Kimler Bilinçli Sürücü Değildir??
Reklamlar
-
alacağı motorun gücünü,hızını,yakıt tüketimini,manevra kabiliyetini,ağırlığını servisini,yedek parçasının bulunup bulunmadığını bilmeden bodoslama motor alan bilinçsiz tüketicidir.Bunları bilmeden A2 si olmadan koruma ekipmanlarının ne işe yaradığını bilmeyenlerde bilinçsiz sürücüdür.
Reklamlar
-
bana ne kaldı ki herkes yazmış
-
bilinçsiz sürücü ölümlü,yaralamalı kazalara sebeb olup" bilincli taksir,olası kast" terimlerini avukatından ögrendiginde "hönkkk" diyendir.
-
hayatında ilk defa motora binecek birisine "basmayacağım korkma" deyip arkasına aldıktan sonra tek başınayken bile yapmadığı kadar tehlikeli bir kullanım sonucu, artık o arkadaşını hiçkimsenin "motorun şeytan icadı olmadığına, sanıldığı kadar tehlikeli olmadığına" ikna edemeyecek hale getiren adam bilinçsiz demeyelim de bence hödüktür, dangalaktır, saftiriktir, hanzodur, denyodur.
bi de motordan indiklerinde korkuttukları arkadaşlarıyla dalga geçmek için kendilerini gülmeye zorlaya zorlaya, üfürükten kahkahalar atarlar ya hasta oluyorum o zibidilere ya. Allah o tipleri bizim bakıp, ibret alıp, "yaa işte hikmetinden sual olunmaz Rabbim bizi böyle de yaratabilirdi" diye şükretmemiz için yaratmış olabilir galiba.
Zalim olsa ne rütbe bi perva yine bünyad-ı zulmü biz yıkarız
Merkez-i hâke atsalar da bizi küre-i arzı patlatır çıkarız
-
PIERzig adlı üyeden alıntı
Hepimiz biliçsiziz
demek istediğimde buydu zaten
yıllarca motor kullanıp 100binlerce km yol yapsakta bilmediğimiz birçok şey yine vardır ve bu bilmediklerimiz bizi her zaman tehlike altında tutar eğer şanslıysak kazasız belasız yeni bir şey daha öğrenip tecrübelerimiz arasına ekleriz.
şunu da belirtmek isterim "Şans hazır olan beyinlere güler."
it's just living and leaving::145::
-
Motosiklet Eğitmeni
Bilinçli sürücü olduğunu zannedenler..
Desem...
Çok genel bir tanımlama mı olur?
Yoksa;
Doğru bir tespit midir?
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
Bilincin kademeleri var.Ancak relatif olarak bilinçli / bilinçsiz tanımı yapabiliriz bence.Mesela kask takan bir motosiklet sürücüsü takmayana göre daha bilinçlidir.
Veya 100 binlerce ışık yılı katedip Dünya'ya gelebilmeyi başarmış bir uzaylı büyük ihtimalle bizden daha bilinçlidir
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
coq adlı üyeden alıntı
Bilinçli sürücü olduğunu zannedenler..
Desem...
Çok genel bir tanımlama mı olur?
Yoksa;
Doğru bir tespit midir?
tamamını kapsamasa da doğru bir tespit "ben bilinçliyim yaptığımın farkındayım tedbirliyim" diyen ama yanlış ve eksik bilgiye sahip olan sürücü çok fazla.
ama "bilinçli sürücülükte neymiş nan" diyip şehir içinde +200 km hız yapan kendi gibi diğer insanları da tehlikeye atan magandalar da mevcut....
not: şehir dışında da +200km sürat yanlıştır...
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
SuPeR BiKe adlı üyeden alıntı
tamamını kapsamasa da doğru bir tespit
"ben bilinçliyim yaptığımın farkındayım tedbirliyim" diyen ama yanlış ve eksik bilgiye sahip olan sürücü çok fazla.
ama "bilinçli sürücülükte neymiş nan" diyip
şehir içinde +200 km hız yapan kendi gibi diğer insanları da tehlikeye atan magandalar da mevcut....
not: şehir dışında da +200km sürat yanlıştır...
Eğer ciddiysen o 600RR'la ne yapıyorsun.
Cafe önüne çekmek için mi aldın.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
-
aYe adlı üyeden alıntı
Eğer ciddiysen o 600RR'la ne yapıyorsun.
Cafe önüne çekmek için mi aldın.
şehir içinde ve dışında +200km yanlıştır ama pistte?
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
SuPeR BiKe adlı üyeden alıntı
şehir içinde ve dışında +200km yanlıştır ama pistte?
Yılda 2 kere piste giricem diye de SS alınmaz demekki sık sık pisttesin.
Ne zamanlar gidiyorsun piste ve hangisine?
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
-
henüz yarışmadım kendimi o kadar kalifiye bir sürücü olarak görmüyorum ama planlıyorum. ss makinaya alışmam içinde kullanmam lazım cafenin önünde veya galeride durursa bana bir faydası olmaz zaten topu topu 3 yıllık sürücülüğüm var...
bu arada yakın pistlerde yapılan yarışlara zaman ayırabildiğim taktirde mutlaka gelirim. hatta burdan toplu bir katılımla baya eğlenceli olurdu kaynaşmak için iyi bir aktivite...
-
Mersin İl Temsilcisi
Shrieker adlı üyeden alıntı
Bilincin kademeleri var.Ancak relatif olarak bilinçli / bilinçsiz tanımı yapabiliriz bence.Mesela kask takan bir motosiklet sürücüsü takmayana göre daha bilinçlidir.
Veya 100 binlerce ışık yılı katedip Dünya'ya gelebilmeyi başarmış bir uzaylı büyük ihtimalle bizden daha bilinçlidir
HADE BE, O IŞINLANYODUR YAV.
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
Devamlı kontra kullanan bilinçsiz bi sürücü olarak,kontra bana çok mantıksız geliyo,işe yararlığı tartışılımaz,fakat motor nasıl tam ters yöne dönüyo bi türlü kafam basmıyo....
biri bana anlatsın...:D
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
efendy_iso adlı üyeden alıntı
Devamlı kontra kullanan bilinçsiz bi sürücü olarak,kontra bana çok mantıksız geliyo,işe yararlığı tartışılımaz,fakat motor nasıl tam ters yöne dönüyo bi türlü kafam basmıyo....
walla düşündüğümde bana da garip geliyor ama bana kontra olayını ilk anlatan adam şöyle anlatmıştı; bazen motoru ayaklığa alıp bıraktığında insanın gözüne sanki biraz dik duruyomuş devrilecekmiş gibi gözükür sende gidonu aksi yöne çevirip motorun biraz daha yatmasını sağlarsın. E motorunda virajları yatarak aldığını düşünürsek dönmek için yapmamız gereken motoru yatırmak ve yatırmak için en rahat yöntemde kontraa....
-
efendy_iso adlı üyeden alıntı
araba yan alınca nasıl topluyosun
-
dogrusunun ne oldugunu bildigi halde oyle yapmayan surucu bilincsiz surucudur
mesela ben bilincsiz bi surucuyum
bizim yol kavramımız trafik kurallarından cok fizik kurallarını zorlamaya yonelik
true love..
Drift Religion
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler