ben tatli su motorcusuyum yolda kücücük bi su birikintisi görsem motoru paket yapip garajima koyarim 6 ay çikarmam
ben tatli su motorcusuyum yolda kücücük bi su birikintisi görsem motoru paket yapip garajima koyarim 6 ay çikarmam
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
:D benim kırmızı şeytanda üşümesin diye taa babamın garajına kapattım sırf yağmur altında durmasın diye nerelere götürdüm zavallıyı ya keşke şu arkadasımın borcunu ödesemde 400 e satmak zorunda kalmasam ya
Evil 9 MK Turkey President : Mert Martı No Matter What You Ride!
Off ne trafik öyle hergün Anadoludan Avrupaya motorla yaz kış geçiyoruz.. Of beea
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Evil 9 MK Turkey President : Mert Martı No Matter What You Ride!
Arkadaşlar bende kışın kullanıyorum..Mağlûm paket servis =) Gerçi şahsi motorumuda kışın kullanıyorum..
**Bianchi falcon 125cc-Yamaha ybr125-Honda nx4 falcon-cbf 250-honda cg es-suzuki an 125-kymco agility-kymco activ 110-tw shenke 150-honda cbf150** \\@2007-2010
motorda benzin olduğu sürece yaz kış pek bi fark etmiyor kışın biraz daha kilolu oluyosun hepsi o
benim motor cruıser olmasına rağmen bende kar yağmadıkça kullanıyorum lakin yağmurdan ıslandığında benim makina teklemeye başlıyor zıplaya zıplaya gidiyorum yollarda :D demekki ne yapmicez yağmurlu havalarda kendi motorumuza binmicez :D
Kalbi olan tek kız Kupa kızıdır
Valla ben de yaz kış binme kararlısıyım. Hatta istanbul daki şu son 2-3 günlük yağmurda kullandım. Eksiğim bottu ve çok ıslandı ayaklarım. Bugün gidip feyizoğlu' ndan aldım bir motobot. Hem korumalıklı, hem su geçirmez
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
güzel ya baya motorcu varmış kışın da kullanan... bugün yağmurda da dikkat ettim eskiye oranla daha çok motor vardı yollarda. İnsanlar uyandı artık tabii istanbulun trafiğini çekeceğine biraz üşümeyi tercih ediyorlar...
Şimdi Ege'de,Akdeniz'de olanlar kışın motora biniyorum demesinler.
Bizim gibi kış mı görüyorsunuz yahu ?
Gerçi sürekli yağan yağmur en beter ayazdan daha zorlu oluyor belki motor kullanma açısından.
Bende yaz-kış biniyorum motora.
Yeter ki yere kar düşmesin.
Hava yağışlı bile olsa scooter'ın üst baş batırmaması iyi oluyor. Çoğu zaman scooter kullanıyorum 9 ay'ı soğuk,yağışlı olan bir memlekette.
Belli noktalara dikkat edilirse kışın da motora binilir.
Allah kaza bela vermesin.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
bu trafikte yaz kış binmeyeceksinde trafik çilesimi çekeçeksin ıslanırım üşürüm bu trafiği çekmem çekmem
Benim için yaz kış farketmez,kışında dağ bayır geziyorum bol çamur yollar tadı ayrı,motoru tutmak mümkün olmuyor motor yan yan gidiyo arka teker yanımdan gelıyo sanki Bir kaç kez çamura saplanacaksın uğraşacaksın çıkmak için bunların tadı başka, düşmedikten sonra sorun yok.
Bende yaz kis kullaniyorum ama su elcik isitmalarin bir turlu calismamasi beni sinir etmis durumda. Feyizoglunda, hot grips diye bir urun var, bunu kullanan varmidir acaba hic burada?
Yaz Kış Fark Etmez... Teker Yere Bastığı Sürece çamur Da Fark Etmez... Her Zaman Yollardayız.........
Kaskınız kademeli kapanıyorsa vizörü yarıyı biraz geçecek kadar kapatırsanız yağmur gözünüze gelmez ve alttaki açık kısım sayesinde çok net bir görüşünüz olur. Yanıt biraz geç mi oldu?
Geçen gün yolda bir güreş antrenörü kaz tüyü montum yüzünden beni güreşçi sandı. Açıklamalarıma rağmen ikna edememiş olmalıyım ki adresini verdi, bekliyormuş. Ne yapalım, fuara -orada antrenörmüş- güreşmeye gideceğim artık!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)