bencede arkadaşlar ayağa kalkmak iyi bundan iki sene önce biz halı sahada mac ederken ana yolda hemen yanında arkadaşım motoruyla süratlı gidiordu ve bi araba yola girdi dönmek istedi cocuk durduramadı motoru motora yaslandı kendini yani egildi falan motor yan yattı cocuk arabanın altında kaldı öldü allah rahmet eylesin ... o yüzden babam bna motor almak istemiodu
Bisikletle çok tecribe ettim bunu
arkadaşlar güzel bir konu açmışlar..
fakat birşeyi atlamışlar sanırım.. ayağa kalktıktan ve (muhtemelen) havalandıktan sonra cenin pozisyonu almaya bakın... tabii tüm korumalarınız yerindeyse! Insanın en güvenli ve sağlam pozisyonudur bu. ve yere düşüşte kask + diğer koruyucular en dışta kalacağından mümkün olan en az hasarla atlatırsınız kazayı..
yinede temennimiz Allah kimseye bu durumları deneyimleme imkanı vermesin, vucudunuz asfalt görmesin!
=======================
Birde testis konusu açılmışken size ilginç bir araştırmadan bahsediim:
Avrupa genelinde yapılan bir araştırmaya göre yoğun bakımdan çıkan erkek hastaların ilk önce (bilinçsizlik haliyle) vucutlarının hangi bölgesini kontrol ettikleri araştırılmış.. Avrupa genelinde erkeklerin çok büyük çoğunluğu önce kafasını kontrol ederken italya ve türkiye'de büyük çoğunluk önce testislerini kontrol ediyormuş..
-Testis önemli aga, korumak lazım!
Ben fakültenin yalancısıyım..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Geçen sene bir arkadaş, kimdi hatırlamıyorum, bir kazasından sonra depoda tam orada meydana gelen eziğin sebebinin ne olduğunu hatırlamadığını yazmıştı. Birkaç kez de servisteki kazalı motorlarda gördüm depo eziklerini. İnsanın içi parçalanıyor
Ha galiba Ertech idi...
Üç boyoz bir kola
[QUOTE=[COLOR="Red"]NoVaRiX[/COLOR];1334887]arkadaşlar güzel bir konu açmışlar..
fakat birşeyi atlamışlar sanırım.. ayağa kalktıktan ve (muhtemelen) havalandıktan sonra cenin pozisyonu almaya bakın... tabii tüm korumalarınız yerindeyse! Insanın en güvenli ve sağlam pozisyonudur bu. ve yere düşüşte kask + diğer koruyucular en dışta kalacağından mümkün olan en az hasarla atlatırsınız kazayı..
yinede temennimiz Allah kimseye bu durumları deneyimleme imkanı vermesin, vucudunuz asfalt görmesin!
Yukarıda ki açıklamamda bu bahsettiğin konuyu irdelemeye çalışmıştım. Senin ki daha açıklayıcı oldu teşekkürler
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
Evet naapmiiicçek mişiiz???..Motora abamiçekmişiz... Yoksa scrotumlar( Tıp dilinde testis dimek miş ) Tavada yumurta... Faydalı bir bilgiyi paylaşmanızdan dolayı tebrik ederim..
teşekürler sencer bizimle paylaştığın için ayrıca teşekkür ederim
bence forumda açılan son zamanların en faydalı topiclerinden
her zaman bu şekilde olsa keşke
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Super sport kullanan arkadaşlar daha iyi bilir...Oturduğunuz sele tutuşacak gibi olur bazen.Bu da sperm sayınızın düşmesine ve ileride çocuk sahibi olmanıza engel olur.Eski motorcular bunu çok iyi bilir ve motorlarını bir yaşa gelince hemen satarlar.Bu başlık altında bunu da bilesiniz istedim.Zaten Enciclopedia larousso de la 'haya' adlı makalede bunlarla ilgili tüm bilgiler mevcuttur.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
inşallah öyle bir durumla karşılaşmayızda ayağa kalkmak zorundada kalmayız
Hissettiğin gibi yaşa...
valla benzer bi hikayeyi eski çalıştığım şirkette bir amirim de anlatmıştı. hadım oluyordum aman dikkat et diye. unutmuş gitmiştim. hatırlatma için sağol
Çok önemli bir konu, hiç kaza yapmasanız bile uzun süre binenlerde selenin dolayısıyla testislerin ısınması durumunda kısır kalma durumu bile oluşabiliyormuş.
Bekar arkadaşlar motorları satıyoruz, idealimizdeki çocuk sayısına ulaşınca tekrar alıyoruz.
Testis korumalı pantalonlar pek yok gibi, Kendin Yap olayına girip iç çamaşırlara koruma uydurmak gerek, orta sertlikte süngeri iç çamaşırında malum bölgeye dikmek gibi, avantajı yanında dezavantajı da olabilir tabi ama sağlık işte katlanacağız.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Konu cok ilgimi cekti ve gercektende kacınılmaz bir olayın önceden bilinc altına alınabilmesi için çok guzel acıklamalar okudum. Tecrübe ve bilgilerini paylasan tüm arkadaslara çok tesekkur ederim. Bişeyler daha ögrendim..
Kendi tecbubemden de ben bir ornek vereyim...Chopper tarzı motorumla birkac kez yan yattım bunları hasarsız sıyrıksız atlattım. Duserken yaptıgım ilk once carpma siddetini azaltmak icin sadece arka frene asıldım mesafe kısalınca kendimi motoru uzerinden attım...
Belki ben biraz sanslıydım ama bir sonrakini kimse bilemez..Kazasız sürüşler...
No FeaR NeveR
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Ben de Kickbox yaptığım için kuki'm var. Merak edenler için şekli önden ve yandan şöyledir:
Eyt beaa! Müsabık zamanlarım aklıma geldi. Hey! gidi günler heyy!
bu kukiyi kukumuza mı takyoz şimdi
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Aynen öyle. İç çamaşırının üstüne giyiyorsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)