Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

kışın motor kullananlar buraya

Motovento
    REKLAM ALANI
    sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    ben tatli su motorcusuyum yolda kücücük bi su birikintisi görsem motoru paket yapip garajima koyarim 6 ay çikarmam
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mertun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV250
    :D benim kırmızı şeytanda üşümesin diye taa babamın garajına kapattım sırf yağmur altında durmasın diye nerelere götürdüm zavallıyı ya keşke şu arkadasımın borcunu ödesemde 400 e satmak zorunda kalmasam ya
    Evil 9 MK Turkey President : Mert Martı No Matter What You Ride!

Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Off ne trafik öyle hergün Anadoludan Avrupaya motorla yaz kış geçiyoruz.. Of beea
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

mertun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV250
    Alıntı Deryali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Off ne trafik öyle hergün Anadoludan Avrupaya motorla yaz kış geçiyoruz.. Of beea
    walla garaja kaldırdım trafik yüzünden garaja giderken bile 10 dklik yolu 1 saat gittim walla :D

bide motorun ilk zamanları yolda kalmıstım tam maslak ortasında :D vites geçmiodu tel gevsemişti o halde tarabyaüstünden gültepeye gittim vitessiz motorda :D
    Evil 9 MK Turkey President : Mert Martı No Matter What You Ride!

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı emraq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ben mtoruma termuscod diye bir aparat taktırdım.şahane birşey.ön taraf komple kapanıo.içerisi yün bacaklar tamamen kapanıyor.sıcacık su ve rüzgar geçirmiyor.ve eller için de elcik taktırdım.içten eldiven de taktım mı fırın gibi oluyor.kar yağmadığı sürece motordan inmem bu kış herkese tavsiye ederim.
    o aparatı nerden bulacaz ben yozgatayım almak için ankaraya gidebilirim

Motosikleti
    bianchi falcon 125 cc'cik
    Arkadaşlar bende kışın kullanıyorum..Mağlûm paket servis =) Gerçi şahsi motorumuda kışın kullanıyorum..
    **Bianchi falcon 125cc-Yamaha ybr125-Honda nx4 falcon-cbf 250-honda cg es-suzuki an 125-kymco agility-kymco activ 110-tw shenke 150-honda cbf150** \\@2007-2010

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    innova (şimdilik)
    motorda benzin olduğu sürece yaz kış pek bi fark etmiyor kışın biraz daha kilolu oluyosun hepsi o

shadow slx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 R6
    benim motor cruıser olmasına rağmen bende kar yağmadıkça kullanıyorum lakin yağmurdan ıslandığında benim makina teklemeye başlıyor zıplaya zıplaya gidiyorum yollarda :D demekki ne yapmicez yağmurlu havalarda kendi motorumuza binmicez :D
    Kalbi olan tek kız Kupa kızıdır

draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    kar kış dinlemem, donmadıkça binerim

kevın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha ESD
    Valla ben de yaz kış binme kararlısıyım. Hatta istanbul daki şu son 2-3 günlük yağmurda kullandım. Eksiğim bottu ve çok ıslandı ayaklarım. Bugün gidip feyizoğlu' ndan aldım bir motobot. Hem korumalıklı, hem su geçirmez
    O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.

En çok direnenler, en çok bilenenlerdir

enginer6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    er6
    güzel ya baya motorcu varmış kışın da kullanan... bugün yağmurda da dikkat ettim eskiye oranla daha çok motor vardı yollarda. İnsanlar uyandı artık tabii istanbulun trafiğini çekeceğine biraz üşümeyi tercih ediyorlar...

asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Şimdi Ege'de,Akdeniz'de olanlar kışın motora biniyorum demesinler.

Bizim gibi kış mı görüyorsunuz yahu ?

Gerçi sürekli yağan yağmur en beter ayazdan daha zorlu oluyor belki motor kullanma açısından.

Bende yaz-kış biniyorum motora.

Yeter ki yere kar düşmesin.

Hava yağışlı bile olsa scooter'ın üst baş batırmaması iyi oluyor. Çoğu zaman scooter kullanıyorum 9 ay'ı soğuk,yağışlı olan bir memlekette.

Belli noktalara dikkat edilirse kışın da motora binilir.

Allah kaza bela vermesin.
    Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.

Motosikleti
    honda cg
    bu trafikte yaz kış binmeyeceksinde trafik çilesimi çekeçeksin ıslanırım üşürüm bu trafiği çekmem çekmem

Motosikleti
    MZ ETZ 251
    Benim için yaz kış farketmez,kışında dağ bayır geziyorum bol çamur yollar tadı ayrı,motoru tutmak mümkün olmuyor motor yan yan gidiyo arka teker yanımdan gelıyo sanki Bir kaç kez çamura saplanacaksın uğraşacaksın çıkmak için bunların tadı başka, düşmedikten sonra sorun yok.

flying hellfish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway SL 150 / Aprilla Pegaso 650
    Bende yaz kis kullaniyorum ama su elcik isitmalarin bir turlu calismamasi beni sinir etmis durumda. Feyizoglunda, hot grips diye bir urun var, bunu kullanan varmidir acaba hic burada?

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    Yaz Kış Fark Etmez... Teker Yere Bastığı Sürece çamur Da Fark Etmez... Her Zaman Yollardayız.........

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Alıntı Rigel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok, bir ara bulunduğu yer hanesinde değişik birşey yazıyordu da.. Ondan dedimdi..
    Hocam çok dikkatlisin vala evet bi ara vatani görev için İskenderundaydım

Daha yeni çamurlu yağmurlu bi dağ yolundan geldim motosikletin halini görmek istemezdiniz

Alıntı sakinseytan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya şu yagmurda kasktan bişi göremiyorum onu nası cözücez ya camı kapatınca afallıyorum
    Kaskınız kademeli kapanıyorsa vizörü yarıyı biraz geçecek kadar kapatırsanız yağmur gözünüze gelmez ve alttaki açık kısım sayesinde çok net bir görüşünüz olur. Yanıt biraz geç mi oldu?

Alıntı nonsleep adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorda benzin olduğu sürece yaz kış pek bi fark etmiyor kışın biraz daha kilolu oluyosun hepsi o
    Geçen gün yolda bir güreş antrenörü kaz tüyü montum yüzünden beni güreşçi sandı. Açıklamalarıma rağmen ikna edememiş olmalıyım ki adresini verdi, bekliyormuş. Ne yapalım, fuara -orada antrenörmüş- güreşmeye gideceğim artık!

REKLAM ALANI
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)