim
mesela benim siteye ilk üye olmam arama motorlarında gezinirken buldum ve üye oldum ama bir daha bırakamadım yararlı bir virüs oldu benim için
Reklamlar
-
Benim hiçbiri değil ben video ararken bakıodum baktım en başta 10 msj war bi okuyim dedim, okudum cvpları da okudum burası yaralı bi site dedim ve vurdum kendimi buralara
DURUŞUNA KIZLAR, GİDİŞİNE YOLLAR HAYRAN !!!!!!!!!!!!!
\"AYAR İYİMİ\"
-
Re: Siteye nasıl üye oldunuz ?
-
valla ben zaten motor hastasıyım arkadaşlar var motorları olan onlarda katılmalara beni davet etti dediler bu forum motosiklet.net tamam dedim bende üye olıyım . . .
-
gözünü sevdiğimin google'ı
-
google
Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez
-
google a motosiklet filan yazdım kendimi şanslı hissediyorum dedim herhalde sonrada burdan çıkamadım
-
Bende En Fazla Nerede Geyik Topigi Açılıyor Diye Bi Arama Yaptım Burası Geldi o Gün bu Gündür Geyik Yapıyorum
RoMaNs_ Özgür Olmak için Uçmaya, Uçmak İçin Kanatlara Gerek Yoktur ( GSX-R 750 ) YeTeR..
-
mert 'in işleri hep... ben O'na motosikletin, O'da bana buranın aşısını verdi.yapıştık kaldık.siteyi(mi) seviyorum.saol kirvestar
-
-
-
valla bende jinlun hakkinda bişiler ararkene google ile burdaki jinlun konusu sayesinde bu siteye abone oldum. şimdide bağımlılık yaptı valla
-
-
-
benim bu siteye girmemin sebebi sensin aydıncığım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Bir ürün almadan önce araştırmak, forumları gezmek gibi bir adetim vardır.
125 lik motor seçimi yapacaktım malum google ve; buraya yuvarlandım.
Çok yoğun ve bitkin olsam da aynen diş fırçalamak gibi. Günde en az İKİ KEZ.
Zaten ana sayfam olarak PC yi açtığımda karşımda.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
-
hocam hayırlı bayramlar...bu ne yorgunluğu...devlet memurunun yorulduğu nerde görülmüş...paraya ihtiyacında yok...hani ek iş yapyon diycem...ama paşa gibi yaşıyon oralarda hocam... taşmı taşıyon sırtında...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
www.motordelisi.com adresinde bu sitenen reklamı vardi tıkladım şimdi buradayım her iki sitedende çokşeyler öğrendim.
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"][B][B][B][B][COLOR="Red"]''GÖKYÜZÜ HER YERDE MAVİ´DİR''[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/SIZE][/FONT]
-
yaşasın google
-
bende aynı şekilde arama motoru sayesinde buldum ve hemen üye oldum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler