KAMOK'Kadirli Motosiklet Klübü'nün Fransız misafiri
Reklamlar
-
Reklamlar
-
vincent mail gönderdi.
şu an suriyede olduğunu ve iki hafta kalacağını,Kadirlide çok güzel saatler geçirdiğini ve bunları unutmayacağını söylüyor.
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
-
Motorcu arkadaşımızı ağırlamakla çok büyük bir jest yapmışsınız. Tebrik ederim.
-
sagol görkem
Ortak noktamız ikiteker olunca sınırlar ortadan kalkıyor.Kalpler açılıyor,eller birleşiyor. güven problemi kalmıyor.
misafirimiz bu başlığı türkçe bilmesede takip ettiğini söyledi.Onuda MT'li ve KAMOK'lu yaptık sanıırım.
-
Ellerinize sağlık.
Vincent Ümmet Abiyi tanıyormuymuş?
-
Tüylerim ürperdi desem yeridir,iki teker aşkı yada dostluğu bu olsa gerek hepinizi seviyorum.Kadirli MT ye ayrıca teşekkür ediyorum,selamlar Adana Mt den Kadirli Mt ye
-
Bugün gördüğüm kazadan sonra yüzümde tebessüm oluşturabilen bir topic olmuş.Sizi canı gönülden tebrik ediyorum...
Bilelim ki, milli benliğini bilmeyen milletler, başka milletlere yem olurlar! M. KEMAL ATATÜRK
-
arkadaşlar bence yaptığınız hepimizi gururlandırdı fransıza türkün kim olduğunu göstermişsiniz eminimki gezisi boyunca sizin yaptıklarınız ağırlamayı kimse yapmayacaktır kendiside bu anısını herkese anlatacaktır bir avrupalının Türkiye düşüncelerini olumlu yönde değiştirdiniz hepinize teşekkür ederim.
-
Süpersiniz Kadirli MT,Çukurova insanının sıcak kanlılığını göstermişiniz..
-
ahmet abi cümleten sağolun diyim.fırsatımız olsada bizde böyle gezebilsek
-
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkürler ederim.
bizimkisi iyilik yap denize at olayı.İnşallah vincent'in bizler hakkında düşünceleri olumlu yönde gelişir, deniz kenarındaki adamın bir denizyıldızını tekrar denize bırakması gibi bizde görevimizi yaptık sadece.
vincent 'den haberler geldikçe sizlere ulaştıracağım.
Ha bu arada motorun sol aynasını onarak ishak arkadaşımıza da ayrıca teşekkür.
-
Adana İl Temsilcisi
ahmet abicim size ve gıyabınızda tün oradaki arkadaşlarıma,göstermiş olduğunuz misafirperverliğe teşekkürler ediyorum.diğer arkadaşlarımın iyi dileklerine da aynen katılıyorum.sevgilerimle
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
artık bana suriye gezisi hayal demesin kimse...
-
Helal olsun, uzun zamandır gördüğüm en müthiş konulardan biri.
Hayatı boyunca anlatacağı hatta yeri geldiğinde savunacağı bir anı bırakmışsınız Fransız motosiklet sürücüsü arkadaşa, kendi adıma çok teşekkürler.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
-
tebrik ederim çok güzel bir davranış yolun açık olsun Vincent..
-
teşekkür ederim arkadaşlar.
vincent'in rotasını ekledim. Valla her motorcunun rüyası bir dünya turu ama cesaret yok maalesef.
ZX6RR bari şu suriyeye kadar gidelim de madara olmayalım.
-
helal olsun ahmet size imrendiğim ve olamaya çalışıtığım bir motorcu ruhu ile yardım da bulunmuşsunuz tebrikediyorum tüm arkadaşları
-
-
airman adlı üyeden alıntı
teşekkür ederim arkadaşlar.
vincent'in rotasını ekledim. Valla her motorcunun rüyası bir dünya turu ama cesaret yok maalesef.
ZX6RR bari şu suriyeye kadar gidelim de madara olmayalım.
Sen yap planını ben her türlü varım senle yola çıkmaya Abicim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler