drag starın hava sogutmalı olması
Reklamlar
-
düz mantık drag star lar bugüne kadar dava soğutması nedeniyle kaç kere geri dönüşümü olmuş biliyosunuz ki böyle aksaklıklar
biz motorcular arasında kulaktan kulağa çok cabul yayılabiliyor, yeterli olduğunu düşünmeseler sistemi çoktan değiştirirlerdi ztn mesele soğutma sistemi olmsasın
sen önce almak istediğin motoru belirle. . benim patronum da vardı drag star
o zaman kuyumcuda çalışıyodum motoru çalıştırdığında vitrin sallanıyodu on numara ses
Reklamlar
-
arkadaşlar koskoca yamahnın mühendistleri bu motoru ne kadar düşünüpte piyasa ya sürüyorlar . boşuna bu muhabbetler
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
mondializzet100 adlı üyeden alıntı
1670 cc Yamaha MT03'te hava soğutmalı.
İzzet biraz karıştırmışsın. MT03 660 cc/tek silindirli ve su soğutmalı, MT01 Vtwin ve hava soğutmalıdır.
Üç boyoz bir kola
-
mondializzet100 adlı üyeden alıntı
1670 cc Yamaha MT03'te hava soğutmalı.
1670 cc mt01
klavye sürçmüş olmalı
-
şimdi asıl sorun ...bu üç motordan hangisi daha avantajlı olur yani hızlanma sürat tork yada nebilim yol tutuşu fakat ilk beni düşündüren su yada hava sogutmalı olmasıydı onun için bu topigi açtım..kullanan yada kullanmayıpta bilgisi olan arkadaşlara sormak istedim yardımlar için çok teşekkürler herkese
-
2 senedir kullanıyorum hava soğutma olmasından dolayı ne şehir içinde(adana) nede uzunyolda hiç bir şekilde problem olmadı.
-
taşekkür ederim
banada bir motor kullanıcısı söylemişti ama sende bu açıdan abkınca aklıma yattı doğrusu teşekkür ederim verdiğin bilgiler için
-
Bugün şunu anladım ki arkadaşalr, Su soğutmalı motorun sorunu büyük oluyor.
Geçen hafta su kaçağı için söktüğümüzde sanki çamaşır makinası sökmüş gibi olduk. Bu zamana kadar antifrizsiz kullanımdan dolayı kireç ve pas oluşmuş. BEnimde ilk su soğutmalı motosikletim olduğu için tam konudan anlamıyordum. Netekim tekrar toplarken mili kırdık. Aşağıdaki tablo ortaya çıktı. Çıkma satanlar komple sisteme fiyat çekiyor tek satmıyorlar. Bu sebepten ortada kaldım
Pervane mili = 36 € (TR de yok 5 haftada geliyor)
Keçe = 10 €
Devirdaim keçe = 21 €
Devirdaim kapak= 87 € (TR de yok 5 haftada geliyor) Antifrizsiz su çürütmüş.
Pervane = 23 € (Neyseki tornacı içinde kalan mili çıkarttı)
Geçen seneki gezimden geri dönerken dragstarlı bir arkadaşımda Antalyaya gaz açtı. o sıcakta sorunsuz gidip geldi.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)